Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Name it alennuksessa

Name It panostaa mukavuuteen ja veikeään designiin. Tanskalainen lastenvaatemerkki on lapsiperheen arjen pelastus, sillä korkealaatuiset vaatteet kestävät leikkejä ja hauskanpitoa. Tutustu outlet-valikoimaan ja löydä vaatteita ja asusteita kaikenikäisille.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Name it: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Name It on laadukasta ja leikkisää muotia lapsille ja vauvoille tarjoava vaatemerkki. Liittymällä Lounge by Zalandon outlet-jäseneksi pääset tutustumaan brändin vaihtuvaan tarjontaan merkittävillä alennuksilla varustettuna. Liity ilmaiseksi ja vaateta lapsesi tyylillä, edullisesti.

nameit outlet 2 CM

Varusta lapsesi leikkisillä Name It -vaatteilla

Name It on lastenvaatemerkki, jonka tuotteita on saatavilla lähestulkoon joka puolella maailmaa. Se on osa laajempaa Bestseller-konsernia, johon kuuluu useita muitakin suosittuja muotibrändejä. Brändin nimi tuli vakituisesti käyttöön vuonna 1996 ja tämän jälkeen se onkin tuntuvasti kasvattanut imagoaan leikkisän ja edullisen muodin valmistajana lapsille, joiden vanhemmat tai he itse tietävät mitä haluavat. Merkin valikoimasta löydät hurjasti tyylikkäitä vaatevaihtoehtoja kaikenikäisille lapsille. Lähes kaikenikäisille lapsille tuotteita tarjoavan Name It -malliston lisäksi saatavilla on kangasvalintoihin ja käsityöhön erityisesti panostava Lil’ Atelier -sarja, sekä muodikkaille esiteineille kohdistettu LMTD-mallisto.

Vaatemerkin tuotteissa on aina panostettu suuresti mukavuuteen, turvallisuuteen ja laatuun. Inspiraationsa ja luovuutensa brändi ammentaa lasten välittömästä ja rakastavasta luonteesta. Tämä näkyy upeasti monissa brändin hyvää mieltä huokuvissa tuotteissa ja niiden kuoseissa. Hyvänä esimerkkinä toimii muun muassa erittäin suositut Name It Softshell -tuotteet. Niiden yksinkertaiset, mutta pirteät kuosit toimivat erinomaisesti erittäin laadukkaan ja täydellisesti ulkoleikkeihin sopivan Softshell-kankaan kanssa.

Name It -ale on oiva paikka löytää lapselle kaikkea haalareista pipoihin

Lounge by Zalandon hauskoista pikatarjouksista voit löytää lapsellesi kaikenlaista vaatetusta. Se on myös hyvä paikka tehdä hauskoja lahjahankintoja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi tuhdilla alennuksella varustettu Name It -body kaveriperheen vastasyntyneelle vauvalle lahjaksi? Muutenkin kaikenikäisten lasten vaatettaminen hoituu brändin tuotteilla oli puettavana sitten vastasyntynyt tai teini-ikään päässyt lapsi.

Suosittujen Name It -haalarien lisäksi brändin valikoima kattaa kaiken alusvaatetuksesta ulkovaatteisiin. Samalla kertaa saatat hyvinkin tarjouksien joukosta saada ostoskoriin nipun sukkia, trendikkäästi väritetyn hupparin, juhlamekon tai jonkin vaatemerkin useista laadukkaista denim-vaatteista. Mainio asustevalikoima täydentää brändin tarjontaa lämpimillä pipoilla, käsineillä ja monilla kesäisillä hattuvaihtoehdoilla. Valikoimaa löydät vaatemerkin tuotteista yhtä lailla tytöille, kuin pojillekin, valtaosan vaatteista ollessa unisex-mallisia.

Astu Lounge by Zalandon tarjouksien pariin, löydä lapselle mieluisaa vaatetta edullisesti ja vaatteiden jäätyä pieneksi pistä ne kiertämään hyväkuntoisina.

nameit outlet 3 CM

Oikeanlaisella huollolla laatuvaatteet kestävät lapselta toiselle

Lastenvaatteissa tärkeää roolia näyttelee mukavuuden ja siistin ulkoasun lisäksi tietysti kestävyys. Name It -lastenvaatteet on suunniteltu kestämään leikkejä, hauskanpitoa ja meneviä seikkailuja. Lapsien usein kasvaessa ulos vaatteistaan on myös mukava tietää, että brändin tuotteet kestävät monesti lapselta toiselle. Vaatteiden käyttöikää saat pidennettyä entisestään seuraamalla tuotteista löytyviä hoito- ja pesuohjeita huolellisesti. Muutamilla yksinkertaisilla lisävinkeillä brändin tuotteet kestävät vieläkin pidempään.

Matalissa lämpötiloissa pesu säilyttää vaatteet hyvännäköisinä pidempään. Name It -vaatteissa monesti käytettyä villaa ja denim-kangasta ei ole tarvetta pestä usein, vaan tuuletus ja rempseä ravistelu riittävät. Valtaosa vaatteista, eritoten farkkuvaatteista, kannattaa myös pestä nurinpäin käännettynä, jotta niiden väri säilyy entistäkin paremmin.

Virkistävää shoppailua useilla eduilla

Lounge by Zalando tarjoaa merkkituotteiden ja muodin ystäville erinomaisen mahdollisuuden edullisten laatutuotteiden hankintaan. Ihastuttavan laajan valikoiman lasten- ja vauvojen vaatteita tarjoava Name It -ale on osa outletin laajaa tarjontaa, johon pääset käsiksi ilmaisen liittymisen jälkeen. Helpon verkossa tehtävän liittymisen jälkeen voit määritellä saapuvien uutiskirjeiden määrää omaan kiinnostukseesi sopivaksi. Mikä parasta, pääset käsiksi suuriin alennuksiin, jotka ovat jopa 75% ohjevähittäishintaan verrattuna.

Muihin outletin etuihin kuuluun muun muassa 31 päivän ilmainen palautusoikeus. Tämän avulla voit tarttua yleensä muutaman päivän kerrallaan oleviin tarjouksiin entistäkin riskittömämmin. Ilmainen liittyminen ei myöskään velvoita tekemään ostoksia, joten ostopakkoa ei todellakaan ole.