Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Colmar alennuksessa

Italialainen Colmar on tunnettu kyvystään luoda toinen toistaan elegantimpia ulkoiluvaatteita, jotka sopivat haasteellisempiinkin olosuhteisiin. Tyylikkäät ja toiminnalliset tuotteet sopivat niin urheiluun kuin vaikkapa kaupungillakin kiertelyyn.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Colmar: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Älä eristäydy sisätiloihin tai tyydy palelemaan pakkasella, kun voit varustautua ulkoilua varten tyylikkäillä sekä lämpimillä Colmar-tuotteilla, jotka suojaavat niin purevalta viimalta kuin yllättäviltä lumituiskuiltakin. Erilaisia kokoja, värejä ja malleja löydät Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta, jonka kautta myös tilaat ne edullisemmin.

colmar_outlet_2_CM

Kevyempi Colmar-takki tai liivi sopii erinomaisesti välikauteen

Kun lehdet vielä vaihtavat väriään syksyllä tai keväällä vasta puhkeavat silmuiksi, ei ulkoilua varten tarvitse varata sitä vaatekaapin muhkeinta takkia. Välikautta varten voi varustautua esimerkiksi kevyemmällä Colmarin takilla tai liivillä, joka lämmittää, mutta ei kuitenkaan nostata hikeä pintaan ulkoillessa. 

Colmarin takkeja löytyy lukuisia erilaisia – on tyylikkästä bombertakkia, hupullista softshelliä sekä pörröistä villakangastakkia. Yksi suojaa viimalta ja sateelta, toinen on mukava lisä niihin viileisiin kesäiltoihin, joissa ei aivan pärjää pelkällä t-paidalla. Pidempi takki on siisti ja asiallinen, joten sen voi yhdistää niin puvun kuin vaikkapa farkkujenkin kanssa, kun taas juoksulenkille lähtiessään kannattaa valita ylleen lyhyempi malli. Toisin sanoen siis Colmarin mallistosta löytää varmasti jokaiseen tilanteeseen sopivan sekä tarkoitusta palvelevan takin. Monissa tuotteissa korostuu myös yksinkertaisuuden kauneus ja väritkin ovat varsin hillityt sekä luonnonläheiset, minkä ansiosta niitä on helppo yhdistellä osaksi erilaisia asukokonaisuuksia. Takin alle voi toki aina lisätä liivin kerrospukeutumisen hengessä.

Colmarin takit ja liivit löydät kätevästi netistä. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupassa voit vertailla erilaisia tyylejä ja vaihtoehtoja tilaten itsellesi yhden tai jopa useamman, jos et vaikkapa osaa valita oliivinvihreän ja laivastonsinisen väliltä.

colmar_outlet_3_CM

Colmarin toppatakki tai kevytuntuvatakki lämmittää kylmillä keleillä

Kun lämpötila putoaa jo lähemmäs nollaa, eikä välikausitakki enää riitä pitämään lämpimänä, kannattaa ovesta ulos lähtiessään sukeltaa lämpöiseen Colmar-toppatakkiin tai kevytuntuvatakkiin. Niissä ei tarvitse palella viileämmissäkään keleissä, vaan pulkkamäissä ja hiihtoladuilla tarkenee hyvin keskitalvellakin. Nauti siis ulkoilun iloista säistä ja vuodenajoista riippumatta näissä korkealaatuisista materiaaleista valmistetuissa takeissa, jotka on helppo sovittaa osaksi omaa tyyliä. Valita voi lyhyemmän tai pidemmän mallin, joita on tarjolla niin hillitymmissä kuin rohkeammissakin väreissä – aina hangesta selvästi erottuvasta kirkkaan punaisesta murrettuun siniseen ja klassiseen mustaan.  

Koska Colmarin toppatakit ja kevytuntuvatakit on suunniteltu aktiivisen ihmisen tarpeita silmällä pitäen, löytyy niistä erilaisia käytännöllisiä ominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi taskut tavaroiden säilytykseen, napakasti istuvat hihansuut sekä säädettävät huput, jotka suojaavat tuulelta ja tuiskulta. Kaikki takit kestävät myös kovaa käyttöä, eivätkä hierrä tai hinkkaa. Niissä on siis mukava viettää pidempääkin päivää retkeillen tai kaupungilla kauppoja kierrellen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kiertää kivijalkaliikkeestä toiseen löytääksesi haluamasi toppatakin, vaan voit tilata sen suoraan ja helposti Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta!

Asiakkuus, joka tarjoaa paljon

Sen sijaan, että käyttäisit viikonloppusi ostoskeskuksen kassajonoissa ja erilaisia kauppoja kierrellen löytämättä kuitenkaan etsimääsi, voit tehdä tarvittavat hankinnat helposti netissä vaikkapa omalla kotisohvalla kahvia hörppien. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan asiakkaaksi liittyessä pääset tutustumaan yli 2500 merkin tarjontaan, voit nauttia lähes päivittäisistä tarjouskampanjoista ja hyödyntää jopa 75%* alennuksia tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Asiakkaaksi liittyminen on helppoa, ilmaista ja nopeaa, eikä sido sinua ostoon. Eikä osto sido sinua pitämään vaatetta, sillä palautuskin hoituu ilmaiseksi 31 päivän sisällä. Nauti siis eduista ja shoppailun huumasta juuri siellä, missä olet!