Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Versace alennuksessa

Versace on ikoninen italialaisen muodin huippumerkki, joka tuo rohkeaa tyyliä ja luksusta jokaiseen päivään. Löydä merkin koristeelliset vaatteet ja asusteet outletin valikoimasta ja lisäät tyliisi välittömästi ripauksen välimeren aistikkuutta.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Versace: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lyhyesti kuvailtuna Versace on rohkeasti provosoiva, mutta ylellisen chic designer-brändi. Kun tutustut muotijätin tarjontaan Lounge by Zalandolla huomaat, että se on paljon muutakin, kuin vain glamouria tihkuvia juhla-asuja. Tosin luksusta ei puutu yhdestäkään asusta tai asusteesta.

versace_outlet_2_CM

Italialaista huippumuotia edustava Versace on hallinnut muotimaailmaa jo vuosikymmenten ajan. Muista brändeistä se eroaa mediaa ja maailmantähtiä puhuttelevalla, moitteettoman tyylikkäällä viettelevyydellään. Jos siis etsit vaatteita tai asusteita, joiden avulla sulaudut huomaamatta massaan, kannattaa vaihtaa valikoimaa.

⚜️ Versace on niille, jotka uskaltavat ja haluavat erottua edukseen ⚜️

Ylenpalttinen koristeellisuus näkyy niin naisten kuin miestenkin vaatetuksessa. Kultaiset ornamentit kiemurtelevat mustalla pohjalla välillä sulkeutuen, välillä avautuen. Ne kutsuvat kuvioiden leikkiin uppoutuvia katseita kuin kreikkalaisen mytologian seireenit. Houkutusta ei voi vastustaa, eikä sitä haluakaan vastustaa.

Kontrastina runsaille kuvioille on tarjolla mustaa — täysin eleetöntä — sileää nahkaa. Päävärien ja -materiaalien ohella mallistoissa näkyy runsas värimaailma, jossa pareja on haettu ujostelematta hiukan epätavanomaisistakin liitoista.

Versacen tyyli on täysin ainutlaatuinen, koska se tasapainottelee onnistuneesti ”huonon maun” ja ylellisyyden rajamaastossa. Muotitalon suunnittelijoiden käsissä jopa kitsch tai taidemaailmasta tutut kliseet saavat uusia, kiehtovia tulkintoja. Kutkuttavaa provokaatiota on monessa asussa, eikä sitä ole piilotettu hienostuneesti, asua katsovan oivallettavaksi. Se suorastaan huutaa huomiota ja ottaa ympäriltään tilaa.

Ei siis mikään ihme, että maailmantähdet suosivat juuri tätä brändiä. Naistähtiä näkee toistuvasti eri gaalojen punaisella matolla Versaceen pukeutuneena. Antava dekoltee, vartalonmyötäinen leikkaus ja juuri sopivasti paljastavat detaljit on menestysresepti monen huomiota herättävän juhla-asun luomiseen. Jos kuvauksesta piirtyi mieleen unelmainen prinsessamekko, se kannattaa unohtaa, sillä näihin asuihin pukeutuu ruhtinatar, joka ei kysy lupaa lähteä tanssiaisiin. Eivätkä jää huomiotta miehetkään brändin rajoja rikkovilla tulkinnoilla mustasta puvusta.

versace_outlet_3_CM

Versace-outlet on vailla vertaansa

Lounge by Zalandon verkko-outlet on täydellinen paikka designer-löytöjen metsästykseen. Alennuksemme yltävät usein jopa 75%*, minkä ansiosta jokaisella muodista innostuneella on mahdollisuus sijoittaa ainakin muutamaan designer-asuun. Ja mistä olisikaan parempi aloittaa kuin suoraan huipulta.

Outlet on paitsi hintojen myös vaihtuvan valikoiman vuoksi mainio paikka seurata muotia. Saat päivittäin uuden kattauksen laatubrändien tarjontaa, jota voit selata, vaikka et ostaisi mitään. Tarjouskampanjoissa on mukana paljon tuotteita, joita et löydä mistään toisesta verkkokaupasta. Harvinaista herkkua ovat erityisesti Versacen kaltaiset huippumerkit. Niiden saatavuus on vähäistä kotimaisilla markkinoilla vähäisen kysynnän vuoksi, mikä puolestaan lisää luksustuotteen huomioarvoa.

Lounge by Zalando on tunnettu ja luotettu toimija muotipiireissä, joten voit luottaa tuotteidemme aitouteen. Hyvät suhteemme muotitaloihin takaavat parhaat hinnat ja monipuolisen, ajantasaisen valikoiman.

Versace: mytologian ja muodin liitto

Yksi Versacen parhaiten tunnetuista logoista tai symboleista on kreikkalaiseen tarustoon viittaava Medusan pää. Muotitalon perustaja Gianni Versace otti symbolin yrityksensä logoksi, koska se muistutti häntä oman lapsuutensa retkistä Reggio Calabrian raunioille. Giannin kotikaupunki sijaitsi Etelä-Italiassa, johon aikanaan vaikutti vahvasti Kreikan kolonialismi ja kulttuuri. Medusa oli ensin vastustamattoman viehättävä nainen, joka kirouksen myötä muuttui käärmehiuksiseksi hirviöksi. Pelkällä katsellaan hirviö pystyi muuttamaan ihmiset kiviksi. Versacen logossa kuitenkin koreilee muutosta edeltävä kaunotar, johon ei voi olla rakastumatta. Samaa Gianni toivoi mallistoilleen.

Viittauksia kreikkalaiseen mytologiaan ja kulttuurin näkyy lukuisissa Versacen vaatteissa ja asusteissa. Nykyään moni yhdistää Kreikkalainen avain -nimisen meanderin — eli reunakuvion — ennemmin Versaceen kuin Kreikan historiaan. Kuvio juoksee pitkin brändin hameiden helmoja, lävistää kauluspaidan pystysuoraan ja luo yhtenäisen ilmeen Versacen ylellisen maton reunoihin. Jos katsot tarkkaan, voit huomata sen myös Medusa-logon reunoilta.

Veljensä jalan jäljissä kulkeva pääsuunnittelija Donatella Versace on tuonut oman leimansa brändin ikoniseen tyyliin. Versacen uusimpiin tulokkaisiin kuuluvan Virtus-malliston tuotteet tunnistat koristeellisesta V-logosta. Logosta löytyy jälleen nokkela viittaus kreikkalaiseen voiman ja rohkeuden jumalaan. Uusi mallisto ei kuitenkaan ole korvannut tuttuja elementtejä vaan tullut niiden rinnalle.

Versacelle edelleen tunnusomaiset barokki-printit ja linjakkaat leikkaukset näkyvät joka mallistossa. Trésor de la Mer -printit täydentävät barokki-printtien lähestulkoon kaksiväristä värimaailmaa turkoosiin vihvahtavilla merellisillä ja rantaelämään viittaavilla sävyillään. Ne paljastavat Versacesta uuden, hiukan leikkisämmän puolen. Diffuusiolinja Jeans Couture on Versacen farkkubrändi, jossa huippumuoti yhdistyy urbaaneihin katumuodin trendeihin. Tässä mallistossa barokki-printtien kaveriksi liittyvät räväkät eläinkuosit.

Vaatemallistojen lisäksi kannattaa tutustua Versacen aurinkolasi- ja kellomallistoihin Lounge by Zalandolla. Kelloissa ja aurinkolaseissakin brändille tuttu mustan ja kullan yhdistelmä heijastaa yläluokkaista estetiikkaa. Aurinkolasien perustyyleihin on lisätty vuoroin kulmikkuutta vuoroin ylisuurta pyöreyttä. Jos kehykset ovat klassiset, kiinnostavat yksityiskohdat löytyvät sangoista. Outlet on hyvä kohde designer-aurinkolasien valintaan, koska Lounge by Zalandolla on sekä teema- että brändikohtaisia aurinkolasikampanjoita.

Samoin outlet kokoaa usein suosittujen kellomerkkien alennuksia yhden kampanjan alle. Jos ranteestasi puuttuu vielä elegantti kello, olet saattanut jäädä ajasta jälkeen, sillä rannekellot ovat palanneet osaksi huoliteltua pukeutumista jo hyvän aikaa sitten. Outlet ale esittelee valikoimissaan sekä siroja juhlakelloja että arkikäytössä hyödyllisiä älykelloja. Osalla designer-brändeistä on jo oma aktiivisuusrannekkeiden ja älykellojen mallisto, mutta tietyt valmistajat turvautuvat vielä ennemmin perinteisiin, analogisiin malleihin, joista ei virta lopu viikon sisällä. Seikkalijan ja urheilijan valinta ei välttämättä ole perinteinen ranne- tai älykello vaan kaikissa olosuhteissa pettämätön kronografi, jossa on omat pienet näyttötaulunsa ajanottoon. Mikä hyvänsä onkin valintasi, designer-kellolla pidät kiinni sekä aikataulustasi että tyylistäsi.

Liity Lounge by Zalandoon ja seuraa vaihtuvia kampanjoita

Kun liityt Lounge by Zalandon jäseneksi, saat joka päivä tarjouksia maailman suosituimmilta tuotemerkeiltä, kuten Versacelta.

Tuotemerkkiemme joukossa on tunnettuja nimiä niin vaatetuksen kuin kodinsisustukseen liittyvien lifestyle-brändienkin saralta. Online outletin ale uudistuu päivittäin ja tarjoilee raikkaan kattauksen merkkituotteita huippuhinnoilla. Vaatekaappisi ja kodinsisustuksen täydellinen päivitys on vain muutaman klikkauksen päässä.

Liittyminen Lounge by Zalandoon ei maksa mitään, etkä sitoudu vielä mihinkään rekisteröitymällä klubin jäseneksi. Saat ainoastaan sähköpostiisi uutiskirjeen, jossa esittelemme päivittäin vaihtuvan tuotevalikoimamme — joko uudet brändikohtaiset alennuskampanjat tai useammista brändeistä koostuvien kampanjoiden teemat. Outlet päivittyy säännöllisesti, noin 3-5 päivän välein, minkä vuoksi saatat löytää luottobrändien tarjonnan lisäksi aivan uusia, seuraamisen arvoisia suosikkibrändejä.