Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

SNÖ Of Sweden alennuksessa

SNÖ of Sweden tuottaa kauniin ajattomia Ruotsissa suunniteltuja koruja järkevään hintaan. Hanki asukokonaisuutesi viimeistelevät korut arjen käänteisiin ja juhla-asujen yhteyteen nyt Lounge by Zalandon tarjouksesta.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

SNÖ of Sweden: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

SNÖ of Sweden on vuonna 2002 Ruotsin Östersundista ponnistanut valmistaja, joka tuottaa kauniita ja järkihintaisia koruja kaikkiin asustetarpeisiin. Liity nyt Lounge by Zalandon jäseneksi ja hanki merkin tyylikkäät korva-, kaula- ja rannekorut, sekä ihastuttavat sormukset alennetuin hinnoin. Sparkles täydentää minkä tahansa asun, eikö?

snoofsweden_outlet_2_CM

Hanki kauniin säväyttävät SNÖ of Sweden -korvakorut

SNÖ of Sweden on ruotsalainen korumerkki, jonka tarjonnasta löydät kauniin elegantit korut arkeen, vapaa-aikaan ja juhlaan. Modernit designit, helmet, kristallin kimallus ja erilaiset metallit yhdistyvät brändin tuotteissa kauniin ajattomiksi ja erityisesti tyylikkäiksi koruiksi. Merkin nimestä löytyvä “SNÖ”, eli lumi, kuvastaakin tuotteiden puhdasta ja ajatonta tyyliä. Tämän lisäksi yrityksen visiona on aina ollut tarjota kauniita korumalleja kuluttajaystävällisesti hinnoiteltuna. Tähän kun vielä lisäät Lounge by Zalandolla löytyvät alennukset, niin olet todellisten löytöjen äärellä.

Tuotemerkin suosituimpiin tuotteisiin kuuluu sen ihastuttavat korvakorut. Valikoimasta voitkin paikantaa mukavan laajalla skaalalla erilaisia vaihtoehtoja, joilla koristat korvasi monenlaisissa tilanteissa. Muhkean suuret riippuvat korvakorumallit toimivat esimerkiksi lyhyiden hiusten yhteydessä hienona vapaa-ajan ja juhlavan pukeutumisen osana. Hopean- tai kullanväriset nappikorvakorut löydät monesti kauniiden sirojen kivien ja helmien koristamina. Valitset tuotteista minkä vain korviasi koristamaan, saat asukokonaisuuteesi ja ulkomuotoosi mukavan pikkusilauksen säihkettä ja glamouria. Yhdistelemällä saat vieläpä yhtenäisyyttä tyyliisi. Kokeile yhdistää valitsemasi korvien koristeet vaikkapa samanhenkisellä ja samalla värityksellä varustetun SNÖ of Sweden -rannekorun kanssa.

snoofsweden_outlet_3_CM

Asusta itsesi SNÖ of Sweden -alen hienoilla tuotteilla

Lounge by Zalandolla voit tutustua merkin valmistamiin ja hankkia kerralla vaikka kokonaan uuden koruvalikoiman, josta poimit aina tilanteeseen ja tilaisuuteen sopivat asusteet muuhun pukeutumiseesi sopivasti yllesi. SNÖ of Swedenin kaulakorut ovat yksi mainioista valinnoista. Hopeanvärinen, tyylikkäällä riipuksella varustettu kaulakorumalli sopii avonaisen kaula-aukon vaatekappaleiden kanssa kauniiksi silmäkarkiksi. Pienillä helmillä täytetty koru on helppo istuttaa puolestaan myös boheemimpiin asukokonaisuuksiin esimerkiksi punertavan tai ruskean sävyisten yläosien ja rönsyilevän tuuhean mekon kaveriksi. Samat sävyt tukevat asusteissa ja vaatteissa tyylikkäästi toisiaan. Mikäli haluat tuoda myös käsiisi hieman lisää glamouria ja säihkettä, kokeile sujauttaa sormeesi ihanan naisellinen sormus tai kaksi.

Itsesi hemmottelun lisäksi Lounge by Zalandon kampanja on erinomainen paikka löytää lahja partnerille, sukulaiselle tai ystävälle. Ihastuta puolisoasi hankkimalla suosittu SNÖ of Sweden -sydänkaulakoru lahjaksi, tai hanki itsellesi ja ystävällesi yhteensopivat rannekorut. Etsit kauniita asusteita sitten itsellesi tai lahjaksi, olet täysin oikeassa paikassa. Hyödynnä Lounge by Zalandon edut ja löydät itsellesi, sekä läheisille sopivien alekorujen lisäksi samalla myös muuta laadukasta muotia.

Muodin ja laadun ystävien aarreaitta

SNÖ of Sweden -ale on herkullinen mahdollisuus päivittää korulipaston sisältöä. Se on kuitenkin vain pieni osa koko Lounge by Zalandon laajaa tarjontaa. Muodin ja korkealaatuisten lifestyle-tuotteiden ystäville jännittävä outlet-verkkokauppamme tarjoaa satoja valmistajia ja lähes päivittäin vaihtuvia, yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevia tarjouskampanjoita, joista voit löytää tuotteita jopa 75% alennuksin niiden vähittäismyyntihintaan verrattuna. Kaikkeen tähän pääset käsiksi, kun liityt asiakkaaksemme. Ilmaisen ja ostopakottoman liittymisen jälkeen pääset tutustumaan reiluun alekampanjoiden tarjontaamme sekä kätevässä mobiilisovelluksessamme, että normaalin verkkokauppamme kautta. Halutessasi saat mobiilisovellukseen ilmoitukset uusista kampanjoista ja pääset näin tarttumaan parhaisiin tarjouksiin vaikka tien päällä ollessasi. Tekemillesi ostoksille saat myös miellyttävän 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden.