Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Uimapuvut alennuksessa

Outletin uimapukuvalikoima yllättää upeilla leikkauksilla, kuoseilla, materiaaleilla ja väreillä. Valitse suosikkisi huippumerkkien vaihtuvista pikatarjouksista. Poimi matkaan vaikka sporttiset uimapuvut tai trendiväreissä hehkuvat bandeau-uikkarit.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(60)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Naisten uimapuvut vaativaan makuun

Uimavarustekaappiin kurkistaessasi voit huomata, ettei uintireissulle ole mitään päällepantavaa. Jos vanha uimapuku pääsi kulahtamaan, ei miellytä silmää tai istu vartalolle, vilkaise Lounge by Zalandon uimapukutarjontaa. Tarjolla on malleiltaan ja väreiltään silmiä hiveleviä naisten uimapukuja suosikkimerkeiltä jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintaan verrattuna.

swimsuit_outlet_2_CM

Muotoileva uimapuku imartelee vartaloasi uintireissulla tai riippumatossa loikoillessa

Korosta vartalosi parhaita puolia uintireissullasi ja nauti upeasta olemuksestasi uusi muotoileva uimapuku ylläsi. Materiaaliltaan vartaloasi muotoilevat naisten uimapuvut ovatkin itsetuntoa nostattava lisä vaatevalikoimaasi. Jos uiminen ei innosta, erotut Lounge by Zalandon valikoiman muotoilevissa uimapuvuissa eduksesi myös riippumatossa, rannalla loikoillessasi tai uimapatjalla kelluessasi.

Mikäli rypytys tai vatsaa litistävät ominaisuudet kuulostavat kokeilunarvoiselta, eivät Lounge by Zalandon uimapuku-alen vaihtoehdot lopu kesken. Muotoileva uimapuku tukee juuri sieltä, mistä pitääkin, ja sinä voit keskittyä pääasiaan eli uimiseen tai ilmasta ja maisemista nauttimiseen. Eri olkainvaihtoehdot tuovat kaivattua uimapukuihin monikäyttöisyyttä erilaisten vaatteiden alla: valikoimamme uimapuvut tarjoavat sekä säädettäviä, irrotettavia että multiway-olkaimia.

Hyvin istuva kaarituellinen uimapuku aktiiviseen rantapäivään

Kun uimapukusi on sinulle mieluisa ja hyvin istuva, se edistää rentoutumistasi rantalomalla tai antaa potkua seuraavaan uimahallitreeniisi. Aktiivinen päivä rannalla, kesämökillä tai vesillä onnistuu itselle sopivassa uimapuvussa. Erityistä huomioita naisten uimapuvut -kategoriaa selaillessa kannattaa kiinnittää uimapuvun rintaosaan ja mahdollisiin kuppeihin. Kuppiosan koon ja ominaisuuksien tulisi vastata omia tarpeita.

Tilaa kotisohvaltasi uimapuku-alen vaihtoehdoistamme balconette-malliset, topatut tai pehmustamattomat kupit, kaarituelliset uimapuvut tai tuettomat kupit omien mieltymystesi mukaan. Kaarituellinen uimapuku tukee mukavasti rintojasi ja näin povi korostuu kauniisti. Kannattaa kuitenkin myös rohkeasti kokeilla tottumuksistasi poikkeavaa mallia tai jännittävän väristä uimapukua.

Uimapuvut pluskoossa: ihana valinnanvapaus

Shoppaillessasi Lounge by Zalandon sivustolla, pysyt taatusti ajan hermolla muodin suhteen. Suositut naisten uimapuvut löydät valikoimastamme muun muassa Roxyn, Ulla Popkenin, adidaksen, Speedon, Lascanan, Calvin Klein Swimwearin sekä Oyshon huippubrändeiltä.

Meiltä löydät myös kattavan valikoiman pluskokoisia uimapukuvaihtoehtoja, jotka korostavat kauniisti upeita naisellisia muotojasi. Mikäli et heti löydä kaipaamaasi tai tarvitsemasi koko puuttuu, kannattaa tarkistaa päivittäin vaihtuvat tarjouksemme useampana ajankohtana. Kaipaatpa uimapuvultasi sitten yksi- tai kaksiosaisuutta, avointa selkäosaa, printtikuviota, raitoja, röyhelöä, syvää v-muotoista kaula-aukkoa tai minimalistista yksiväristä uimapukua, löydät meiltä mieleisesi pluskoon vaihtoehdon.

swimsuit_outlet_3_CM

Häikäisevä tankini-uimapuku vartalotyypistäsi riippumatta

Onpa vartalotyyppisi sitten omena, päärynä, hoikka, tiimalasi tai jotain aivan muuta, on tankini-uimapuku joka tapauksessa sinulle vartaloasi imarteleva valinta. Koska tankini-uimapuku on kaksiosainen, siinä on yläosa ja alaosa erikseen, on se pukeutumisen helppouden kannalta ilahduttavan kätevä kiireellisessäkin tilanteessa. Huomaathan, että osa Lounge by Zalandon shoppailusivuston tuotteista täyttää myös kestävän kehityksen kriteerit. Valitse halutessasi sivustoltamme esimerkiksi 70–100% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu tankini-uimapuku. Uimapukujen laatuun kannattaa muutoinkin kiinnittää huomiota, sillä laadukkaat uimapuvut kestävät aikaa sekä vaativia olosuhteita paremmin. Ne kuivuvat nopeasti ja pysyvät kunnossa myös kohdatessaan kuumuutta tai hikipisaroita. Tavanomaisia uimapukumateriaaleja ovat muun muassa polyamidi, polyesteri ja elastaani.

Uimapuku-ale uskomattomilla etuoikeuksilla

Lounge by Zalandon ostossivustolle pääset liittymään sähköpostiosoitteellasi nopeasti ja ilman kuluja. Asiakastilillesi kirjautuessa näet jatkossa vatsaa kutkuttavan määrän tarjontaa vaatteista, kodin sekä asumisen tuotteista ja myös teknologiatuotteista.

  • Päivittäin vaihtuvat upeat uimapuku-alen tarjoukset Lounge by Zalando shoppailusivuilla tai sovelluksessa.
  • Innostu maailmankuuluista muotitrendeistä, jotka saat tilattua itsellesi jopa 75%* alennuksella ohjevähittäishintaan verrattuna.
  • Tee ostokset kätevästi omalta kotisohvaltasi Lounge by Zalandon internet-sivustolla.
  • Sovita vaatteet rauhassa kotona ja hyödynnä tarvittaessa tuotteiden 31 päivän ilmainen palautusoikeus.
  • Tilaa uutiskirjeemme ja nappaa parhaat uimapukutarjoukset nopeasti suoraan sähköpostistasi.