Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Farkut alennuksessa

Relaxed fit, slim vai flared? Löydä upeat farkut joka makuun. Outlet-valikoimasta bongaat suosikkimerkkien farkut useissa väreissä ja malleissa. Tutustu nyt ja tilaa juuri sinulle istuvat uudet suosikkifarkut.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Alennetut farkut Lounge by Zalandolla

Netin kutkuttavin outlet, Lounge by Zalando, tarjoaa jopa 75%* alennuksia niin farkkujen kuin muidenkin pukeutumisen ja lifestyletuotteiden hinnoista. Löydä uudet suosikkifarkut huippubrändeiltä yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista kampanjoista merkittävillä alennuksilla.

jeans_outlet_2_CM

Istuvat naisten farkut monissa tyyleissä

Harvat housumallit ovat yhtä ajattomia kuin erittäin monipuolisia tyylivaihtoehtoja tarjoavat farkut. Lounge by Zalando ja sen moninaisten alekampanjoiden valikoima antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden löytää juuri omaan tyyliisi, vartaloosi ja kokoosi sopivat naisten farkut. Katsasta vaihtuva outlet-valikoima ja bongaa uudet farkut muunmuassa seuraavilta laatubrändeiltä: Levi's, GUESS ja Diesel. Voit halutessasi korostaa muotojasi slim fit -mallien tiukkuudella tai pukea jalkaasi muodikkaat leveälahkeiset flare-farkut. Urbaaniin ja nuorekkaaseen tyyliin soveltuvat monet kivipestyt mallit sekä reteää rock-henkeä pursuavat revityt vaihtoehdot. Korkealla vyötäröllä varustetuissa malleissa istuvuus ja mukavuus yhdistyvät trendikkyyteen, kun taas matalavyötäröiset farkut ylläsi voit esimerkiksi yhdistää asukokonaisuuteen näyttävän tiukan topin, joka jättää vatsan seudun paljaaksi. Yhdistelemällä sopivia farkkumalleja muuhun asukokonaisuuteen ovat vaihtoehtosi erilaisten tyylien hakemiseen lähes rajattomat. Lyhytlahkeiset kapeat mallit tai hauskasti lahkeista käärityt straight cut -leikkauksen housut soveltuvat näyttävien korkokenkien tai vaikka kesäisten gladiaattorisandaalien kanssa yhteen erinomaisesti. Bootcut-farkut yhdistettynä tyylikkäisiin pidempivartisiin nilkkureihin ja esimerkiksi sinulle sopivaan bleiseriin on yhdistelmänä samaan aikaan aistikas ja asiallinen. Löydä oma yhdistelmäsi Lounge by Zalandon erinomaisista tarjouskampanjoista.

Löydä miesten farkut kaikkiin tilanteisiin

Miesten farkut erilaisine tyyleineen sopivat käytettäväksi niin työpaikalla, arkisella vapaa-ajalla, kuin illanvietossakin. Slim fit -farkut yhdistettyinä simppeleihin tennareihin ja t-paitaan muodostavat jo trendikkään asukokonaisuuden, jossa kehtaa helposti lähteä ihmisten ilmoille. Nuorekasta rentoutta tarjoavat relaxed fit -mallit ovat omiaan vapaa-ajan viettoon ystävien kanssa sekä kaupungilla että skeittipuistossa. Todelliseen tyylittelyyn voit kokeilla erinomaisesti vaikka illanviettoon sopivaksi asuksi valkoisia suoria farkkumalleja yhdistettynä vitivalkoisiin tennareihin ja yhtä lailla valkoiseen kauluspaitaan. Farkuista puhuttaessa ei parane unohtaa myöskään kesän ykkösasustetta, farkkushortseja. Lounge by Zalandon kattavista tarjouksista voit hyvinkin paikantaa mieleisesi väriset shortsimallit, jotka toimivat lämpimien kelien ykkösvaatteena mökillä ja kaupungissa. Valitse revityt mallit rosoisempaa lookia tavoitellessasi ja yksiväriset vaihtoehdot siistimpää ja asteen asiallisempaa asukokonaisuutta luodessasi.

jeans_outlet_3_CM

Kattava farkku-ale täynnä ihania vaihtoehtoja

Erilaisten leikkaustyylien ja mallien ohella farkuissa tärkeää on luonnollisesti väritys. Lounge by Zalandon tarjonnasta löydät yhtä lailla myös värien osalta kattavasti vaihtoehtoja. Klassisilla sinisen eri sävyillä ei oikein koskaan voi mennä pieleen. Mustilla farkkumalleilla saat helposti luotua sopivan asukokonaisuuden sekä arkeen että hienompaan juhlaan. Valkoisilla denim-housuilla erotut pirteästi joukosta. Muutaman päivän kerrallaan voimassaolevista kampanjoista löydät monesti myös luonnonmukaisin menetelmin valmistettuja tuotteita, ja saatat hyvinkin löytää itsellesi uudet suosikkihousut esimerkiksi pääosin luomumateriaaleista valmistettuna. Farmarihousuissa niiden suosiota, monipuolisten vaihtoehtojen ja tyylikkyyden lisäksi, edistää ilman muuta niiden kestävyys ja helppohoitoisuus. Farkkuja ei tarvitse olla usein pesemässä ja silloin kuin tarvitsee, onnistuu niiden pesu lähes poikkeuksetta pesukoneessa. Kääntämällä housut nurinperin, pesemällä viileässä vedessä ja välttämällä rumpukuivausta estät suosikkifarkkujesi kulumista.

Pistäydy farkku-aleen verkon hauskimpaan outletiin

Monipuolisesti erilaisia farkkuvaihtoehtoja tarjoavat kampanjat ovat osa verkko-outlet Lounge by Zalandon laajaa alennuskattausta. Mitkä ovat jäsenedut liittyessäsi mukaan?

  • Ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen pääset tutustumaan Lounge by Zalandon monipuoliseen valikoimaan erilaisia, yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevia alekampanjoita kaikilta pukeutumisen osa-alueilta.

  • Rekisteröidyttyäsi outlet-jäseneksi voit määritellä, miten usein haluat vastaanottaa sähköpostitse uutiskirjeitä ja näin saada ilmoituksen, kun esimerkiksi uusia farkkukampanjoita on tuloillaan.

  • Minkäänlaista ostopakkoa ei Lounge by Zalandoon liittymisen yhteydessä ole

  • Aletuotteilta löytyvä täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus tarjoaa lukemattomien merkkivalmistajien tuotteisiin tutustumisen riskittömästi.

  • Jopa 75% alennus tuotteista ohjevähittäishintaan verrattuna.