Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Hunter ORIGINAL alennuksessa

Hunter valmistaa huippulaadukkaita kumisaappaita, sadetakkeja ja muita vedenpitäviä asusteita, kuten reppuja ja laukkuja. Tutustu Hunterin outlet-valikoimaan Lounge by Zalandolla ja olet valmiina seuraavan sadepäivään.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hunter ORIGINAL: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Hunter on Skotlannista lähtöisin oleva, erityisesti huippuluokan saappaistaan tunnettu ulkoiluvaatemerkki. Tutustu nyt brändin erinomaisten tuotteiden valikoimaan Lounge by Zalandon tarjousten merkeissä ja päivitä säänpitävien vaatteidesi valikoima. Liity outlet-verkkokauppamme jäseneksi ilmaiseksi ja tartu huimiin alennuksiin.

hunter_outlet_2_CM

Hanki Hunter-kumisaappaat tuntuvilla alennuksilla

Alun perin jo vuonna 1856 Skotlannissa perustettu Hunter on suorastaan synonyymi huipputason kumisaappaille. Merkin kumisaappaat ovat suojanneet ihmisten jalkoja kylmää ja kosteutta vastaan heti ensimmäisistä brändin valmistamista malleista lähtien, ja brändin ikoniset saapasmallit valmistetaan edelleen käsityönä. Merkin tuotteissa toiminnallisuus kohtaa yksinkertaisen tyylikkyyden ja ne sopivat hyvin käytettäväksi kaikenlaisessa ulkoilussa haastavista vaelluksista kaupunkikäyttöön.

Lounge by Zalandon mainioista pika-alennuksista voit löytää itsellesi tai läheisillesi huipputason Hunter-saappaat erittäin tuntuvin alennuksin varustettuna. Myös vaatemerkin muita tuotteita kannattaa pitää silmällä, sillä saappaista tuttu säänkestävyys ja monenlaiseen ulkokäyttöön suunniteltu toiminnallisuus on siirtynyt hienosti myös brändin tasokkaisiin takkeihin, laukkuihin ja muihin asusteisiin. Vaatemerkin helposti tunnistettavaa punavalkoista logoa kantavien tuotteiden laadusta saavat kaiken lisäksi nauttia kaikenikäiset sukupuoleen katsomatta. Sopivia tuotteita löytyy niin naisille, miehille, kuin lapsillekin.

Trendikkyys ja toiminnallisuus kohtaavat huipputason jalkineissa

Ikonisen tyylikkäistä mustista saappaistaan alun perin maailmanmaineeseen nousseen brändin valikoimasta löydät klassikoiden lisäksi malleja vaativaankin design-makuun. Kaikenikäisille ja -kokoisille käyttäjille on nykyisin tarjolla malleja ihastuttavan pirteissä väreissä. Lisäksi toiminnallisuutta huokuvat saappaat on saatavilla hyvinkin erilaisissa tyyleissä. Värikirjon laajuus ja esimerkiksi erimittaisin varsin varustetut saapasvaihtoehdot laajentavat brändin tuotteiden käyttöalueen äärimmäisistä maasto-oloista myös monenlaiseen kaupunkikäyttöön.

Piristä Suomen harmaimpia aikoja raikkaan trendikkään punaisena hohtavilla saappailla tai pue yllesi kaupungille lähtiessä helposti jalkaan sujahtavat lyhytvartiset Chelsea-mallit. Valikoi lapselle ihanan monivärisistä vaihtoehdoista sopivat tai varaudu haastaviin oloihin brändin klassisimmalla ja suosituimmalla saapasmallilla, korkeavartisilla mustilla tai vihreillä kumisaappailla. Hunter tarjoaa myös erityisesti kylmille talvikeleille soveltuvia talvisaappaita monissa eri tyyleissä. Lämpimällä vuorella ja jämäkällä istuvuudella varustetut mallit ovat omiaan vaikeisiinkin lumisiin olosuhteisiin.

hunter_outlet_3_CM

Viimeistele ulkoilupukusi laadukkailla Hunterin asusteilla

Hunter on laajentanut vuosikymmeniä jatkuneen historiansa aikana tuotetarjontaansa ja osaamistaan saappaista myös muihin ulkoiluvaatteisiin ja -asusteisiin. Samaa toiminnallista mukavuutta ja suojaa sääoloilta löytyy nykyisin myös muun muassa brändin valmistamista takeista. Lämpöä kylmyyttä vastaan ja suojaa kosteudelta tarjoavat esimerkiksi vaatemerkin tyylikkäät untuvatakit, joiden joukosta löydät niin tuhteja pitkiä malleja kuin trendikkääseen kaupunkikäyttöön soveltuvia lyhythelmaisia vaihtoehtoja. 

Kun olet löytänyt jalkojasi suojaamaan tyylikkäät saappaat ja yllesi näyttävän takin, on aika viimeistellä asukokonaisuus brändin tarjoamilla asusteilla. Lounge by Zalandon tarjousten joukosta voit hyvinkin löytää ulkoiluasuasi täydentämään joitakin vaatemerkin valmistamista hienoista asusteista. Lämpösukat pitävät varpaat mukavan lämpimänä saappaissa, brändin repuissa tärkeät tavarat pysyvät mukavasti kuivina ja monissa eri väreissä löytyvillä pipoilla suojaat päätäsi kylmyydeltä. Tutustu merkin tarjontaan outlet-verkkokauppamme tarjouksissa ja poimi matkaan suosikkituotteesi alehinnoin.

Lounge by Zalando: jäsenyyden useat edut

Hunterin korkealaatuisten ulkoilutuotteiden alennuskampanja on osa Lounge by Zalando -outletin suurta muodin ja merkkituotteiden tarjontaa. Suurimmassa roolissa verkon hauskimman outletin eduista ovat jopa 75% alennukset tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna.

Tarkkaavainen muodin ja laadukkaiden lifestyle-tuotteiden ystävä voikin tehdä tarjouksien joukosta todellisia huippulöytöjä. Yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa oleviin tarjouskampanjoihin pääset käsiksi liittymällä jäseneksi verkkosivujemme kautta ja tämän jälkeen ostosten tekeminen hoituu kätevästi verkkokaupassamme tai mobiilisovelluksellamme. Liittyminen on täysin ilmaista, eikä se sisällä ostopakkoa. Pystyt myös jäsenenä säätelemään sähköpostiisi saapuvien uutiskirjeiden määrää. Useiden huipputarjousten lisäksi Lounge by Zalandon etuihin kuuluu täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus, joten laatutuotteiden shoppailu hoituu mukavan riskittömästi.