Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Lelut alennuksessa

Lelut, jotka tekevät lasten leikeistä ikimuistoisia hetkiä. Löydä lasten suosikkilelut laajasta valikoimasta leluja kaikenikäisille ja lahjoita iloa ja seikkailua! Outlet-valikoimasta bongaat pehmolelut, puulelut ja monet muut suosikit edullisesti.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Lelualesta vastinetta rahoillesi lapsen riemusta tinkimättä

Lelujen tilaaminen netistä ei ole koskaan ollut näin vaivattoman ihanaa. Lounge by Zalandon alesta löydät helposti kotisi tyyliin sopivat ja suosituimmat lasten lelut laadusta kuitenkaan tinkimättä. Liity Loungen outlet-jäseneksi jo tänään, tee mahtavia löytöjä päivittäin vaihtuvista tarjouksista jopa 75%* alennuksella ja tilaa lasten lelut alennushintaan netistä.

toys_outlet_2_CM

Outlet, josta löydät ihanimmat ja laadukkaimmat puulelut lapselle

Ollaanko perheessäsi ihastuneita klassisiin puuleluihin, jotka kestävät leikeissä vuodesta ja jopa sukupolvesta toiseen – iki-ihanilla puuleluilla takaat lapselle mahdollisuuden turvallisiin ja iloisiin leikkeihin. Puuleluja pidetään usein myös muovisia leluja ekologisempina ja vastuullisempina vaihtoehtoina, minkä vuoksi niiden suosio on säilynyt. Erityisesti liikkuvilla osilla varustetut puiset lelut, kuten puuautot tai -junat, kehittävät tehokkaasti lapsen aisteja ja motorisia taitoja.

Puulelut ovat myös pienille vauvoille mainio valinta, sillä ne kestävät leikkien lisäksi usein myös hampaiden puhkeamisvaiheen. Vauvat tutustuvat maailmaansa tunnetusti ensin suun kautta, jolloin pienet kädet vievät näppärästi kaikki lelut suuhun, jossa niitä imeskellään, pyöritellään ja makustellaan. Tästä syystä vauvoille suunnatut puulelut ovat mitä erinomaisin vaihtoehto.

Esimerkiksi puiset rakennuspalikat kehittävät juuri hienomotorisia taitoja, mutta myös ilahduttavat pienokaisia monipuolisilla käyttömahdollisuuksillaan. Palikoista voi tehdä niin yksinkertaisia torneja kuin erilaisia rakennuksiakin. Puulelut eivät kuitenkaan jätä taaperoitakaan kylmäksi, vaan kutsuvat heidätkin mukaan iloisiin leikkeihin – aikuisista puhumattakaan.

Laadukas pehmolelu lapsen parhaaksi ystäväksi helposti ja edullisesti

Rakastaako lapsi kenties teekutsujen järjestämistä pehmoleluille tai saavatko pehmeät ja pörröiset nappisilmäiset ystävät muutoin lapsen kaiken huomion ja täyttävät pienokaisen sängyn. Pehmolelua on useimpien lasten mielestä ilahduttava hoitaa, helliä, paijata, halata ja suukotella. Monelle lapselle rutistettavan suloinen pehmolelu on ihana unilelu, joka lohduttaa lasta yön pimeinä tunteina, varsinkin jos lapsi harjoittelee nukkumista omassa huoneessaan ilman rakkaita vanhempiaan. Pehmolelun söpöys valloittaa lasten lisäksi myös monien aikuisten sydämet.

Hellyttävä ja laadukas pehmolelu kulkeekin perheessä sukupolvelta toiselle ja toisinaan ne toimivat myös kodin sisustuselementteinä. Lapsen mukana kaikkialla kulkeva ihanista ihanin nappisilmä voi helposti kuitenkin nuhjaantua tai tahraantua, jolloin pehmolelun olisi hyvä olla myös vesipesua kestävä. Lisäksi myrkyttömyys ja turvallisuus ovat tärkeinä pidettyjä ominaisuuksia täydelliselle pehmolelulle, olipa lelu sitten menossa lahjaksi tai omaan käyttöön.

toys_outlet_3_CM

Helpota arkeasi: tilaa kiinnostavimmat suosikkilelut alehintaan netistä

Lounge by Zalandon lelualen laajassa valikoimassa on toiveleluja niin lyhyihin kuin pitkiinkin leikkeihin. Lapsiperheen arjen tuoksinassa eläville kivijalkakaupoissa käyminen voi tuntua vaivalloiselta, eikä aikaa shoppailuun tahdo löytyä. Onneksi voit tilata laadukkaat lasten lelut alennuksella myös netistä. Saat takuulla vastinetta rahoillesi tilaamalla laatumerkkejä Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta lasten lelut luotettavasti ja helposti nopean ostoprosessin avulla.

Leluihin kannattaa ehdottomasti panostaa, sillä ei turhaan sanota, että leikki on lapsen työtä. Leikin kautta lapsi jäsentää maailmaansa ja kehittää aistejaan. Lounge by Zalandon kattava leluvalikoima tarjoaa lapselle mahdollisuuden mielikuvituksen ja luovuuden kehittämiseen, uuden oppimiseen sekä ennen kaikkea iloisiin kokemuksiin. Kun lapsi kasvaa, myös lelujen ja leikin tyyli muuttuvat sekä kehittyvät. Ikivihreitä lasten suosikkeja ovat vuodesta toiseen kuitenkin puulelut, leikkiautot, pehmolelut sekä erilaiset klassiset lasten pelit. Ilahduta lasta kekseliäällä, luovuutta opettavalla lelulla tai panosta laadukkaaseen pehmoleluun. Muistathan, että jokainen päivä voi olla lapselle leikkipäivä.

Lounge by Zalandon lelualesta löydät söpöt ja kestävät pehmolelut jopa 75%* halvemmalla. Lelualesta löydät eri ikäisille lapsille sopivia leluja mitä mielikuvituksellisimpiin leikkeihin. Liity outlet-verkkokaupan jäseneksi ja tarjoa lapselle unohtumaton leikkipäivä uusien, laadukkaiden lelujen parissa.