Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Korut alennuksessa

Poimi omaksesi korut, jotka täydentävät persoonallista tyyliäsi ja tuovat iloa arkeen ja juhlaan. Outletista löydät kauniit kaulakorut, rannekorut, sormukset sekä korvakorut. Tutustu valikoimaamme ja shoppaile korut edullisesti!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Korut alehintaan netistä

Lounge by Zalandoon rekisteröityminen on helppoa! Shoppailuklubin jäsenenä voit shoppailla netistä koruja sekä muita asusteita ja tuotteita jopa 75%* alennushinnalla. Uusia tarjouksia lisätään säännöllisesti, joten jos haluat hödyntää tarjoukset ja tehdä edullisia korulöytöjä, kannattaa sinun todellakin liittyä jäseneksi.

jewellery_outlet_2_CM

Ekologiset korut outlethintaan

Ale-tuotteistamme löydät koruja joka lähtöön ja totta kai myös eri materiaaleista valmistettuina. Koruja on tarjolla lukuisilta huippubrändeiltä, joilta löydät myös vastuullisesti tuotettuja, ekologisia tuotteita. Voit käyttää niitä hyvällä omallatunnolla tietäen, että ne on valmistettu kestävän kehityksen mukaisista materiaaleista ja/tai niiden valmistusprosessi säästää ympäristöä. Kuluttajana voit vaikuttaa omilla valinnoillasi siihen, että luonto säilyy elinvoimaisena myös seuraavilla sukupolville.

Ekologisia materiaaleja ovat esimerkiksi puu ja muut luonnon materiaalit, joiden hankkimisessa ei aiheuteta ylimääräistä taakkaa ympäristölle. Myös kulta ja hopea ovat ekologisia materiaaleja, sillä monet kulta- ja hopeakorut on valmistettu kierrätysmateriaalista – kultaa ja hopeaa kun ei heitetä hukkaan. Jalometalleista valmistetut korut eivät ole myöskään osa kertakäyttökulttuuria, vaan ne kulkevat arvonsa säilyttäen sukupolvelta toiselle.

Ekologisiin koruihin lukeutuvat toki myös kierrätysmateriaaleista valmistetut korut. Monet kierrätysmateriaaleista valmistetut korut ovat designiltaan uniikkeja ja omaperäisiä, ja omiaan tuomaan leikkisyyttä omaan lookiin. Kulta- ja hopeakorut sopivat erinomaisesti tyyliin kuin tyylin. Toisaalta esimerkiksi puisia koruja kannattaa kokeilla yhdessä vaikkapa luonnonmateriaaleista kuten puuvillasta valmistettujen vaatteiden kanssa.

Kauniit ja edulliset korut täydentävät asukokonaisuutesi

Korut ovat sekä edullinen että helppo tapa päivittää lookisi. Hieman vanhemmatkin vaatteet saavat heti täysin uuden ilmeen uusilla koruilla. Piristystä omaan tyyliin saa helposti esimerkiksi kokeilemalla rohkeasti uusia värejä ja hieman näyttävämpiäkin koruja. Toisaalta valitsemalla klassista tyylikkyyttä, korut ovat helpommin yhdistettävissä erilaisiin asukokonaisuuksiin.

Koruilla viimeistelet oman persoonallisen lookisi. Korujen valinnassa kannattaa luottaa omaan fiilikseen, ja vanhentuneet säännöt, kuten se, ettei hopea- ja kultakoruja saisi käyttää yhtä aikaa, kannattaa heittää yksinkertaisesti romukoppaan. Trendejäkin voi tosin olla mielenkiintoista seurata ja ottaa niistä omakseen itseään miellyttävät.

Tämän hetken yksi korujen päätrendeistä ovat suuret näyttävät ketjut. Suuria ja upeita ketjuja voi käyttää sekä kaulan ympärillä että esimerkiksi ranteessa. Ketjuja nähdään nyt myös erilaisissa asusteissa, kuten vöissä ja laukuissa. Trendikästä on myös yhdistää useita ketjuja ja riipuksia – mitä enemmän, sen parempi. ”More is more” -ajatusmalli pätee myös esimerkiksi sormuksiin ja korvakoruihin. Jos haluat leikitellä isoilla ja runsailla koruilla, voi olla hyvä idea yhdistää ne hillitympiin ja klassisen tyylikkäisiin vaatteisiin, jottei yleisilmeestä tule liian sekava.

jewellery_outlet_3_CM

Halvat korut trendikkäissä materiaaleissa ja malleissa

Jos haluat muodikkuutta lookiisi, myös geometriset korut ovat tällä hetkellä in. Koruissa nähdään esimerkiksi neliön, ympyrän ja monikulmion muotoja. Geometriset muodot näyttävät hyviltä sekä kaula- että korvakoruissa ja esimerkiksi rannekoruissa.

Jo pidempään muodissa olleet helmet ovat yhä edelleen in, niin naisilla kuin miehilläkin. Helmien lisäksi trendikoruissa näkyvät myös muut merelliset aiheet ja materiaalit, kuten simpukankuoret. Helmet ovat karistaneet nykyään aikaisempien vuosikymmenien leiman pääasiallisesti vanhempien naisten koruina – helmikorujen käyttömahdollisuudet ovat nykyään loputtomat. Juhlavaatteiden lisäksi niitä yhdistetään myös arkivaatteisiin, kuten huppareihin.

Tämän hetken trendikorujen materiaaleissa näkyy myös muovi, ja monissa trendikoruissa ammennetaan inspiraatiota sekä 1990-luvulta että 2000-luvun alusta. Jos olet sattunut säästämään tuon ajan koruja, nyt on hyvä aika kaivaa ne esiin. Lounge by Zalandon asiakkaana pääset hankkimaan itsellesi sekä ajattoman klassiset että viimeisimpien trendien mukaiset korut – edullisesti. Meiltä löytyy koruja yli 2 500 suositulta brändiltä, joten löydät takuulla juuri omaan tyyliisi sopivimmat. Hyödynnä etusi ja piristä päivääsi ja tyyliäsi ihanilla ale-koruilla