Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Furla alennuksessa

Furla huokuu yksinkertaista eleganssia ja luksusta. Brändin tuotteet, kuten laukut ja lompakot, ovat helppo tunnistaa niiden laadukkaasta nahasta ja tyylikkäästä suunnittelusta. Tutustu outletin tarjouksiin ja löydä suosikkisi Furlan valikoimasta.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Furla: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Furla on pitkän historian luksusmuodin parissa omaava muotitalo, jonka valikoimasta löydät korkealaatuisia laukkuja, lompakoita, sekä muita pääosin nahasta valmistettuja tuotteita. Lounge by Zalandon outlet-verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen muotimerkin hienoja tuotteita merkittävin alennuksin.

furla_outlet_1_CM

Nauti Furla-laukkujen luksustyylistä ja korkeasta laadusta

Furla perustettiin Italiassa jo vuonna 1927. Vuosien varrella perheyrityksestä on kasvanut tunnettu ja arvostettu luksusmuotia ympäri maailman tarjoava muotitalo, joka on erikoistunut huipputason nahkatuotteisiin ja asukokonaisuudet viimeisteleviin asusteisiin. Brändin tuotteissa yhdistyy elegantti ja tyylikäs suunnittelu, perinteinen käsityöosaaminen, sekä ajan hermolla pysyvä ulkoasu. Furlan laukut edustavat merkin kuuminta osaamista ja italialaista muotisuunnittelua parhaimmillaan.

Brändin laukkuja löydät Lounge by Zalandon alekampanjasta runsaasti erilaisia. Näin pääset valikoimaan omia tarpeitasi parhaiten vastaavat mallit, tietysti myös omaan makuun miellyttävissä väreissä. Erilaisiin laukkumalleihin kuuluu olkalaukut, sirot juhlapukujen yhteyteen istuvat käsilaukut, sekä muodikkaaseen kaupunkipukeutumiseen hyvin istuvat kahvalliset isommat laukut. Ajaton tyylikkyys yhdistettynä korkealaatuisiin materiaaleihin tekee merkin tuotteista helposti kaikenlaisissa tilanteissa käytettäviä. Näissä laukuissa luksus yhdistyy saumattomasti jokapäiväiseen käytännöllisyyteen - saat siis upeat asusteet, jotka kestävät arjessa. Näiden laukkumallien käytännöllisyyteen on myös panostettu suuresti.

Ihastu eleganttiin Furla Metropolis -laukkuun

Furla Metropolis on yksi brändin suosituimmista ja halutuimmista käsilaukkumalleista. Malli tuli muodin ystävien saataville ensimmäisen kerran jo vuonna 2015 ja siitä tuli pian haluttu asuste ympäri maailman. Sen kompakti koko ja monikäyttöinen tyyli palvelee useissa eri tilanteissa, tehden laukusta pätevän asusteen niin juhla-asujen yhteyteen, illanviettoon, kuin muodikkaaseen vapaa-ajan asukokonaisuuteenkin.

Säädettävä olkahihna mahdollistaa laukun käytön tyylikkäästi vartalon yli kannettavana minikokoisena olkalaukkuna. Hihnan saa myös helposti irrotettua, jolloin laukun kaunis aito nahkapinta pääsee oikeuksiinsa sirona käsissä kulkevana laukkuna. Furla Metropolis suljetaan kullatun läppämekanismin avulla, joka tuo ulkoasullaan myös komean yksityiskohdan tuotteeseen. Metallinen brändin logo lisää entisestään tunnistettavuutta. Värivaihtoehtoina voit Lounge by Zalandolta löytää muun muassa merellisen sinistä, pinkkiä, erilaisia vihreitä sävyjä, sekä klassisia mustia ja valkoisia malleja.

furla_outlet_2_CM

Tunnistettavaa ja yksinkertaisen näyttävää muotia

Korkeatasoisen luksusmerkin tyyliin myös Furlan tuotteet ovat helposti tunnistettavia. Brändin tyyli on pääosin yksinkertaisen pelkistettyä, mutta pienin näyttävin yksityiskohdin varusteltua. Olkoon kyseessä jokin muotitalon useista erilaisista laukuista, kengistä, tai esimerkiksi komea Furla-lompakko, tunnistaa muodin ystävä muotitalon tuotteet kauempaakin. Mainiot vaihtoehdot tuotteiden väreissä lisää entisestään tuotteiden sopivuutta laajalle käyttäjäkunnalle.

Lounge by Zalandon outlet-verkkokauppa tarjoaa useita erilaisia tuotteita merkin laajasta valikoimasta. Saatat löytää ihastuttavan yksinkertaiset Furlan lompakot, mainion värikkäät nahkalaukut, todelliseen tyylittelyyn istuvat naisten jalkineet, tai vaikka näyttävät metalliset avaimenperät. Yhdistele yksittäiset muotimerkin tuotteet olemassa oleviin asukokonaisuuksiisi tuomaan niihin lisäripaus trendikkyyttä ja luksusta.

Kun kyseessä on pääosin aidosta nahasta käsityönä valmistetut tuotteet, on myös tärkeää huolehtia niiden pinnoista hyvin. Jokaisen tuotteen mukana toimitetaan tarkat huolto-ohjeet, joita noudattamalla luksustuotteesi pysyvät huippukunnossa pitkään.

Furla-ale osana suurempaa tarjontaa

Furlan laatua ja tyylikkyyttä huokuviin tuotteisiin voit päästä nyt käsiksi Lounge by Zalandon jännittävässä outlet-verkkokaupassa. Meiltä löydät muotia ja lifestyle-tuotteita yleensä muutamia päiviä kerrallaan voimassa olevista kampanjoista, joista löytyy tuotteita jopa 75% alennuksin niiden ohjevähittäishintaan verrattuna.

Liittymällä jäseneksemme saat sinua kiinnostavista kampanjoista ilmoituksen sähköpostitse ja pääset tutustumaan useisiin lähes päivittäin vaihtuviin tarjouksiin. Jäsenyys on täysin ilmainen, eikä siihen kuulu ostopakkoa. Ostamillesi tuotteille saat ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden ja ostosten tekeminen hoituu haluamallasi tavalla joko perinteisten verkkosivujemme kautta tai aina mukana kulkevan mobiilisovelluksemme avulla.

Tartu italialaiseen huippumuotiin, sekä monien muiden brändien tarjontaan, nauti alennuksista, nopeista toimituksista ja ostosten tekemisen helppoudesta. Tervetuloa Lounge by Zalandoon.