Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Huivit alennuksessa

Erilaiset huivit ovat loistava tapa viimeistellä asukokonaisuus tai hakea lämpöä kylmillä keleillä. Korista kaulaasi muodikkaan kevyillä vaihtoehdoilla tai pidä kylmyys loitolla ihanan pehmeiden villahuivien avulla. Tutustu kattavaan huivitarjontaamme.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hanki huivit reilusta aletarjonnastamme

Tyylikkäät huivit tarjoavat sekä lämpöä, että trendikästä ilmettä pukeutumiseesi lähes vuodenajasta riippumatta. Lounge by Zalandon hauskasta outlet-verkkokaupasta voit löytää ihastuttavat huivivaihtoehdot nyt jopa 75% alennuksella tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Liity jäseneksi ja tutustu tarjouksiimme.

scarves outlet 2 CM

Kaulahuivit kuuluvat jokaisen vaatehyllyyn

Ilmojen viiletessä ensimmäisten puettavien lisäasusteiden joukkoon kuuluu erilaiset kaulahuivit. Laajan materiaali-, paksuus- ja tyylivalikoiman avulla pystyt pukemaan siistit huivit kylmien talvipakkasten ohella myös välikausille ja jopa osaksi lämpimien kelien asukokonaisuuksia. Selaa Lounge by Zalandon makoisaa huivikampanjaa ja löydä sopivat huivimallit sukupuoleen ja ikään katsomatta, tuntuvin alennuksin varustettuna. Lasten huivit löytyvät hauskoissa väreissä tai mielenkiintoisin kuvituksin koristeltuna, kun taas naisten ja miesten kaulahuivit voit valita juuri sopivasti omaan tyyliisi istuvina. Erilaiset huivit todellakin kuuluvat jokaisen vaatevalikoimaan.

Kevyet naisten huivit voit esimerkiksi valita sekä ihanan silkkisinä ja sovittaa ne niin arkivaatetukseen, että hienommankin juhla-asustuksen kruunuksi. Kokeile valita muuhun asukokonaisuuteesi yhteensopiva kuosi luodaksesi miellyttävän yhtenäinen ilme. Kätevä tuubihuivi on puolestaan hieman viileämpien kelien ulkoiluun näyttävän trendikäs vaihtoehto.

Miesten huivit antavat yhtä lailla mahdollisuuksia näyttävään pukeutumiseen. Komean charmikasta tyyliä voit hakea esimerkiksi ohuella puuvillahuivilla, joka toimii rentojen suorien housujen ja muutenkin “smart casual” -asukokonaisuuksien rinnalla loistavasti. Urbaanin rentoon tyyliin istuva shemag-malli istuu puolestaan farkkujen ja rennon nahka- tai farkkutakin kaveriksi. Klassiseen rock-tyyliin voit sovittaa kaulalle kiedottavat mustavalkoiset bandannat.

scarves outlet 3 CM

Nauti paksujen kaulaliinojen lämmöstä

Viimeistään kylmät talvikelit vievät ajatukset lämpimiin villahuiveihin ja muihin ihanan muhkeisiin huivivaihtoehtoihin. Lounge by Zalandon huivitarjous onkin hyvä mahdollisuus hommata uutta laadukasta puettavaa kylmille ilmoille, vaikka koko perheelle. Tyylittelemään pääset talvisten mallien kanssa monenlaisin värein ja kuosein. Hauskan kirkkaat värivaihtoehdot tuovat synkilläkin keleillä pirteyttä pukeutumiseen ja innostavat ulkoiluun positiivisen fiiliksensä avulla. Yhtenäisen arvokkaan asukokonaisuuden voit toki luoda myös valitsemalla kaulaliinasi väriksi klassisen mustan tai hehkeän valkoisen vaihtoehdon. Ruutu- ja raitakuoseilla saat toisaalta helposti luotua muusta asusta poikkeavia yksityiskohtia vaatekokonaisuuteesi. Tutustumalla runsaaseen aletarjontaamme löydät lähes varmasti omaan makuusi sopivat mallit.

Ylellistä fiilistä saat pukeutumiseesi valitsemalla miellyttävän kashmir-huivin, joka on mukava kietaista kaulan ympärille viileillä keleillä ulkoiluun tai edustavien asujen lisukkeeksi. Paksu 100% villasta valmistettu huivivaihtoehto toimii puolestaan kaikista kylmimpien ilmojen lämmikkeeksi. Tuubihuivit sopivat taasen talviurheiluun erinomaisesti niiden käytännöllisyyden vuoksi. Myös lasten huivit voit löytää kätevinä tuubimalleina. Tällöin kaulaliinan putoamista ei tarvitse pelätä, eikä liinan helmat ole lapsen leikkien tiellä. Etsit sitten omaan käyttöösi, partnerille, lapsille tai vaikka lahjaksi miellyttäviä huivimalleja, on Lounge by Zalandon huivikampanja oikea paikka aloittaa etsintä.

Ihastu tarjouksiin ja kattavaan tarjontaamme

Lounge by Zalandon jäseneksi liittyminen kannattaa. Se onnistuu helposti, eikä liittymiseen kuulu minkäänlaista ostopakkoa. Jäsenenämme pääset käsiksi satoja brändejä ja hurjan määrän tuotteita sisältävään määrään yleensä muutamia päiviä kerrallaan voimassa olevia tarjouskampanjoita, ja jopa 75%* alennuksin varustettuja tuotteita muodin ja lifestyle-tuotteiden saralla. Löydä kauniit vaatteet, käytännölliset kodintarvikkeet ja muodikkaat asusteet, kuten huivit netistä huimin alennuksin ja ihanan helpon ostoskokemuksen saattelemana.

Tuotteille saat 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden, eikä ostosten tekeminen juuri helpommaksi voisi mennä. Verkkoselaimen kautta toimivan sivustomme lisäksi tarjouksia voi selata ja ostoksia tehdä mobiililaitteeseen ladattavan sovelluksemme avulla. Tämän avulla voit selata päivittäin vaihtuvia tarjouksiamme yhtä lailla arkisen työmatkan aikana, kuin kotisohvan nurkassakin.