Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Uimahousut alennuksessa

Outletista löydät uimahousut, jotka näyttävät hyvältä ja tuntuvat vielä paremmalta! Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä täydellisesti istuvat uikkarit juuri sinun vartalollesi. Upeat kuosit, värit ja suosikkimerkit odottavat!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Uimahousut alennuksessa kaikille vesiseikkailijoille

Löydä itsellesi sopivat uimahousut joka tilanteeseen. Lounge by Zalandon valikoimasta nappaat mukaasi uimahousut, joilla päihität minkä tahansa vesiesteen juuri omissa lempiväreissäsi ja -kuoseissasi. Jäseneksi liityttyäsi hyödyt päivittäin vaihtuvista merkkituotteiden tarjouksista jopa 75% alennuksella verrattuna ohjevähittäishintaan.

swim_briefs_outlet_2_CM

Taattua säästöä uimahousujen alessa

Löydä Lounge by Zalandon valikoimasta itsellesi sopivat uimahousut joka tilanteeseen. Olipa tähtäimessäsi sitten miesten uimahousut tai naisten uimahousut tai minkä malliset uimahousut hyvänsä, tämän shoppailuklubin uimahousualessa on tarjolla myös sinun budjettiisi sopivat housut, joilla voit tehdä vaikutuksen itseesi ja kanssasi vesiseikkailulle lähteviin.

Valikoimassa on tarjolla tiukkaa ja löysempää shortsimallia tai pientä bikinimallista alaosaa, ja puetpa päällesi minkä vaihtoehdon hyvänsä, saavut paikalle valmiina tekemään vaikutuksen ja nauttimaan olostasi. Raidat, pilkut, ruudut ja yksiväriset alaosat löytyvät laajasta valikoimasta helposti monissa väreissä sekä malleissa. Ota ilo irti kesästä ja valitse rannalle vaikkapa pinkit, oranssit, raikkaan valkoiset tai sähäkät musta-harmaat uima-asut.

Lounge by Zalandolta hankit myös urheilukilpailuiden tiukkoihin rajoituksiin sopivat asut itsellesi tai läheisillesi silloin, kun suoritukseen kaivataan aivan erityistä sähäkkyyttä.

Erilaisilla malleilla ja väreillä voit korostaa persoonaasi, mutta myös taata toivomasi suorituksen vedessä tai sen äärellä. Jos tavoitteenasi on mahdollisimman pienet rusketusraidat, valitse ranta-asuksesi pikkuruiset narubikinit. Virtaviivaiset urheilu-uimahousut puolestaan vähentävät vastusta vedessä ja ilmassa, jos haluat liikkua vauhdilla ja sulavasti kuin kala vedessä. Joskus paras valinta on kuitenkin shortsimallinen ilmava tai ihonmyötäinen housu, joka istuu juuri sinun muotoihisi, mielentilaasi ja reiden pituuteesi.

Älä tyydy ostamaan aina samanlaisia uimahousuja, vaan tartu rohkeasti päivittäin vaihtuviin alennuksiin ja löydä itsellesi tyyli, josta et aiemmin ollut kuullutkaan. Rohkea kokeilu virkistää myös altaan ulkopuolella.

swim_briefs_outlet_3_CM

Kaikille uimahousut samasta paikasta

Helle voi yllättää kesäseikkailijan ja aina kannattaa olla valmis kohtaamaan allas tai luonnonvesi miellyttävissä tamineissa. Miesten sekä naisten uimahousut on tässä valikoimassa lajiteltu tyyleittäin, jotta löytäisit mieleisesi kokonaisuuden helposti. Erilaisia värejä ja kuoseja löytyy yksiväristen ja yksinkertaisten uimahousujen rinnalla vaikka koko kaveriporukalle. Voit yllättää ystäväsi hankkimalla kaikille samanlaiset uimahousut – ja yhtäkkiä teillä on läheinen tiimi, joka on myös helppo erottaa isommastakin ihmisvilinästä, jos joku eksyy joukosta. Myös perheen valikoivin jäsen löytää Lounge by Zalandolta itselleen sopivan asun juuri tähän päivään. Kun ostokset voi tehdä vaikka riippukeinussa, kaupoissa vaeltamisen voi jättää väliin.

Joskus myös uima-asuihin kaipaa muutoksia ja Lounge by Zalandolla tarjoukset vaihtelevat päivittäin. Rypytetyt shortsimalliset ja nyöritetyt pöksyt voivat olla tämän päivän juttu, mutta jo huomenna tarjouksessa saattaa olla kuumimmat napaan asti ulottuvat housut tai vaikka värikkäät brasilialaiset. Muista myös erilaiset asusteet, joilla piristät uimahousujasi: rantahuivit, bikiniyläosat tai vaikka kesähatut tekevät tyylistäsi juuri niin näyttävän kuin itse haluat.

Outletista bongaat liikkuvuutta arkeesi yllättävän edullisesti

Lounge by Zalandon parhaita etuja ovat päivittäin vaihtuvat alennukset, joista saat todella edullisia, tarkkaan valikoituja tuotteita yli 2 500 eri merkin valikoimasta.

Ilmainen palautusoikeus ja joustavat kuljetus- sekä maksumenettelyt takaavat kätevän tavan piristää päivääsi tai löytää upeita lahjoja juuri sinulle tärkeimpien ihmisten erityisiin päiviin. Voit myös tilata turvallisesti – jos tuote ei syystä tai toisesta istu tyyliisi, voit palauttaa sen käyttämättömänä 31 päivän kuluessa.

Valikoimassamme on upeita tuotteita muun muassa sellaisilta brändeiltä kuin Puma, Tommy Hilfiger ja Calvin Klein. Hemmottele itseäsi tai läheisiäsi uusilla uimashortseilla, joihin et tavallisesti ehkä edes kiinnittäisi huomiota.

Liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi olet ensimmäisten joukossa valitsemassa parhaat tarjoukset tyylikkäimmistä tuotteista juuri nyt. Jo yli 50 miljoonaa käyttäjää luottaa Lounge by Zalandoon arjen ja juhlan ostoksissaan.