Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kaulakorut alennuksessa

Korosta persoonallista tyyliäsi upeilla kaulakoruilla. Laadukasta muotoilua juuri sinulle – rohkeaa, klassista ja kaikkea siltä väliltä. Suosikkimerkkien näyttävät kaulakorut voivat olla juuri se loppusilaus tyyliisi. Tutustu valikoimaan!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki upeat kaulakorut tuntuvin alennuksin

Näyttävät kaulakorut voivat olla juuri tyylisi viimeistelevä asuste. Löydä arkiseen käyttöön ja monenlaisiin juhlallisuuksiin sopivat laatukorut nyt edullisesti Lounge by Zalandon jäseneksi liittymällä. Hyödynnä jopa 75% alennukset verrattuna tuotteiden ohjevähittäishintoihin ja nauti ostosten helppoudesta kotona tai liikenteessä.

necklaces_outlet_2_CM

Viimeistele komea tyylisi miesten kaulakorujen avulla

Erilaiset kaulakorut ovat yksi parhaista ja monipuolisimmista asusteista. Korutyylejä, värejä ja materiaaleja on runsaasti, ja niiden avulla voit hyvin täydentää omaa asukokonaisuuttasi tai luoda pukeutumiseesi mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kampanjastamme löytyvät miesten kaulakorut antavat mahdollisuuden valita niin jyhkeiden paksujen teräsketjujen vaihtoehdoista, kuin arvokkuutta ja kimalletta tuovien kultaketjujen malleista juuri omaan tyyliisi istuvat korumallit.

Miehekkääseen tyyliin sopii monesti yksinkertaistetut tummat tai metallinharmaat korumallit, joiden voit antaa levätä monenlaisten paitojen päällä ilman, että ne vievät liikaa huomiota. Erityisesti rock-henkiseen pukeutumiseen sopii lisäksi tuhdeilla yksityiskohdilla koristetut miesten riipukset. Esimerkiksi myyttisin hahmoin tai näyttävin kuvioin koristetut riipusmallit toimivat tällöin erinomaisesti. Urbaaniin illanviettolookiin, johon kuuluu esimerkiksi rento puvuntakki ja t-paita, sopii puolestaan sirommatkin arvokorut, kuten platinaiset ja kultaiset mallit. Näillä luot olemukseesi lisää arvokkuutta ja hohtoa. Yhteensopivuutta muun vaatetuksen ja asustuksen kanssa kannattaa harkita, ja esimerkiksi valita koruksi rannekellon kanssa parhaiten yhteensopiva vaihtoehto.

Tuo hehkua pukeutumiseesi naisten kaulakoruilla

Naisten kaulakorut tarjoavat huimasti erilaisia vaihtoehtoja oman tyylin korostamiseen ja katseita keräävien yksityiskohtien luomiseen omassa asukokonaisuudessa. Itselle ja omaan käyttötarkoitukseen sopivia korumalleja harkitessa kannattaa ottaa erityiseen harkintaan korujen tyyli, yhteensopivuus muun pukeutumisen kanssa, materiaalit, koko ja väritys. Lounge by Zalandon tarjouskampanjasta löydät lähes varmasti miellyttävään hintaan sopivat korumallit tilanteeseen kuin tilanteeseen, on etsinnässäsi sitten arvokkaat juhlakorut tai jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetut arkikorut.

necklaces_outlet_3_CM

Juhlalliseen pukeutumiseen, esimerkiksi v-aukollisiin tai muuten vain melko antavien kaula-aukkojen kanssa käytettäväksi, sopii erinomaisesti matalammalla roikkuvat naisten kaulakorut. Tällöin on hyvä mahdollisuus harkita myös suuremmilla kivillä ja koristeilla varustettuja riipuksia. Lyhyemmät korumallit ja erityisesti choker-korut sopivat käytettäväksi puolestaan korkeampien u-kaulusten kanssa. Kaulalle nousevien kaulusten päälle voi harkita tukevampia käätymallisia ratkaisuja tai kenties helmikoruja. Boheemiin asukokonaisuuteen sopii monesti puiset korumallit tai erilaiset helmet. Ylipäätään korujen väritystä on hyvä harkita. Usein muutenkin rohkea ja värikäs asukokonaisuus ei kaipaa monimutkaista kikkailua korujen osalta. Värikkäämmät ja kivelliset mallit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa neutraalimpiin väreihin nojaavien asukokonaisuuksien kanssa.

Löydä kauniit riipukset lahjaksi useisiin tilaisuuksiin

Tyylikkäät riipukset ja erilaiset korut ovat erinomainen lahjaidea. Lounge by Zalandon tarjouksista löydät myös nuorten ja lasten kaulakorut. Löydä edullisesti merkkivalmistajien huippulaadukkaat korumallit ja saaja osaa varmasti arvostaa lahjaansa. Valmistujaislahjat, rippikorut, tai muuten vain läheisen muistamiseen soveltuvat korumallit löytyvät kampanjastamme helposti.

Mikäli harkitset korun hankkimista nuoremmalle käyttäjälle, voi tyyli olla hieman leikkisämpi. Kannattaa toki aina harkita käyttäjän tyyliä. Kaulakorut lapsille voivat olla esimerkiksi hauskoja lahjansaajan nimikirjaimella varustettuja malleja. Toisaalta myös perinteiset ristikorut ja monien nuorten arvostamat raskaammat kaulakäädyt voivat olla mainio vaihtoehto.

Osta kaulakorut netistä reilujen etujen saattelemina

Lounge by Zalando on muotia, lifestyle-tuotteita ja paljon muuta tarjoava mielenkiintoinen Outlet-verkkokauppa, johon liittyminen on täysin ilmaista. Jäsenenä pääset tutustumaan useisiin tarjouskampanjoihin, jotka ovat yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa ja tarjoavat jopa 75%* alennuksia tuotteiden hinnoista. Kauniiden juhlakorujen ja jokapäiväistä aherrusta piristävien arkikorujen hankkiminen tarjouksista hoituu mobiilisovelluksemme ja perinteisen verkkosivustomme kautta kätevästi. Jos et ole aivan varma sopiiko asukokonaisuuteesi kultaiset tai hopeiset kaulakorut, mielenrauhaa tilaamiseen antaa tarjoamamme ilmainen 31 päivän palautusoikeus. Asiakkaaksemme liittymiseen ei kuulu minkäänlaista ostopakkoa. Toisaalta pääset tutustumaan huipputason tuotteita pursuaviin alennuskampanjoihin ja annat itsellesi mahdollisuuden todellisten löytöjen tekemiseen.