Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Älykellot alennuksessa

Haluatko kellon, joka yhdistää perinteisen ulkonäön ja huipputeknologian? Älykello pitää huolen sosiaalisesta elämästäsi, seuraa unta ja sykettä sekä helpottaa ostosten maksamista. Tutustu outletin älykellotarjouksiin ja tilaa suosikkisi!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Outlet-verkkokauppamme älykellot terveyden ja arjenhallinnan tukena

Etsitkö ranteeseesi perinteisen rannekellon ja huipputeknologian yhdistäjää: älykelloa eli smartwatchia? Sen avulla onnistuu sosiaalisen elämäsi ylläpito, unen ja sykkeen seuranta sekä ostosten maksaminen. Hämmästy älykellojen teknologiasta, muodista ja toimivuudesta arjessa: nappaa omasi jopa 75% alennuksella Lounge by Zalandolta ohjevähittäishintaan verrattuna.

smartwatches_outlet_2_CM

Naisten ja miesten älykellot tarjoavat ominaisuuksien aatelia

Älykellojen huima suosio nykypäivänä juontaa juurensa niiden monipuoliseen teknologiaan ja lukuisiin arkipäivässä hyödyllisiin ominaisuuksiin. Naisten ja miesten älykelloja on Lounge by Zalandon älykellojen verkkokaupan valikoimassa tarjolla eri malleissa ja väreissä: esimerkiksi pyöreänä, neliskulmaisena kultaisena, pinkkinä ja mustana. Myös eri valmistajien merkit ja hintaluokat ovat meillä laajasti edustettuina, joten kannattaa tutustua ajan kanssa kattavaan outlet-verkkokauppamme valikoimaan. Haluatpa vastaanottaa kellollasi puheluita tai vastata tekstiviesteihin, olla perillä fyysisen aktiivisuutesi määrästä tai sydämen sykkeestäsi, on tämä kaikki mahdollista. Myös ostosten maksaminen tällä teknologian ihmeellä sujuu yhtä hyvin kuin urheilusuoritustesi tai yöunesi laadun ja palautumisesi arvioiminen.

Naisten älykellot ovat yleensä jonkin verran pienempiä esimerkiksi ranne- tai kellotaulun koolta kuin jykevämmät miehille suunnatut mallit. Minkälaisen älykellon sitten haluatkaan arkeasi helpottamaan ja tyyliäsi täydentämään, siitä päätät tietenkin itse. Kunhan kokeilet kotona tilaamaasi kelloa ja se istuu hyvin ranteeseesi, voit muutoin sen värin ja koon suhteen olla juuri niin kokeilunhaluinen kuin itse haluat. Itseä miellyttävät älykellot naiset ja miehet löytävät ihanista vaihtelevista rannekemateriaaleista sekä värivaihtoehdoistamme. Maskuliinisemmatkin älykellot miehille tilaat kätevästi meiltä, ja ne pitävät toki sisällään samat ominaisuudet kuin älykellot, jotka on suunnattu naisille. Älykellojen ominaisuuksiin on hyvä tutustua Lounge by Zalandon verkkokaupassajo etukäteen ja viimeistään kelloa kotona testatessa selviää, miten kätevästi näillä teknologian ihmeillä saat seurattua niin aktiivisuuttasi, terveyttäsi sekä kalenterisi sisältöäkin.

smartwatches_outlet_3_CM

Lasten älykellot tuovat lisäturvaa niin lapsille kuin vanhemmillekin

Lapsille suunnatut älykellot ovat erinomainen tapa pitää yhteyttä lapsen kanssa hänen ollessaan koulussa, ulkona tai kavereilla. Älykelloilla, jotka on suunniteltu lapsille, on lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia esimerkiksi GPS-seuranta ja mahdollisuus puheluiden vastaanottamiseen. Lasten älykellot tuovatkin turvaa niin käyttäjälleen kuin lapsen läheisillekin ja vanhemmat voivatkin olla rauhallisin mielin myös silloin, kun lapset ovat omaa kotia kauempana. Lisäksi älykellot voivat tuoda lapsille lisäintoa liikkumiseen ja tietoutta omaan hyvinvointiin vaikuttamisesta mahdollistamalla esimerkiksi oman askelmäärän seuraamisen tai herätysajan asettamisen. Kaiken lisäksi lasten älykellot ovat yksinkertaisia ja helppoja käyttää.

Niin lasten, miesten kuin naistenkin edulliset älykellot tilaat kotiisi outlet-verkkokauppamme älykellojen alesta. Smartwatch sopii yhtä hyvin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Nämä kellot ovat suosittuja ja suositeltuja kaikenikäisille, joten ne ovat myös mainio lahjaidea. Halpojen älykellojen lisäksi voit ihastua tyylikkäisiin ja käytännöllisiin älyrannekkeisiimme, jotka ovat yhdistelmä älykelloa ja aktiivisuusranneketta. Älyrannekkeet ovat erityisesti liikkuvien, aktiivisten ihmisten suosiossa, sillä myös niillä voit seurata kätevästi sykettä, aktiivisuutta sekä unta. Tilaa vaikka tänään edulliset älyrannekkeet tai älykellot, jotka yhdistävät perinteisen kellon toiminnallisuuden moderniin teknologiaan: omaan älypuhelimeesi tai tietokoneeseesi, joista voit seurata haluamiasi älykellon tietoja ja toimintoja.

Edulliset älykellot Outlet-verkkokaupastamme hyvinvointisi tueksi

  • Outlet-verkkokauppamme tarjoaa sinulle niin viimeisimmät muotiluomukset kuin myös älykellojen teknologian halutuimmat innovaatiot huokeaan tarjoushintaan ja tyylistä tinkimättä.
  • Valikoimistamme löydät niin naisten, miesten kuin lastenkin smartwatchit: Nappaa tämänhetken halutuimpien valmistajien älykellot ja älyrannekkeet sivustoltamme suoraan omaan ostoskoriisi.
  • Varmista itsellesi upeimmista tarjouksistamme juuri ne haluamasi älykellomallit, kengät, asusteet, vaatteet sekä kodin ja asumisen tuotteet, kuten kodintekstiilit, jopa 75%* alennuksella.
  • Palauta halutessasi meiltä tilaamasi käyttämättömät tuotteet Outlet-verkkokauppaamme 31 päivän sisällä tilauksesta.
  • Mieleenpainuvimmat lahjaideat, kuten älykellot ja älyrannekkeet, nappaat Outlet-verkkokaupastamme, milloin tahansa shoppailu sinun aikatauluusi sopiikaan.