Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Housut alennuksessa

Tee löytöjä alesta ja hanki uudet suosikkibrändisi housut edullisesti. Voit täydentää vaatekaappiasi valitsemalla sesonkiin sopivat housut tai kokeilemaan rohkeasti jotain aivan uutta. Ota testiin suorat housut, relaxed fit -malli tai klassiset chinot.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä housut kaikkiin elämän käänteisiin

Lounge by Zalandon jännittävä outlet-verkkokauppa antaa sinulle mahdollisuuden löytää makuusi sopivat housut jopa 75 % alennuksella niiden suositushintaan verrattuna. Liity ilmaiseksi ja löydä kuratoitu valikoima tätä ikuista asua jokaiseen päivään. Seuraava ostokokemuksesi alkaa uusista huippusuunnittelijoiden housuista.

trousers_outlet_2_CM

Hanki tyylikkäät tuotteet edullisesti housualesta

Housut ovat luonnollisesti yksi pukeutumisen kulmakivistä. Sukupuolesta ja iästä riippumatta ne kuuluvat käytännössä jokaisen vaatekaappiin. Lounge by Zalandon kattava housuale antaa sinulle mahdollisuuden housulöytöihin todella reiluilla alennuksilla. Etsitpä sitten puvunhousuja tai muita virallisiin tapahtumiin istuvia vaihtoehtoja, tai rentoon arkikäyttöön soveltuvia housumalleja, kannattaa kampanjamme tuotteisiin tutustua. 

Löydä uudet luottomerkkisi farkut alehintaan, täydennä vuodenaikaan sopivilla tuotteilla vaatekaappisi tai kokeile rohkeasti jotain täysin uutta. Luota perinteisiin väriratkaisuihin tai säväytä pirteillä väreillä, tai jännittävin kuviokuosein koristetuin housuin. Outlet-verkkokauppamme tarjoukset mahdollistavat hauskan kokeilemisen edullisemmin.

Osta housut netistä ja kokeile hauskoja tyylejä

Miehiseen housutyyliin löydät paljon ratkaisuja. Etsiessäsi asialliseen asukokonaisuuteen alaosaa, on varma ratkaisu keinomateriaaleista valmistetut puvunhousut. Erityisesti nimenomaan puvun kanssa käytettynä on tällöin hyvä myös prässätä etu- ja takalahkeeseen siistit saumat, ja panostaa myös korkealaatuiseen kauluspaitaan. Hyviksi asiallisuuden ja rentouden välimaastoon tipahtaviksi housumalleiksi voi puolestaan suositella esimerkiksi puuvillaisia chino-malleja, sekä tietysti klassisia farkkuja. Molempia on helppo yhdistellä niin rentoihin illanviettiasuihin kuin riittävästi mukavuutta tarjoaviksi työvaatteiksikin. Yhdistele nämä siistien tennarien tai nahkaisten nauhakenkien kaveriksi erilaisia kokonaisuuksia luodaksesi.

Rentoon katutyyliin sopii nuorten ja miksei myös vanhempien miesten housuratkaisuksi merkkiverkkarit tai muodikkaat collegehousut. Yläosaksi kunnollinen huppari ja jalkaan omaa tyyliä täydentävät tennarit, ja muodikkaan urbaani katutyylisi on valmis. Sovita värit oman makusi mukaan. Halutessasi voit luoda jännittäviä kontrasteja housuvalinnallasi tai sovittaa ne yksiväriseen asukokonaisuuteen.

trousers_outlet_3_CM

Naisellisen asukokonaisuuden viimeistelee oikeat housuvalinnat

Muodikasta ja naisellista pukeutumista harkitessa on myös housut mainio vaihtoehto. Suuri määrä trendikkäitä asukokonaisuuksia odottaa vain luojaansa. Lounge by Zalandon housuale mahdollistaa vieläpä suosikkituotteidesi hommaamisen selvästi normaalihintoja edullisemmin. Haluat sitten kokeilla siipiäsi erikoisempien yhdistelmien kokeilijana tai luoda perinteisen tyylikkään asukokonaisuuden tuttujen vinkkien pohjalta, olet oikeassa paikassa.

Naisellisesti tyköistuvat trikoohousut, sekä juuri omaan kokoon erinomaisesti istuvat collegehousut ovat hyvä valinta mikäli haluat luoda nuorekasta ja urbaaniin katutyyliin sopivaa lookia. Yläosaksi sopii tällöin monenlaiset vaatteet hupparista t-paitaan ja rennoista takeista toppeihin. Halutessasi asiallisuutta pukuusi, istuu elegantin puseron yhteyteen sivistynyttä aistikkuutta huokuvat naisten puvunhousut. Leveälahkeiset housut ovat puolestaan omiaan luomaan dramaattisen näyttäviä asukokonaisuuksia. Niiden hulmuavat lahkeet toimivat hauskana yhdistelmänä istuvalle puserolle tai v-leikkauksella varustetulle pikkutakille.

Lounge by Zalandon housutarjouksista löydät sopivia malleja kaikenikäisille ja yhtä lailla miehille kuin naisille. Myös monet housuvinkeistä sopii luonnollisesti kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tämä pätee esimerkiksi rentojen reisitaskuhousujen suhteen. Tyylejä niidenkin kohdalla on monia, mutta perinteisimmässä muodossa ne tarjoavat erinomaisen housuratkaisun ulkona liikkumiseen. Kestävät materiaalit ja reilu määrä taskutilaa, yhdistettynä rentoon istuvuuteen tekee mallista suositun monessa käytössä.

Kukkarolle ystävälliset housut ja laaja tarjonta paljon muutakin

Edullisiin, jopa 75%* alennuksia sisältäviin muutaman päivän voimassa oleviin kampanjoihin perustuva Lounge by Zalando on outlet-verkkokauppa muodin ja muidenkin laatutuotteiden ystäville. Verkkosivuillamme tapahtuva liittyminen on ilmaista, eikä siihen sisälly ostopakkoa. Lounge by Zalandon jäsenenä voit säädellä saapuvien markkinointiviestien määrää ja vastaanottaa juuri itseäsi kiinnostavien kampanjoiden ilmoitukset suoraan sähköpostiisi. Näin voit hyödyntää reilut alennukset, ripeät toimitukset ja 31 päivän ilmaisen palautusoikeuden heti, kun haluat shoppailla esimerkiksi edulliset housut netistä. Housuale on yksi tarjoamistamme monista kampanjoista, joista voi muodin ja merkkituotteiden ystävät tehdä todellisia alelöytöjä.