Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Lastenvaatteet alennuksessa

Outletista löydät lastenvaatteet täynnä iloa ja värejä. Shoppaile suosikkimerkkien vaihtuvista tarjouksista laadukkaat lastenvaatteet, jotka kestävät leikkejä ja seikkailuja. Valikoimamme kattaa kaiken aina söpöistä bodyista vedenkestäviin kurahaalareihin.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Lasten muoti on täynnä mukavuutta ja muodikasta käytännöllisyyttä

Lounge by Zalandon outlet on täynnä lastenvaatteita ja muotia joka säähän. Täydennä nyt lasten vaatetarpeita edullisin ale-hinnoin – tarjoamme korkeaa laatua, mukavuutta ja mielikuvituksellista muotia.

Lasten pukeutuminen saa olla hauskaa

Lasten muotia ei tule ottaa liian vakavasti, mutta toisaalta lapset vaativat vaatteiltaan enemmän. Pukeutumisen tulee olla kivaa ja helppoa – eikä lastenvaatteet saa koskaan hidastaa leikkejä. Lasten menoon vaaditaan korkealaatuisia ja käyttöä kestäviä materiaaleja. Nettioutletin lastenvaatteet, -kengät ja -asusteet taklaavat säähaasteet ja soveltuvat menevään arkeen, kun leikitään, ulkoillaan ja urheillaan.

Lasten pukeutumisessa korostuu vaatteiden mukavuus. Siluetit, leikkaukset ja erilaiset yksityiskohdat on suunniteltu erityisesti lasten käyttöön sopiviksi. Erityisesti skandinaavisessa lastenmuodissa designissa keskitytään vaatteiden käytännöllisyyden optimointiin ja minimalistiseen muotoiluun.

kids_outlet_2_CM

Lasten arki on menevää, mikä näkyy joskus vaatteissa – onneksi lastenvaatteet valmistetaan kestävistä, joustavista ja useita pesukertoja kestävistä kankaista. Materiaalivalinnoissa on otettu myös huomioon ulkoleikit ja vauhdikas toiminta – ja erityisesti neljä vuodenaikaa ja sään muutokset. Muun muassa vedenkestävyys, pakkaseen suunnitellut materiaalit ja hengittävyys takaavat, että leikki tuntuu kivalta kerroksiinkin pukeutuneena satoi, paistoi tai pyrytti.

Poimi joka sään lastenvaatteet outletista alennettuun hintaan

Sadevaatteet kannattaa poimia nyt alennettuun hintaan. Kumpparit ja kurahousut ovat pakollinen vaate Suomen säässä. Lasten leikit vaativat usein kaksikin sadevaatekertaa, jotta toinen ehtii kuivua. Sadetakki ja -housut tai -haalarit tuovat sadekeleihin iloa kirkkaissa väreissä ja kuvioissa. Sadesään asun kruunaavat komeat kumpparit ja kiva sadehattu.

Talvivaatteet kuuluvat lasten muodin kulmakiviin erityisesti pohjoismaisissa kodeissa, koska lapset ulkoilevat päivittäin säällä kuin säällä. Vaihtelevat vuodenajat saattavat vaatia useampaa eripaksuista talvivarustusta, joiden alle voi kerrostaa villavaatteita.

Uimavaatteet ja kesäasusteet, jotka ovat tärkeitä kuumina kesäpäivinä, kun pitää suojautua auringolta, ovat hyviä alelöytöjä. Kaunis lierihattu tai cooli lippis on lasten suosikki. Hattuun voi mätsätä hauskat aurinkolasit. Uimavaatteille on käyttöä vuoden ympäri, joten niitä kannattaa bongailla alesta.

Lastenvaatteita edullisesti – suosituimmat ale-tärpit

Talvihaalari kuuluu lasten vaatteisiin, jotka viedään usein käsistä, joten sellaisen bongaaminen kannattaa aloittaa ajoissa. Löytyikö ihana haalari, mutta se hieman liian iso. Ei haittaa, haalarin voi hankkia jo seuraavaa vuotta silmällä pitäen. Eikä pieni väljyys ole leikeissä haitaksi ja talvihaalaria voi näin käyttää useampana vuonna.

Lasten takit kannattaa bongata alesta. Korkealaatuinen takki palvelee pitkään. Outlet sisältää myös premium-merkkien lasten vaatteita, joten kannattaa pitää silmä tarkkana, jos löydätkin laadukkaan takin nyt ale-hintaan. Valikoimasta voit löytää eri tyylejä: toppatakki, parka, verkkatakki, tuulitakki, nahkatakki, kansitakki vai söpö pörrötakki?

Trikoovaatteet kuuluvat lasten suosikkeihin. Niissä leikkiminen ja liikkuminen on mukavaa. Collegehousut - ja paidat sekä hupparit voi valikoida oman suosikkihahmon kuvituksilla, villeissä kuvioissa tai trendikkäästi yksivärisinä – mikä tyyli onkaan lapsen mielestä juuri oman näköinen.

kids_outlet_3_CM

Inspiroidu lasten kanssa kauden trendeistä

Moni lapsi haluaa jo itse valita omat vaatteensa, ja omat mieltymykset ovat hyvinkin tärkeitä. Joillain lapsilla oma tyylitaju muotoituu jo hyvin varhain. Tärkeintä on antaa lasten pitää vaatteita, joista tulee hyvä fiilis ja yhdistellä niitä mielensä mukaan. Luovuus ja mielikuvitus saa näkyä lasten pukeutumisessa. Olivatpa yhdistelmät kuinka hullunkurisen ihastuttavia tahansa.

Voit silti inspiroitua myös lasten pukeutumisessa kauden trendeistä. Ehkä vaatteiden valikoiminen on yhteinen kiva juttu lastesi kanssa tai trendsetterinä seuraat taaperomuodin viimeisimpiä tuulahduksia. Lounge by Zalandon verkko-outlet on täynnä trendejä ja tyylikästä lasten muotia.

Lastenkin mieleen ovat monet trendit, kuten pörröiset teddytakit pastellisävyissä, hittielokuvien inspiroimat kuvioinnit, kuten polka dotit tai dalmatialaispilkut, eläinprintit. Värikkyydelle tasapainoa tuovat ja pohjoismaiseen minimalismiin sopivat rennot oloasut ja collegepaita-housu-setit maanläheisissä sävyissä.

Särmää pienen tyypin tyyliin tuovat vintagehenkiset bändipaidat, ysärinostalgiaa henkivät flanelli- ja ruutupaidat, mukavasti väljät farkut ja maiharit. Ponchot ja poolopaidat on helppo kerrostaa lastenkin tyyleissä – ehkä kyseessä onkin supersankarin viitta. Söpöilystä tykkäävät pukevat nyt Barbie Girl -henkeen pinkkiä, röyhelöitä ja satiinisia yksityiskohtia.

Liity Lounge by Zalandon jäseneksi

Poimi nyt lastenvaatteet alesta edullisesti. Lounge by Zalando outlet on täynnä iloista inspiraatiota lasten pukeutumiseen. Olipa oma juttusi kestävä muoti, viimeisimmät trendit, minimalistinen skandimuoti tai puhdas käytännöllisyys voit tehdä upeita löytöjä ja löytää kaikki tarpeelliset lastenvaatteet outletista edulliseen hintaan. Shoppailuklubin jäsenet voivat hyödyntää erilaisten tarjous-kampanjoiden alehinnat, jotka on erityisesti suunniteltu nettioutletin jäsenille.