Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Bianco alennuksessa

Bianco ihastuttaa ryhdikkään muodikkaalla tyylillään niin valmistamiensa kenkien kuin muidenkin asusteiden kohdalla. Löydä ajatuksella luotua muotia kaikkiin vuodenaikoihin tutustumalla lukuisia brändin tuotteita sisältävään tarjouskampanjaamme.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Bianco: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Vuodesta 1987 asti operoinut Bianco asustaa niin naiset kuin miehetkin muodikkaalla skandinaavisella tyylillä. Elegantisti muotoiltu ja laatumateriaaleista luotu tuotevalikoima on nyt ulottuvillasi alehintaan Lounge by Zalando tarjouskampanjan myötä. Innostu kuumia trendejä ja ajattomuutta yhdistelevästä tarjonnasta ja löydä omat suosikkisi.

bianco_outlet_2_CM

Löydä Biancon kengät kaikenlaisiin jalkinetarpeisiin

Pohjoismaista suoraviivaisuutta ja linjakasta yksinkertaisuutta uusimpiin muotivillityksiin elegantisti yhdistelevä vaatemerkki on erityisesti tunnettu monipuolisesta jalkinetarjonnastaan. Biancon kengät tarjoavatkin toimivia ratkaisuja kaikenlaisiin kenkätarpeisiin arjesta juhlaan ja kesästä talveen. Brändin selkeää ja tyylipuhdasta muotoilua on helppo yhdistellä erilaisiin asukokonaisuuksiin ja monenlaisiin tyyleihin, joten Lounge by Zalandon alekampanjasta löytyy lähes varmasti juuri sinunkin pukeutumistyyliisi istuvat jalkinevaihtoehdot. Vaikka vaatemerkki on erityisesti tunnettu nimenomaan jalkineistaan, voit alekampanjasta paikantaa myös asukokonaisuuksia täydentäviä asusteita, kuten Biancon laukkuja.

Biancon talvikengät ovat oiva ratkaisu viileille syys- ja talvikeleille, jolloin kenkien vuoraus tai korkeampi varsi tuo mukavasti lisälämpöä. Kokeile esimerkiksi helppokäyttöisiä Chelsea-mallisia nauhattomia nilkkureita, näyttäviä pitkävartisia Bianco-saappaita, tai aina kylmillä ja liukkailla keleillä toimivia varrellisia nahkakenkiä, jotka saat nauhoin solmittua juuri sopivan jämäkästi jalkaan istuviksi. Lämpimiin oloihin tehtävän lomamatkan tai kesän auringonpaisteen lähestyessä kenkähyllystä on mukava poimia puolestaan mukaan sandaalit, joita löydät aistikkaina kävelyyn sopivina pistokkaina, kotioloihin soveltuvina tohveleina tai tyylikkääseen illanviettoon mainiosti istuvina korollisina malleina.

bianco_outlet_3_CM

Bianco outlet antaa mahdollisuuden monenlaisiin löytöihin 

Lounge by Zalandon brändikampanjasta voit hyvin tehdä löytöjä tuttuun ja itsellesi toimivaan tyyliin istuvien tuotteiden muodossa. Edulliset hinnat mahdollistavat myös kenties normaalia enemmän uusien tyylien kokeilemista. Kauniit värit ja ajatuksella tuotteisiin luodut yksityiskohdat mahdollistavat monenlaista tyylittelyä. Kenties jalkaasi soveltuisi klassisten mustien ja ruskeiden jalkineiden sijaan pirteän vihreät ballerinat tai kauniin sinisissä sävyissä saatavilla olevat korolliset sandaalit. Kenkämerkin tarjonnasta löydät reilusti monenlaista värisilmää miellyttäviä vaihtoehtoja.

Kokeile luoda itsellesi hauska western-tyyli yhdistelemällä brändin mokkapintaiset nilkkurit suoralahkeisiin farkkuihin, tai korosta työpukeutumisesi tyylikkyyttä merkin aistikkaita yksityiskohtia vilisevillä loafereilla tai pistokkailla. Korosta jalkineidesi siluettia poimimalla matkaan metallinhohtoisella kärjellä varustettu kenkäpari tai säväytä toimistoasuasi soljin koristelluilla jalkineilla. Metallisia yksityiskohtia sisältävät jalkineet istuvat osaksi asukokonaisuutta erityisen hyvin, kun lisäät muuhunkin pukeutumiseesi saman sävyisiä silmäkarkkeja esimerkiksi korujen, vyön tai laukun muodossa.

Lounge by Zalandon alekampanja tarjoaa juhlavan ja työkäyttöön soveltuvan jalkinevalikoiman ohella myös runsaasti vapaa-ajalle ja arkeen sopivia malleja. Tennarit istuvat nuorekkaaseen tyyliin erinomaisesti eikä kotioloissa viileydestä kärsiville jaloille juuri mukavampia kenkävaihtoehtoja löydy, kuin brändin ihastuttavat tekoturkilliset tohvelit. Liity Lounge by Zalandon jäseneksi ja täytä kenkähyllysi komealla jalkinemuodilla.

Innostu edullisen muotishoppailun helppoudesta

Muodista ja korkealaatuisista lifestyle-tuotteista kiinnostuneille Lounge by Zalando on vertaansa vailla oleva outlet-verkkokauppa. Jäseneksemme liittymällä pääset käsiksi useita kertoja viikossa vaihtuviin alekampanjoihin, joista voit löytää tuotteita jopa 75% alennuksin niiden vähittäismyyntihintaan verrattuna. Bianco ja kymmenet muut huippubrändit odottavat jännittävien tarjouskampanjoiden kera.

Jäseneksemme liittyminen on täysin ilmaista, eikä siihen kuulu ostopakkoa. Asiakkaanamme voit kuitenkin hyödyntää reilujen alennusten ja nopeiden toimitusten lisäksi muun muassa ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden. Ostoksia voit tehdä aina mobiililaitteellasi mukana kulkevan sovelluksemme avulla tai perinteisillä verkkosivuillamme. Mobiilisovelluksen avulla pääset ensimmäisenä tarttumaan uusiin tarjouksiin vaikka sattuisit olemaan matkalla töihin tai kouluun. Innostu edullisesta muotishoppailusta ja sen helppoudesta, ja liity Lounge by Zalandon jäseneksi.