Lelut alennuksessa Zalando Loungessa

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Lelualesta vastinetta rahoillesi lapsen riemusta tinkimättä

Lelujen tilaaminen netistä ei ole koskaan ollut näin vaivattoman ihanaa. Zalando Loungen alesta löydät helposti kotisi tyyliin sopivat lasten suosikkilelut laadusta kuitenkaan tinkimättä. Liity siis mukaan yhteen verkon suosituimmista shoppailuklubeista jo tänään ja tee mahtavia löytöjä päivittäin vaihtuvista tarjouksista jopa 75%* alennuksella.

Kids-toys-outlet-zalando-lounge

Outlet, josta löydät ihanimmat ja laadukkaimmat puulelut lapselle

Ollaanko perheessäsi ihastuneita klassisiin puuleluihin, jotka kestävät leikeissä vuodesta ja jopa sukupolvesta toiseen – iki-ihanilla puuleluilla takaat lapselle mahdollisuuden turvallisiin ja iloisiin leikkeihin. Puuleluja pidetään usein myös muovisia leluja ekologisempina ja vastuullisempina vaihtoehtoina, minkä vuoksi niiden suosio on säilynyt. Erityisesti liikkuvilla osilla varustetut puiset lelut, kuten puuautot tai -junat, kehittävät tehokkaasti lapsen aisteja ja motorisia taitoja.

Puulelut ovat myös pienille vauvoille mainio valinta, sillä ne kestävät leikkien lisäksi usein myös hampaiden puhkeamisvaiheen. Vauvat tutustuvat maailmaansa tunnetusti ensin suun kautta, jolloin pienet kädet vievät näppärästi kaikki lelut suuhun, jossa niitä imeskellään, pyöritellään ja makustellaan. Tästä syystä vauvoille suunnatut puulelut ovat mitä erinomaisin vaihtoehto.

Esimerkiksi puiset rakennuspalikat kehittävät juuri hienomotorisia taitoja, mutta myös ilahduttavat pienokaisia monipuolisilla käyttömahdollisuuksillaan. Palikoista voi tehdä niin yksinkertaisia torneja kuin erilaisia rakennuksiakin. Puulelut eivät kuitenkaan jätä taaperoitakaan kylmäksi, vaan kutsuvat heidätkin mukaan iloisiin leikkeihin – aikuisista puhumattakaan.

Laadukas pehmolelu lapsen parhaaksi ystäväksi vaivattomasti ja edullisesti

Rakastaako lapsi kenties teekutsujen järjestämistä pehmoleluille tai saavatko pehmeät ja pörröiset nappisilmäiset ystävät muutoin lapsen kaiken huomion ja täyttävät pienokaisen sängyn. Pehmolelua on useimpien lasten mielestä ilahduttava hoitaa, helliä, paijata, halata ja suukotella. Monelle lapselle rutistettavan suloinen pehmolelu on ihana unilelu, joka lohduttaa lasta yön pimeinä tunteina, varsinkin jos lapsi harjoittelee nukkumista omassa huoneessaan ilman rakkaita vanhempiaan. Pehmolelun söpöys valloittaa lasten lisäksi myös monien aikuisten sydämet.

Hellyttävä ja laadukas pehmolelu kulkeekin perheessä sukupolvelta toiselle ja toisinaan ne toimivat myös kodin sisustuselementteinä. Lapsen mukana kaikkialla kulkeva ihanista ihanin nappisilmä voi helposti kuitenkin nuhjaantua tai tahraantua, jolloin pehmolelun olisi hyvä olla myös vesipesua kestävä. Lisäksi myrkyttömyys ja turvallisuus ovat tärkeinä pidettyjä ominaisuuksia täydelliselle pehmolelulle, olipa lelu sitten menossa lahjaksi tai omaan käyttöön.

Baby-toys-outlet-zalando

Helpota arkeasi tilaamalla kiinnostavimmat suosikkilelut edullisesti verkosta

Zalando Loungen lelualen laajassa valikoimassa on erilaisia leluja niin lyhyihin kuin pitkiinkin leikkeihin. Lapsiperheen arjen tuoksinassa eläville kivijalkakaupoissa käyminen voi tuntua vaivalloiselta, eikä aikaa shoppailuun tahdo löytyä. Onneksi voit tilata laadukkaat lelut myös verkosta ja vieläpä yllättävän edulliseen hintaan. Saat takuulla vastinetta rahoillesi tilaamalla laatumerkkejä Zalando Loungen lelualesta luotettavasti ja helposti nopean ostoprosessin avulla.

Leluihin kannattaa ehdottomasti panostaa, sillä ei turhaan sanota, että leikki on lapsen työtä. Leikin kautta lapsi jäsentää maailmaansa ja kehittää aistejaan. Zalando Loungen kattava leluvalikoima tarjoaa lapselle mahdollisuuden mielikuvituksen ja luovuuden kehittämiseen, uuden oppimiseen sekä ennen kaikkea iloisiin kokemuksiin. Kun lapsi kasvaa, myös lelujen ja leikin tyyli muuttuvat sekä kehittyvät. Ikivihreitä lasten suosikkeja ovat vuodesta toiseen kuitenkin puulelut, pehmolelut sekä erilaiset klassiset lasten pelit. Ilahduta lasta kekseliäällä, luovuutta opettavalla lelulla tai panosta laadukkaaseen pehmoleluun. Muistathan, että jokainen päivä voi olla lapselle leikkipäivä.

Zalando Loungen lelualesta löydät söpöt ja kestävät pehmolelut jopa 75%* halvemmalla. Lelualesta löydät eri ikäisille lapsille sopivia leluja mitä mielikuvituksellisimpiin leikkeihin. Tarjoa lapselle unohtumaton leikkipäivä uusien, laadukkaiden lelujen parissa ja liity Zalando Loungen jäseneksi.