Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Vyöt alennuksessa

Vyöt tuovat pukeutumiseen käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä. Materiaali- ja tyylivalinnoilla ratkaiset onko uusi hankintasi enemmän juhla- vai arkikäyttöön. Hanki asukokonaisuutesi viimeistelevät vyömallit kattavasta tarjonnastamme.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä tyylikkäät vyöt tarjoushinnoin

Juuri sinun tarpeitasi vastaavat vyöt ovat saatavilla Lounge by Zalandolla tuntuvin alennuksin varustettuna. Liity muodin ystävien jännittävän outlet-verkkokaupan jäseneksi ja nauti jopa 75% alennuksista tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Komeat naisten ja miesten vyöt useissa materiaaleissa ja tyyleissä odottavat löytäjäänsä.

belts outlet 2 CM

Tutustu kampanjamme laajaan nahkavöiden kattaukseen

Vyöt kuuluvat monen jokapäiväiseen vaatetukseen ja niitä onkin saatavilla niin arkiseen käyttöön soveltuvina simppeleinä malleina, kuin näyttävään juhlapukeutumiseenkin soveltuvina vaihtoehtoina. Tyylimahdollisuuksia on saatavilla huima määrä. Erilaiset pituudet, leveydet, sekä kiinnitystavat ovat toki tärkeä osa vyövalintaa. Esteettisellä puolella etusijalle nousee materiaalivalinnat, kuvioinnit, sekä mahdolliset soljen ja kiinnityksen yksityiskohdat. Sopivia malleja löydät Lounge by Zalandon vyökampanjasta kaikkiin makuihin ja tilanteisiin. Luonnollisesti väreillä ja leikkisillä kuvioilla herkuttelevat lasten vyöt sopivat hieman erilaisiin tilanteisiin, kuin siroin yksityiskohdin ja kullatuin kiinnikkein koristellut juhlavan ohuet naisten vyöt.

Klassisen pelkistetyt, yksinkertaisen toimivalla ja tyylikkäällä kiinnityksellä varustetut miesten nahkavyöt ovat usein suhteellisen leveitä ja niitä käytetään useimmiten farkkujen kanssa. Luotettavat ja korkeatasoisista materiaaleista valmistetut nahkavyöt ovatkin melkoisen varma valinta, kun haluat asusteiltasi tyylikkyyttä, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Löydät nahkavöiden runsaasta tarjonnasta luonnollisesti paljon vaihtoehtoja sukupuoleen katsomatta. Paksut niittivyöt tuovat rockhenkisyyttä, kun taas ohuet vyömallit voit yhdistää vaikka kesäisen maksimekon kaveriksi ja tuoda asukokonaisuuteen aivan uudenlaista säpinää. Tutustu runsaaseen valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi.

belts outlet 3 CM

Pue yllesi näyttävät merkkivyöt, kun haluat erottua

Yksinkertaisen toimivat ja jokapäiväiseen arkeen istuvat nahkaiset vyövaihtoehdot eivät todellakaan ole ainut vaihtoehto. Näiden rinnalta löydät Lounge by Zalandolla muun muassa kätevät kangasvyöt, sekä tietysti suuren määrän erilaisia juhlavampiinkin asukokonaisuuksiin soveltuvia vyömalleja. Miellyttävän perinteisten mustien ja ruskean eri sävyjen lisäksi joukosta löytyy myös värien puolelta vaihtoehtoja. Jokaisen vaatekaapista olisikin hyvä löytyä ainakin pari erityyppistä vaihtoehtoa. Kun haluat pukeutua aistikkaammin tai komeammin, on mukava ottaa vaatekaapista erityistilaisuuksiin ja juhlakäyttöön sopiva asuste ja viimeistellä näyttävä olemus sen avulla.

Halutessasi erottua joukosta tai muuten vain luoda viimeistellyn asukokonaisuuden esimerkiksi viikonlopun bileiltaan tai vakavampaan edustustilaisuuteen, on kampanjastamme löytyvät huippubrändien merkkivyöt hyvä valinta. Tunnettujen muotimerkkien materiaalien laatu saa tällöin rinnalleen usein myös helposti tunnistettavat logot ja kuvioinnit, joista muutkin muodin ystävät näkevät yllesi pukemasi laadun. Esimerkiksi laatuvalmistajien hopean- tai kullanväriset logot näyttävän siroissa naisten vöissä tuovat aistikkaan silauksen asukokonaisuuteen. Yhdistämällä soljen väritystä muiden korujesi kanssa saat luotua todella yhtenäisen ja harmonisen kokonaisuuden. Näin vyötäröltäsi löytyvä vaatekappale on lähes kuin yksi koru muiden joukossa. Nahkavyöt miehille antavat samantyyppisiä tyylittelyvaihtoehtoja. Myös osasta malleista löytyvien kuviointien ja kohotuksien avulla saat lisää yksityiskohtia pukeutumiseesi.

Upeat edut ja reilut valikoimat odottavat löytäjäänsä

Lounge by Zalando on edullisen muodin, sekä korkealaatuisten lifestyle- ja merkkituotteiden ystäville suunnattu outlet-verkkokauppa, jonka yhtenä suurimmista vetonauloista on jatkuvasti vaihtuvat tarjouskampanjat. Liityttyäsi ilman kuluja ja ostopakkoa asiakkaaksemme pääset käsiksi yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin alekampanjoihin, joista löydät tuotteita jopa 75%* alennuksin. Korkeatasoiset vyöt tarjoushintaan sisältävä kampanja on yksi monista asiakkaillemme luoduista tarjouksista, joista jäsenemme saavat ensimmäisenä ilmoituksen. Liittymällä jäseneksi voit hyödyntää täysin ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden ja pystyt esimerkiksi säätelemään sähköpostiisi saapuvien markkinointiviestien määrää omaan makuusi sopivaksi. Ostosten tekeminen onnistuu perinteisen verkkosivustomme kautta ja aina kätevästi mukana kulkevan mobiilisovelluksemme avulla.