Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Miesten kengät alennuksessa

Löydä tyyliä ja toimivuutta kenkähyllyysi suosikkimerkeiltä. Outletista poimit trendikkäät miesten kengät jokaiseen tilaisuuteen. Katsasta päivän valikoima ja nappaa omaksesi uudet tennarit, elegantit puvunkengät tai rouheat bootsit mojovalla alennuksella.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Miesten kengät tarjoavat tyyliä ja toimivuutta

Lounge by Zalando -shoppailuklubista saat päivittäin vaihtuvia tarjouksia verkossa. Käytössäsi on mittava valikoima todellisia löytöjä kaikilla pukeutumisen alueilla – jopa 75%* alennetuin hinnoin. Miesten kengät -osasto tarjoaa tyyliä ja toimivuutta kenkähyllysi piristykseksi kymmeniltä brändeiltä ja todella tuntuvilla alennuksilla.

shoes-men_outlet_2_CM

Miesten kengät ale-hinnoin parantavat kenkävalikoimaasi

Monipuolisesta kenkähyllystä olisi mukava löytää sopivat kengät erilaisiin tilanteisiin. Kauppareissulle lähteminen samoissa kengissä, joita olet pitänyt jaloissasi koko pitkän työpäivän, ei välttämättä houkuttele. Lounge by Zalando ja sen tarjoamat rajoitetun ajan tarjoukset suuresta miesten kenkävalikoimasta mahdollistavat kenkähyllyn täydentämisen edulliseen hintaan. Uusien kenkien löytäminen työkäyttöön tai ulkoiluun ei ole ongelma, sillä valikoimaa riittää tukevista nilkkureista sporttisiin tennareihin. Sama pätee myös eri vuodenaikoihin sopivien jalkineiden etsinnässä. Kesäiseen tallusteluun soveltuvat avonaiset jalkineet löydät yhtä helposti kuin jämäkät nilkkurit, jotka istuvat hyvin talvivetimien kanssa.

Kenkähyllysi luonnonmukaisuutta on myös helppo parantaa tarjoustuotteiden valikoimalla, sillä useissa tuotteissa on vihreä “kestävä kehitys” -merkki. Tämä tarkoittaa, että tuote on valmistettu erityisesti luonnonmukaisiin materiaaleihin tai valmistusmenetelmiin nojaten. Miesten kenkien outlet-osastolta löydät muun muassa nahkakenkiä, joiden valmistuksessa käytetty nahka on ympäristöystävällisiltä toimittajilta hankittua.

Jalkojen tuki ja mukavuus etusijalla ulkojalkineiden outletissa

Ulkoiluun ja liikkumiseen tarkoitetuissa jalkineissa, olipa kyseessä sitten pitkät patikointiretket tai rennot pihapelit kaveriporukassa, tulee olla siisti ulkonäkö ja hyvät tekniset ominaisuudet. Arjen moninaisiin käänteisiin loistavasti soveltuvia sporttisia tennareita löydät miesten kengät -valikoimasta mukavasti. Sopivasti pehmustetulla pohjalla varustetut matalavartiset tennarit soveltuvat hienosti pitkiinkin kävelyretkiin. Samalla ne ovat tyyliltään rento valinta muuhunkin vapaa-ajan puuhailuun. Hieman korkeammilla varsilla varustetuissa ja lisätukea nilkalle tarjoavissa tennareissa pärjäät esimerkiksi kaveriporukan pihakoriksessa kuin ammattilainen konsanaan.

Sopivat ulkoilukengät voivat olla ratkaiseva asia nautinnollisen vaelluksen tai metsäretken onnistumisessa. Tarjoushintaan löytyvät merkkibrändien vaelluskengät kohentavat sekä jalkojesi hyvinvointia että koko retken mukavuutta. Sama pätee myös muihin ulkoilukenkiin. Jämäkät nauhoilla sidottavat nahkakengät antavat jaloillesi tukea, pysyvät kuivina ja mikä parasta, näyttävät tyylikkäiltä myös sivustakatsojan mielestä.

Bisnes- ja juhlalookin huolellinen viimesilaus

Vie bisnes- ja juhlapukeutumisesi seuraavalle tasolle Lounge by Zalandon upealla kenkävalikoimalla. Kenties juhlapukusi kaipaa viimeistä silausta kenkien suhteen. Suurin alennuksin tarjolla olevat perinteisen mustat tai ruskeat klassiset nauhakengät eivät petä koskaan. Useiden kokojen, valmistajien ja mallien joukosta löydät varmasti sopivat juhlakengät kaikkiin tilanteisiin.

Työpukeutumiseen on mukava saada tyylin ja mukavuuden lisäksi välillä myös väriä ja vaihtelua. Aina asiallisten puvunkenkien sekä monipuolisesti sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvien nauhakenkien lisäksi voit valikoida käyttöösi näyttävin kuosein varustetut nilkkurit tai vaikka rennon vaaleat pistokkaat. Paras puoli Lounge by Zalandon miesten kenkävalioimassa on sen yllätyksellisyys. Vaikka et aivan tarkkaan tietäisi minkä tyyppisiä malleja etsit, valikoima saattaa hyvinkin yllättää ja kohdallesi voi osua merkittävin alennuksin tuotteita, joilla viimeistelet työ- tai juhla-asusi mieleiselläsi tavalla.

shoes-men_outlet_3_CM

Lounge by Zalando: kenkälöydöt jokaiseen vuodenaikaan

Miesten kengät -osaston suuri määrä laadukkaita, jokaiseen vuodenaikaan sopivia kenkiä, on osa Lounge by Zalandon aletuotteiden valikoimaa, jonka hinnoissa löydät jopa 75% alennuksia ohjevähittäishintaan nähden.

Lounge by Zalandon rekisteröityneenä asiakkaana saat halutessasi uusista miesten kenkiä koskevista tarjouksista ilmoituksia. Tarjolla on lähes joka päivä uusia, rajoitetun saatavuuden kenkätarjouksia. Tuotteiden rajattu määrä kannustaa myös pitämään saapuvia tarjouksia silmällä, jotta omat suosikit eivät pääse lipsahtamaan sormien läpi. Lukemattomien merkkikenkien ja suurten tarjousmäärien valikoimasta voi myös nauttia huolettomasti, sillä Lounge by Zalandolla löytyvillä tuotteilla on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus.