Monki outlet

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

Monki outlet on trendsettereiden paratiisi

Tee löytöjä poikkeukselliseen ale-hintaan Zalando Loungen online-outletista ja päivitä persoonallinen tyylisi trendikkäillä vaatteilla, joita ruotsalaisen Monkin outlet tarjoilee. Saatat tehdä löytöjä jopa 75 prosentin alennuksella.

Monki-muotia alennettuun hintaan online-outletista

Monkin tunnistettava muoti näkyy kokonaisvaltaisesti kaikessa mitä brändi tekee. Merkin kokoelmat ovat vahvasti trendivetoisia, vaikka niiden suuntaus onkin vaihtoehtoinen ja monet comebackin tehneet trendit näkyvät vahvasti brändin kokoelmissa. Brändistä tekee kiinnostavan sen kyky muuntautua eri trendeihin kuitenkaan menettämättä sen persoonallisuutta.

Monki-outlet-zalando-lounge

Monki tarjoilee vaatteita trendikkäille ja oman tyylinsä tunteville pukeutujille, jotka uskaltavat heittäytyä villiksikin pukeutumisessaan. Brändi haluaa luoda monipuolisesti vaatteita erilaisille pukeutujille, erilaisille, erikokoisille, erityylisille. Merkki haluaa inspiroida sinua pukeutumaan juuri omalla tavallasi. Oman tyylin löytäminen on tärkeää, sillä vaatteet ovat tärkeä itseilmaisun keino ja oikeissa vaatteissa voimme tuntea olomme vahvemmiksi ja itsevarmemmiksi. Tätä sanomaa brändi haluaakin tuoda esille ja inspiroida ja voimaannuttaa siihen pukeutuvia persoonallisuuksia.

Erilaisia tyylejä brändi ottaa huomioon monipuolisissa kokoelmissaan, joista löytyy niin minimalistisia perusvaatteita neutraaleissa väreissä, kuten t-paitoja, collegevaatteita ja neuleita, kuin räväköitä statement-vaatteita, joissa on käytetty erikoisia materiaaleja, villejä kuvioita tai epätavanomaisia leikkauksia. Mallistoista löytyy jokaiselle jotakin. Olipa oman tyylisi punainen lanka trendikkyys, alternative-fiilis, naisellinen romanttisuus, sporttinen rentous, rock-asenne tai rento katumuoti.

Ruotsalaisbrändin skandinaaviset juuret näkyvät myös sen suunnittelussa. Trendikäs ja omintakeinen brändi luottaa skandinaaviseen suunnitteluun valitsemalla laadukkaita materiaaleja ja yhdistämällä mukavuuden muotiin. Vaatteet eivät vain näytä hyvältä, vaan ne myös tuntuvat hyvältä ja istuvat hyvin. Laadukkaat vaatteet kestävät myös pidempään, mikä on tärkeä osa tämän päivän muotiajattelua – alestakin kannattaa valita vain vaatteita, joita oikeasti tulee käytettyä ja joita voi ajatella käyttävänsä pitkään.

Ethän missaa ainakaan näitä löytöjä Monki-outletissa

Skandimerkin ale-valikoimasta voit tehdä löytöjä, kaipasit siten yllättäviä uutuuksia, suosittuja trendejä tai perusvaatteita jokapäiväisten luottoasujen kokoamiseksi. Vaatteiden lisäksi alesta voi löytyä laadukkaat uudet alusvaatteet tai rantamuotia, kuten uimapuku tai bikinit. Kannattaa silmäillä myös brändin asusteet, sillä hatulla, huivilla tai koruilla muuntelet kätevästi eri asujen ilmettä.

NEULEET kuuluvat luottovaatteisiin. Monkin neuleet kannattaa bongata alennettuun hintaan online-outletista. Brändin valikoimasta löydät niin retro- ja vintage-henkiset neuleet, arjen perusneuleet kuin statement-neuleet villeissä kuvioissa ja väreissä. Neuleliivit ja napitettavat neuletakit ovat tehneet comebackin, joten pidä niitä silmällä erityisesti. Neuleet voi yhdistää lempifarkkujen ja tennareiden kanssa siinä missä hameiden ja mekkojen kanssa.

Monki-outlet-women-zalando-lounge

MEKOT JA HAALARIT kuuluvat outlet-löytöjen jalokiviin. Niistä tulee hyvä fiilis, niissä säästää eniten, mikä on kiva lisä, jos esimerkiksi on etsimässä mekkoa merkkipäivään tai juhlaan, eikä muuten mekkoa tarvitse. Toisaalta ruotsalaisbrändin näyttävämmätkin mekot soveltuvat muunneltaviksi eri tilanteisiin asusteita ja kenkiä vaihtamalla. Tai ehkä saatat löytää juuri sen makean haalarin tai bilemekon, josta olet haaveillut ja josta tulee uusi luottoasusi tilanteessa kuin tilanteessa arjesta juhlaan. Monkin mekkomuoti on yhtä monipuolista kuin brändin design kokonaisuudessaan – olipa tyylisi tiukka trikoomekko, kauniisti pursuileva tyllimekko tai romanttinen kukkamekko, mekkoinspiraatio on taattu.

KAULUSPAIDAT kuuluvat brändin klassikoihin. Ysärihenkiset kuviolliset, väljät kauluspaidat ovat ajankohtaisin tärppi, jonka voit outlet-valikoimasta bongata. Rento kauluspaita näyttää coolilta niin pyöräilyhousujen, rentojen farkkushortsien kuin hameen kanssa. Farkut ja kauluspaita on osuva yhdistelmä, siinä on sopiva yhdistelmä coolia farkkumimmiä ja skarppia räätälöintiä, jonka viimeistelee rennot tennarit tai vaelluskengistä inspiraationsa saaneet lenkkarit tai sandaalit.

Monki muuttaa maailmaa muodillaan

Monki haluaa muuttaa maailmaa. Sen arvojen ytimessä on tasa-arvo, ja olipa kyseessä sitten sosiaalinen kestävyys, kehon oikeudet tai mielenterveys, brändi haluaa olla vahvistamassa naisten asemaa ja vapautta olla juuri sellaisia kuin he ovat. Naiset voivat ilmaista omaa ainutlaatuista itseään ja tyyliään Monkin muodin avulla. Pukeutumisen ydin on tuntea olonsa hyväksi mutta myös hyväksytyksi.

Monki-outlet-fashion-zalando-lounge

Vuonna 2006 perustettu brändi panostaa kestävään kehitykseen, ja se on sitoutunut toteuttamaan Yhdistyneiden kansakuntien kestävän kehityksen toimintasuunnitelman tavoitteet sukupuolten tasa-arvon ja kestävän kulutuksen ja tuotannon saavuttamiseksi. Ehkäpä valikoit vaatteesi juuri sen mukaan, heijastaako brändi omia arvojasi. Tai ehkä vain pidät brändin tyylistä ja sen vaatteet saavat olosi tuntumaan hyvältä ja oikealta. Oli tapasi bongata muotia mikä tahansa, voit tehdä aikamoisia löytöjä, kun rekisteröidyt Zalando Lounge -shoppailuklubin jäseneksi. Jäsenille on tarjolla erilaisia ale- ja tarjouskampanjoita. Kampanjat kestävät aina rajoitetun ajan, joten nopeat syövät hitaat.

Sama pätee ostoskorisi sisältöä, tuotteet varataan siihen vain 20 minuutin ajaksi, sitten kovalla työllä löytämäsi upeat tuotteet vapautuvat muiden shoppailijoiden ostettaviksi. Kannattaa siis toimia vikkelään! Lopulta kuitenkin tärkeintä on tehdä hyviä päätöksiä ja panostaa muotiin, joka kestää pitkään ja todella vastaa omaa tyyliä ja käyttötarkoitusta. Hyödynnä Zalando Loungen tarjoukset, kampanjat sekä ajoittaiset alekoodit, jotka on suunniteltu erityisesti klubin jäsenille. On hyvä pitää mielessä, että kampanjat kestävät rajallisen ajan, joten kannattaa rekisteröityä ja toimia ajoissa, jotta et missaa parhaita outlet-löytöjä.

Pohjoismaiset suosikkimerkit

🔸

🔸

🔸

🔸