Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Lasten kengät alennuksessa

Poimi outletin valikoimasta värikkäät ja mukavat lasten kengät pienille seikkailijoille. Laadukkaat materiaalit ja huippulaadun muotoilu tekevät jokaisesta askeleesta erityisen. Löydä täydellinen kenkäpari suosikkimerkkien tarjouksista.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hauskat ja laadukkaat lasten kengät edullisemmin

Lounge by Zalando on hauska shoppailuklubi ja todellinen tarjousten aarreaitta verkossa, sillä sieltä voit löytää huipputuotteita jopa 75%* alennuksilla. Lähes päivittäin vaihtuvien tarjousten joukosta paikannat lukemattomien brändien laatutuotteet ja kaikenikäisten lasten kengät helposti jokaiseen vuodenaikaan ja monenlaisilla tyyleillä.

shoes-kids_outlet_2_CM

Lasten kenkien outlet on myös vanhempien mieleen

Kenkien hankkiminen kasvaville lapsille saattaa välillä olla vanhemmille turhauttavaa. Lapsen jalka kasvaa hurjaa vauhtia ja kenkiä menee vaihtoon välillä liiankin nopealta tuntuvaan tahtiin. Silti laadukkaisiin kenkiin panostaminen kannattaa, sillä ne kestävät todennäköisesti jopa lapselta toiselle, ja ovat täten myös luonnonmukainen ratkaisu. Onneksi Lounge by Zalandolla löytyvä lasten kengät ale -valikoima auttaa myös vanhempia lasten kenkähankinnoissa. Täältä löydät nimittäin merkkivalmistajien laadukkaita kenkiä reilusti alennetuin hinnoin. Näin lapsi saa laadukkaat jalkineet, eikä vanhemmankaan rahapussi kevene liikaa.

Monipuolisen lasten kenkävalikoiman selaaminen on myös hauskaa puuhaa yhdessä. Kiireisenkin päivän jälkeen voit vaikka kotisohvalta käsin selailla tarjolla olevaa kattausta yhdessä lapsen kanssa. Näin voit tarjota valinnanvapautta myös kenkien tulevalla käyttäjälle, samalla viettäen laadukasta aikaa yhdessä.

Väriä riehakkaaseenkin menoon

Lasten kengät ovat tuotteita, joiden tulee olla samaan aikaan hieman kaikkea. Käyttötarkoituksesta riippuen niiden tulee tarjota tukea ja suojaa, kestää välillä riehakastakin menoa ja tämän lisäksi jalkineiden ulkonäön tulee miellyttää myös niiden käyttäjää. Lounge by Zalando on oiva paikka löytää laadukkaat ja hauskat kengät kaikenlaiseen käyttöön.

Värikkäät varvassandaalit kuuluvat jokaisen lapsen varustukseen. Ne ovat kevyet ja helppo pistää jalkaan, ja soveltuvat kesäisten rantapäivien lisäksi erinomaisesti myös uimahallireissuille ja lomamatkoille. Tyylistään huolehtiva lapsi voi myös valita lukuisista hauskoista väreistä mieluisat.

Urheilulliset ja jalkaa tukevat tennarit ovat syystäkin monen lapsen lempikengät. Ale-tennarit löydät useilta valmistajilta ja luonnollisesti myös monissa eri kuoseissa. Näillä jalkineilla sujuvat loistavasti yhtä lailla koulupäivät kuin kavereiden kanssa pelatut vauhdikkaat koripallo-ottelutkin. Mikä parasta, tennarit sopivat yhtä hyvin sekä verryttelyhousujen että farkkujen kanssa käytettäviksi, joten erilaisten tyylien kokeilemiseen ne soveltuvat myös mitä parhaiten.

Hauskat jalkineet luonnonmukaisemmin

Tyylejä ja kuoseja löydät lasten kenkien valikoimasta todella suuren määrän. Siistin yksinkertaisilla yksivärisillä tyyleillä varustettujen jalkineiden lisäksi tarjolla on suuri määrä mitä hauskemmilla kuoseilla kuvitettuja kenkiä. Jämäkät nilkkurit ja saappaat sopivat ulkokengiksi monenlaiseen vaativaankin säähän aina loskassa rämpimisestä lätäköissä loikkimiseen. Monen lapsen mieleen ovat varmasti esimerkiksi hauskoilla sydän- tai tähtikuvioilla kuvitetut ulkokengät, tai pop-kulttuurista tuttujen hahmojen kuvilla varustetut jalkineet.

Lapsille ja nuorille on myös tarjolla laadukkaita, mutta silti luonnonmukaisin valmistustavoin tehtyjä jalkineita. Erityisesti nilkkurien ja tennarien kattavista valikoimista voit helposti paikantaa kestävään kehitykseen nojaavien valmistustapojen synnyttämät laatukengät. Vihreällä “kestävä kehitys” -merkillä varustetuista tuotteista näet, mitä luonnonmukaisia tapoja valmistuksessa on käytetty. Lasten kenkien kohdalla nämä ovat yleisimmin kierrätettyjen materiaalien sekä ympäristöystävällisesti tuotetun nahkan käyttöä nahkajalkineissa. Näillä tavoilla tehtyjen tuotteiden valmistuksessa aiheutuneet päästöt ovat pienempiä ja paine luontoa kohtaan kevyempi, mutta jalkineiden ominaisuuksissa ja kestävyydessä ei silti ole tingitty.

shoes-kids_outlet_3_CM

Suuria alennuksia ja yllätyksiä

Kattavasti jokaiseen vuodenaikaan sopivat lasten kengät löydät osana Lounge by Zalandolla tarjolla olevaa suurta alennettujen tuotteiden valikoimaa, jonka hinnoissa on jopa 75%* alennuksia ohjevähittäishinnasta. Sopivien lasten kenkien hankkiminen tarjoustuotteiden joukosta on myös melkoisen huoletonta, sillä Lounge by Zalandolla olevilla tuotteilla on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus.

Shoppailuklubin rekisteröityneenä jäsenenä saat halutessasi uusista tarjouksista ilmoituksia ja pääset täten nopeimmin tarttumaan myös yllättäviin lasten kenkien tarjouksiin. Tuotteiden rajalliset määrät ja tarjousten ajallisesti välillä lyhyetkin voimassaoloajat kannustavat pitämään silmät tarkkoina.