Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

SELECTED FEMME alennuksessa

Selected Femme tuo trendikkyyttä ja itsevarmuutta jokaiseen päivään. Tutustu upeaan valikoimaamme kauniita mekkoja, istuvia puseroita ja paljon muuta. Löydä oma tyylisi ja shoppaile edullisesti!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

SELECTED FEMME: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Selected Femme tunnetaan pohjoismaisesta eleganssistaan. Pelkistetyt muodot ja suorat leikkaukset yhdistyvät hienoeleiseen värimaailmaan ja luovat yhdessä muotoilukielen, joka puhuu vähän mutta asiaa. Vaatteiden minimalistinen design paitsi näyttää myös tuntuu hyvältä ja saa joka naisen viihtymään nahoissaan. Jos tämä pelkistetyn kaunis skandibrändi ei vielä kuulu suosikkiesi joukkoon, kannattaa siihen ehdottomasti tutustua paremmin Lounge by Zalandolla, jossa brändin valikoima on tarjolla huokeaan outlet-hintaan.

selectedfemme_outlet_2_CM

Puhdas ja aito on se ilme, johon tanskalaisen Bestseller-muotitalon Selected-brändit tähtäävät. Kummallekin on oma mallistonsa: Femme-mallisto on suunnattu naisille ja miesten muotiin keskittyvän valikoiman nimi on Selected Homme. Viimeisimpänä tulokkaana joukkoon on lanseerattu Selected People, jonka vaatetuksessa pohjoismainen tyyli kohtaa aasialaiset vaikutteet — ja malliston vaatteet ovat nimenmukaisesti kaikille ihmisille suunnattuja. Uudessa mallistossa haluttiin kiinnittää erityistä huomiota vaatteiden laatuun ja kestävään kehitykseen, mikä onkin muodostumassa kaikkien Selected-brändien tavoitteeksi. Joka mallistosta on tarkoitus luoda edellistä kestävämpi. Koska muoti elää ja muuttuu, pitää vaatteiden ajattomuuteen panostaa, mikäli mielii luoda sesongista toiseen myös katseiden kestäviä asuja. Pelkistetyn ja mutkattoman muotoilunsa ansiosta Selected Femme, jos joku brändi, voi tavoitteessaan onnistua.

Ota skandityyli haltuun muutamilla avainvaatteilla

Kuvittele suoralinjainen, mutta kevyesti tyköistuva päällystakki lempivärissäsi. Takin väri saattaa olla tämän hetken kuumin, uusi trendiväri, mutta se voi yhtä hyvin olla monen tyylikkään pukeutujan luottoväri: musta, ruskea tai harmaa. Selected Femmen maanläheisiä ja tummia takkisävyjä on helppo yhdistellä asuun kuin asuun. Jos kaipaat muutosta perusväreihin tukeutuvaan pukeutumiseesi, tummanvihreä tai -sininen toimii mainiona vaihteluna klassisen tyylikkäälle mustalle. Myös ruskean eri sävyt on helppo yhdistää moneen eri tyyliin. Eikä herkkiäkään sävyjä kannata kavahtaa, mikäli ne sopivat parhaiten puhtoiseen värimaailmaasi. Leikkauksen ja värin lisäksi materiaali ja käyttötarkoitus määräävät takin valintaa. Kevyt trenssi kuuluu välikausi- ja kesätakkien klassikoihin, joka palaa kaduille vuodesta toiseen. Jos joku vuosi jää väliin, kannattaa trenssistä pitää kiinni, sillä paluu on taattu. Varsinkin Selected Femmen ylimääräisistä detaljeista riisutut takit kannattaa säilyttää. Talven klassikoihin kuuluvat villakangastakit. Näissäkin Selected Femme pitää kiinni tyylipuhtaasta linjastaan, jossa suora ja ryhdikäs muoto saa naisellista ilmettä rennosta tyköistuvuudesta. Takin laadukkaassa pintamateriaalissa on reilu osuus villaa, minkä ansiosta se eristää hyvin lämmön sisäänsä ja säilyttää moitteettoman tyylikkään ilmeensä käyttökerrasta toiseen.

Kerrokset ovat olennainen osa pohjoismaista pukeutumista jo pelkästään vaihtelevien sääolosuhteiden vuoksi, mutta myös siksi, että ne tekevät asustasi kiinnostavan. Näillä leveysasteilla on joka pukeutujalla mahdollisuus kerätä sekä tyylipisteet että kunnioitusta kekseliäistä pukeutumisratkaisuistaan. Päällystakin ja topin väliin kun voi laittaa kivan collegepaidan, neuleen, liivin, slipoverin tai paitapuseron kuin myös jakun tai bleiserin. Yhdistelymahdollisuuksia on rajattomasti, eikä mukavuuden salliessa mikään taida olla kiellettyä. Selected Femmen kattava kokoelma erilaisia paitoja ja puseroita ruokkii fiksuun pukeutumiseen tarvittavaa mielikuvitusta yksivärisillä, ylisuurilla t-paidoilla, tiukoilla topeilla, merihenkisillä raitapaidoilla kuin myös juhlavilla röyhelöpaidoilla. Paitsi paitoja ja jakkuja, voi myös takkeja kerrostaa. Kun kaipaat vain vähän lisälämpöä, voit pukea toppaliivin lyhyen takin päälle tai sujauttaa sen pitkän takin alle. Rentoa sporttisuutta saat tyyliisi pukemalla muhkean hupparin pitkän trenssin tai parka-takin alle ja potkaisemalla jalkaan kepeät tennarit.

Kun vaatekaapistasi löytyy muutamat siniset farkut, ainakin yhdet collegehousut ja mustat leggingsit, et paljon muita housuja tarvitsekaan. Vaikka tosin vaihtelun vuoksi on hyvä piristää tyyliä muutamilla kevyillä kangashousuilla ja keventää lahkeen painoa pareilla shortseilla. Femme-malliston housuilla on helppo täyttää vaatekaapin luottohousuille varattua hyllyä. Muutamilla hyvin istuvilla farkuilla, vastuullisesti tuotetuilla collegehousuilla ja napakoilla, mustilla kangashousuilla varustettuna et jää toimettomaksi yhtenäkään aamuna vaatekaappisi edessä. Saatat tarvita aika ajoin myös toimistoon ja juhlatilaisuuksiin sopivia, hulmuavia kangashousujakin ellet jopa päivittäin, mikäli leveät ja tilavat lahkeet ovat oma juttusi. Kesäpäivänä voit vaihtaa farkut ohuempiin, raikkailla sävyillä värjättyihin chinoihin ja jos kaipaat hiukan säpinää yöelämääsi, valitse alaosaksi aidot, hillityn tyylikkäästi kiiltävät nahkahousut. Yöelämässä ja juhlahumussa toimivat myös Selected Femmen trikoiset pikkumustat, metallinhohtoiset juhlamekot ja printein kuvioidut maksimekot sekä hameen, topin ja jakun — aina tyylikäs ja joka tilaisuuteen sopiva — yhdistelmä.

selectedfemme_outlet_3_CM

Älä unohda viimeistelyä

Säyseä skandityyli suorastaan vaatii hyvää viimeistelyä. Käsilaukku, vyöt, korut, aurinkolasit ja lakit kulkevat monella matkassa lähes automaattisesti, mutta niitä voi ajatella myös tyylin kokoavina elementteinä. Iso käsilaukku voi olla tyylin huomiopiste, joka värillään tai tekstuurillaan nousee esiin yhteneväisestä asustasi. Nahkaisen käsilaukun ja samansävyisen nahkavyön tai nahkaisten korkokenkien luoma liitto tuo yhteneväisen ilmeen mihin tahansa tyyliin. Pipo ja käsineet samasta materiaalista on helppo tyylipari ja niitä saakin usein setteinä. Toisinaan settiin kuuluu myös kaulaliina. Selected-aurinkolasit kannattaa lisätä osaksi asua aina, kun aurinko pilkahtaa pilvien välistä. Ne tarjoavat suojaa silmillesi niin kesähelteellä kuin kirkkaana hohtavan hangenkin häikäistessä talvipakkasilla.

Merkkituotteita outlet-hintaan klubijäsenillemme

Lounge by Zalando on outlet, jonka valikoima uudistuu päivittäin. Joka päivä alkaa uusia merkkituotteista koostuvia tarjouskampanjoita, jotka kestävät kolmesta viiteen päivään. Lounge by Zalandon jäsenenä saat huomattavia alennuksia lukuisten eri brändien tuotteista. Jäseneksi liittyminen on täysin maksutonta, etkä sitoudu mihinkään liittymisen aikana tai sen jälkeen. Saat vain tietoa pian alkavista tarjouskampanjoistamme sähköpostiisi ja voit vierailla outletissa aina, kun sinulla on hetki aikaa selata tarjontaa tai suosikkibrändisi on mukana alennuskampanjassa.

Vaihtuvaa tarjontaa on helpoin seurata Lounge by Zalandon sovelluksen avulla, jonka voit ladata älylaitteellesi sovelluskaupasta. Sovellus ilmoittaa alkavista tarjouskampanjoista juuri ennen niiden alkua, minkä ansiosta pääset selaamaan tarjouksia ensimmäisten joukossa. Vaikka kaikki jäsenemme ovat oikeutettuja alennuksiimme, on nopeus valttia online salessa. Nopeimmat varaajat saavat yleensä parhaat tarjoukset. Loppuunmyytyä tuotetta ei ole enää saatavilla, mutta varatun tuotteen kohdalla on joskus vielä toivoa. Mikäli merkkituote on hetken odottelun arvoinen, saattaa se hyvinkin olla vielä sinun, kun varaaja luopuu siitä. Tervetuloa muotilöytöjen pariin Lounge by Zalando -outletiin!