Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Korvakorut alennuksessa

Korvakorut ovat loistava tapa tuoda persoonallisuuttasi joka asuun. Valitse outletin tarjouksista upeat riippukorvakorut, nappikorvikset tai säihkyvät timanttikorvakorut. Täällä suosikkimerkit ja vaihtuva valikoima on aina taattua.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä korvakorut edullisesti monissa tyyleissä

Korvakorut ovat erinomainen tapa viimeistellä monenlaiset asukokonaisuudet. Niillä saat tyyliisi juuri sen kaipaaman pienen lisämausteen. Liittymällä ilman kuluja tai ostopakkoa Lounge by Zalandon jäseneksi voit löytää juuri tarvitsemasi asusteet jopa 75% alennuksin verrattuna niiden ohjevähittäishintaan.

earrings outlet 2 CM

Hanki korvakorut netistä kaikkiin tilaisuuksiin

Kun asukokonaisuutesi kaipaa pientä lisäsäväytystä tai siitä tuntuu puuttuvan se kuuluisa “jokin”, saattaa asianmukaiset korvakorut olla juuri kaipaamasi asuste. Lounge by Zalando antaa sinulle mahdollisuuden löytää laatuvalmistajien korvakorut netistä edullisesti ja kätevästi. Tarjouskampanjastamme löydät jännittäviä koruvaihtoehtoja yhtä lailla naisille kuin miehillekin.

Sopivia korvien koristeita harkitessa on hyvä huomioida henkilökohtaisen tyylisi lisäksi esimerkiksi tilaisuutta, jossa koruja käytetään, materiaaliratkaisuja, sekä tietysti mukavuutta. Juhlalliset tilaisuudet saattavat olla paikka hillitylle eleganssille tai katseita kerääville erikoisuuksille, riippuen tapahtuman tyylistä. Arkeen soveltuu useimmiten yksinkertaisemmat vaihtoehdot, kuten sirot korvanapit. Materiaalivaihtoehtoja löytyy klassisen kauniiden kullan ja hopean ohella esimerkiksi arvokkuutta huokuvan platinan muodossa, sekä puisten ja muovisten korujen merkeissä. Yksityiskohtia koruihin saattaa tuoda helmet ja erilaiset koristekivet.

Miesten korvakorut ovat hyvä tapa korostaa omaa tyyliä

Tyylikkäät miesten korvakorut kasvattavat syystäkin suosiotaan vuosi vuodelta. Ne ovat mainio tapa korostaa omaa tyyliä ja asennetta, tai tuoda kasvoille muuten vain jännittävää lisäkoristetta. Vaihtoehtoja ja tyylejä löytyy runsaasti, ja monilla niistä voit viimeistellä oman lookisi komeasti. Tutustu erilaisiin malleihin ja poimi mukaasi mitä vain minimalistisen pienistä koruista huomiota herättäviin suuriin vaihtoehtoihin.

Rock-henkiseen pukeutumiseen soveltuu yhtä lailla tummat nappimalliset vaihtoehdot, kuin reteämminkin roikkuvat korvakorut. Yksi mielenkiintoinen, tyylikäs ja varsin varteenotettava vaihtoehto voi olla myös rustokorut, jotka kääriytyvät korvan reunaan ilman tarvetta rei’itykselle. Perinteisen tummaan rock-pukeutumiseen istuu väreiksi metallisen harmaa ja musta erinomaisesti. Urbaania kiiltoa ja säväyttävää tyylittelyä tarjoavat puolestaan kiiltävän kultaiset korumallit, jotka soveltuvat puolestaan käytettäviksi siloteltujen ja huoliteltujen asukokonaisuuksien yhteydessä.

earrings outlet 3 CM

Yhdistele kauniit naisten korvakorut muuhun pukeutumiseesi

Kauniit naisten korvakorut ovat mainio tapa luoda erilaisia fiiliksiä asukokonaisuuksiin. Sopivia malleja löydät Lounge by Zalandon kampanjasta monissa tyyleissä, ja tietysti useista eri materiaaleista valmistettuna. Rauhallisen arvokkaaseen juhlapukeutumiseen saattaa sopia esimerkiksi kevyistä materiaaleista valmistetut suuret korvarenkaat tai muut vapaammin roikkuvat korvakorut. Vauhdikkaampaan illanviettoon sopii kenties paremmin hieman pienemmät korumallit, jotka on kuitenkin hyvä värimaailmaltaan sovittaa muuhun pukeutumiseen.

Etsit sitten sopivia korumalleja arvokkaaseen juhlaan tai jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia korvakoruja, kannattaa valintaa tehdessä huomioida tyylin, kestävyyden ja materiaalien lisäksi omien kasvojesi muoto. Yleensä on suositeltavaa valita korut, jotka korostavat käyttäjänsä parhaita puolia. Tämä on hyvä pitää mielessä myös lahjakoruja hankkiessa. Matalammalla roikkuvat korumallit antavat esimerkiksi pyöreille kasvoille hieman pituutta. Hieman kulmikkaammat kasvonpiirteet saavat puolestaan pehmeyttä lyhyemmistä korvien koruista. Sopivia vaihtoehtoja kokeilemalla löydät omaa tyyliäsi parhaiten tukevat mallit.

Astu helppojen ja edullisten ostostapahtumien maailmaan

Lounge by Zalando on verkosta löytyvä mainio outlet-verkkokauppa, joka tarjoaa jäsenilleen jännittäviä, yleensä muutamia päiviä kerrallaan voimassa olevia, tarjouskampanjoita muodin ja lifestyle-tuotteiden parista. Korvakoruale on yksi näistä kampanjoista. Löydä erilaiset korvien koristeet jopa 75* alennuksin. Kampanjatuotteista paikannat sopivat vaihtoehdot sukupuoleen katsomatta.

Liity Lounge by Zalandon jäseneksi ilmaiseksi ja astu näppärien aleostosten maailmaan verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme avulla. Liittymiseen ei kuulu ostopakkoa ja ostoksia helpottaa ilmainen 31 päivän palautusoikeus. Lisäksi jäsenemme voivat halutessaan säätää saapuvien markkinointiviestien määrää omaan makuunsa miellyttäväksi. Näin jokainen muodista ja esimerkiksi korkealaatuisista korvakoruista kiinnostunut saa itseään kiinnostavasta kampanjasta tiedon hyvissä ajoin.