Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Samsonite alennuksessa

Valitse Samsonite ja voit matkustaa huoletta ja tyylillä. Merkin ikoniset matkalaukut ja -kassit ovat huippulaadukkaita ja kestävät myös katseita. Tutustu outlet-valikoimaan ja nappaa lentolaukut ja suuret matkalaukut mojovilla alennuksilla.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Samsonite: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Samsonite on yksi maailman suosituimmista ja kokeneimmista matkalaukkuvalmistajista. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia brändin äärimmäisen laadukkaat tuotteet Lounge by Zalandolta merkittävästi alennettuun hintaan. Ilmaisen liittymisen jälkeen voit tutustua outlet-verkkokauppamme muuhunkin laajaan muodin ja lifestyle-tuotteiden tarjontaan.

samsonite outlet 2 CM

Hanki Samsonite-matkalaukut matkatavaroidesi turvaksi

Kun puhutaan matkalaukuista ja matkustukseen liittyvistä tuotteista, nousee Samsonite suurella osalla meistä ensimmäisenä mieleen. Brändin matkalaukut ovat suojanneet ihmisten matkatavaroita jo vuodesta 1910 lähtien. Innovatiivisia teknisiä uudistuksia tasaisesti matkalaukuissaan esittelevän brändin kohdalla ei olekaan ihme, että se on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista matkalaukkujen valmistajista.

Lounge by Zalando tarjoaa nyt merkin huipputason matkailutarvikkeita alehintaan. Tutustu brändin monipuoliseen laukkutarjontaan ja pidä matkatavarasi turvassa haastavillakin reissuilla. Suosittu lentolaukku on luonnollisesti suunniteltu lentomatkoja varten ja niitä löydätkin useissa kokoluokissa sekä väreissä. Samsoniten reput ja tietokonelaukut ovat matkustuksen lisäksi omiaan muuhunkin arkikäyttöön. Tarvitsetpa sitten kotimaan junamatkailuun soveltuvaa reppua tai työkäyttöön tietokonetta suojaavaa laukkua, kannattaa brändin aletuotteiden tarjontaan ehdottomasti tutustua.

Kestävää huippulaatua kaikille matkustajille

Merkki valmistaa tuotteensa äärimmäisen tarkkoja laatukriteerejä noudattaen. Jokainen laukku ja tuote käy läpi tarkat testit, joissa varmistetaan muun muassa käytettyjen materiaalien lujuus sekä kestävyys kosteutta ja pudotuksia vastaan. Esimerkiksi ruumaan menevät kestävät, polypropyleenistä tehdyt laukut säilyvät laadukkaina käytössä vuosikausia ja pysyvät helposti puhdistettavien pintojensa ansiosta siistinä koko elinkaarensa ajan.

Brändin tuotteet soveltuvat jokaiselle matkustajalle ikään tai ammattiin katsomatta. Kaikille matkailijoille löytyy sopivia tuotteita, joissa henkilökohtaiset tavarat kulkevat jämäkästi suojattuina, olipa määränpää mikä hyvänsä. Suurperheen aurinkolomalle soveltuvat isot matkalaukut löytyvät yhtä helposti kuin matkustamon ylähyllylle mahtuvat pienemmät bisneslaukut. Monet merkin laukkumalleista soveltuvat yhtä hyvin viikonloppuiseen mökkireissuun, junamatkailuun tai pidemmille lentomatkoille. Perheen pienimmillekin on erikseen suunniteltu samaa kestävyyttä tarjoavia tuotteita, mutta vain hieman pienemmässä ja ulkoisesti lapsenmielisemmässä muodossa.

samsonite outlet 3 CM

Samsonite-laukut tuovat tyyliä matkustamiseen

Toiminnallisuus ja ulkoinen tyylikkyys ovat teknisten ominaisuuksien ohella brändin tuotteissa tärkeässä roolissa. Tästä hyvä esimerkki ovat brändin Lite-Shock -matkalaukut, joissa orgaaninen ja näyttävä suunnittelu yhdistyy mainioon kestävyyteen ja keveyteen. Useissa eri väreissä löytyvä malli säväyttää iskunkestävyydellään ja keveydellään aina, kun siihen tarttuu. Mainiot yksityiskohdat, kuten vahvistetut kulmat, integroitu osoitelappu sekä ergonomiset kantokahvat viimeistelevät tyyliteltyä ulkoasua. Sisäpuolella tavarat pysyvät jämäkästi paikallaan suljettavan taskun, kätevien sivutaskujen, muistakin malleista tuttujen pakkausremmien sekä kannesta löytyvän väliseinän avulla.

Ulkoista tyylikkyyttä on saatavilla brändin tuotteissa luonnollisesti simpukan kuoresta inspiraationsa saaneen Lite-Shock -mallin lisäksi muissakin laukkuvaihtoehdoissa. Pääosin tyylikkäitä yksivärisiä malleja on tarjolla useassa eri tyylissä. Halutessasi matkantekoosi hieman erityistä glamouria, valitse matkalaukuksesi aistikasta metallin hohtoa tarjoavat siniset tai punaiset mallit. Mattapintaiset värit ovat myös erittäin monen matkustajan mieleen. Jämäkän ja kestävän repun löydät muun muassa perinteisen tyylikkäästi mustana. Merkin lasten matkalaukun saatat puolestaan paikantaa jollakin hauskalla eläinkuvioinnilla varustettuna.

Samsonite matkalaukku-ale osana laajempaa tarjontaa

Samsonite-ale on yksi monista Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan tarjouskampanjoista, joissa pääosaa näyttelevät jopa 75% alennukset tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna. Outletin yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevat tarjoukset sisältävät suuren määrän muotia ja lifestyle-tuotteita useilta eri valmistajilta.

Alennuksiin pääset käsiksi liittymällä outlet-verkkokaupan jäseneksi verkkosivuillamme. Liittyminen on ilmaista, eikä siihen sisälly ostopakkoa. Ostoksia pääset tekemään ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden säestämänä kätevällä mobiilisovelluksellamme tai verkkoselaimen välityksellä. Liittymisen jälkeen voit vieläpä säätää saapuvien uutiskirjeidenkin määrää haluamallesi tasolle. Päivittäin vaihtuvat tarjoukset reiluine alennuksineen antavat tarkkaavaisille laadun ystäville avaimet todellisten alelöytöjen tekemiseen.