Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Esprit alennuksessa

Esprit tuo väriä, energiaa ja iloa pukeutumiseesi. Kalifornialaisbrändi on sinun juttusi, jos lähestyt muotia rennolla asenteella. Outletista löydät Espritin mutkatonta muotia koko perheelle. Tutustu pikatarjousten valikoimaan!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Esprit: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalando -outletin upeasta valikoimasta voit nyt poimia poikkeuksellisin hinnoin suosikkimerkkisi tuotteita. Esprit luo arjen tyylikkäitä monitoimivaatteita naisille ja miehille.

esprit_outlet_2_CM

Tee alelöytöjä ja poimi ostoskoriisi arjessa toimivaa huippumuotia Espritiltä

Kalifornialainen muotitalo tuo väriä ja luonnetta tyyliisi. Erityisesti brändin denim-tuotteet ja neuleet täydentävät tyylikkäästi vaatekaappiasi, kun etsit arjen luottotyylejä, jotka kestävät katseita ja käyttökertoja. Espritin vaatteet tunnetaan niiden laadukkaista materiaaleista ja klassisista silueteista, joissa on aina mukava ripaus ajankohtaisia trendejä. Trendit voivat olla hienovarainen viittaus leikkauksessa tai yksityiskohdissa.

Esprit on pukeutumiseen ja muotiin rennosti suhtautuvan muotimuusan suosikkibrändi. Jos et ota turhan vakavasti elämää saati muotia, vaan uskallat välillä revitellä uusilla trendeillä, mutta toisaalta keskityt tyylissäsi käyttömukavuuteen ja siihen, että vaatteet tuntuvat hyvältä ja omilta. Osaat nauttia muodin tuomista mahdollisuuksista itseilmaisuun.

Koko perhe voi pukeutua rakastetun brändin vaatteisiin – Esprit suunnittelee tyylikkäitä ja mukavia vaatteita, asusteita ja kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Merkin muodissa olennaisinta on muodikkuuden lisäksi sen mutkattomuus. Pukeutumisen pitäisi olla helppoa ja hauskaa.

Nappaa vähintään nämä Esprit-outletista

Farkkutuotteet kuuluvat arjen suosikkeihin, koska ne mukautuvat hyvin eri tilanteisiin ja tyyleihin. Farkku toimii niin rennossa, trendikkäässä kuin hienostuneessa lookissa oli valintasi sitten farkut, farkkutakki tai denim-kauluspaita. Merkin denim-tuotteet tarjoavat tyylikästä laatua ja mukavuutta niin naisten, miesten kuin unisex-tyylissä. Persoonallisuutta voi lisätä tilkkukuvioinneilla tai revityillä ja kulutetuilla yksityiskohdilla.

Takki kannattaa bongata outletista. Brändi suunnittelee takkeja joka säähän. Yhteistä kaikilla takkimalleilla on niiden trendikäs mutta ajaton tyylikkyys – käyttötarkoitus mielessä pitäen. Onko oma unelmien takkisi kaksirivinen takki, parkatakki, teddy-karvainen bomberi tai villasekoite- tai kierrätysmateriaaleista valmistettu takki?

Neuleet kuuluvat merkin suosikkeihin. Alesta kannattaa ainakin poimia korkealaatuisista luonnonmateriaaleista valmistettuja neuleita, jotka palvelevat pitkään. Laadukkaasta luomupuuvillasta tai villasekoitteesta valmistetut neuleet tuntuvat hyvältä päällä. Esprit tarjoaa lempeän lämmintä neulemuotia täynnä klassisia neulesiluetteja, jotka on helposti yhdisteltävissä erilaisiin asukokonaisuuksiin farkkujen, hameiden tai chinojen kanssa.

esprit_outlet_3_CM

Seuraa trendejä etsiessäsi ale-aarteita Espritin valikoimasta

Välikauden pukeutumiseen soveltuvat täydellisesti erilaiset liivit, joita voi kerrostaa fleecepaidan, pooloneuleen tai nahkatakin ylle. Tai vaikka lisäkerrokseksi kevyemmän takin alle lämpöä tuomaan. Neuleliivit kuuluvat ajankohtaisiin trendeihin, ja ne ovat tyylikkäitä niin yksin kuin yhdistettäessä esimerkiksi valkoisen kauluspaidan tai T-paidan päälle.

Tilkkudenim. Ehkäpä saatat bongata juuri tähän trendiin kuuluvia jännittäviä tilkkutäkkimäisiä tekstuureja esimerkiksi hameissa, farkuissa tai takeissa. Jos tilkkutäkki ei ole inspiraatiosi lähde tai se vaihe on jo eletty, niin panosta farkuissa leveisiin lahkeisiin tai bootcut-malliin. Pussittavat ja nilkkoihin kapenevat väljät mallit ovat edelleen kuuma trendi. Bootcutit korostavat kauniisti jalkoja ja sopivat hyvin eri vartalonmalleille. Lisävinkkinä: pukeudu denimiin päästä varpaisiin!

Vastuullinen muoti on huipputrendikästä ja voit täydentää vastuullisesti vaatekaappiasi, kun valitset korkealaatuisia, pitkäikäisiä sekä vastuullisesti tuotettuja materiaaleja vaatteisiin. Voit olla myös vastuullinen pitäytymällä heräteostoksista ja panostamalla vaatteisiin, joita voit helposti yhdistellä eri asukokonaisuuksiin ja erilaisiin tilanteisiin. Alesta voit bongata esimerkiksi kapselivaatekaapin kulmakivet: luottoneule, täydellisesti istuvat farkut, valkoinen t-paita ja joka tilanteen kauluspaita.

Espritiä johdattaa positiivisuus

Hyvä fiilis. Kalifornialaisbrändi haluaa olla tekemässä muotia, joka tuottaa hyvää mieltä siihen pukeutuville muodin ystäville. Kun sinulla on hyvä olla vaatteissasi, välittyy hyvä fiiliksesi myös ulkopuolelle – positiivisuus näyttää aina hyvältä.

Aitous näkyy tuotemerkin mainoskampanjoissa aitoina ihmisinä, jotka seisovat brändin arvojen takana. Sen muodissa aitous näkyy mutkattomuutena. Vaatteet suunnitellaan arjen käyttötilanteisiin, eikä muodikkuus sulje pois mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Ne suunnitellaan oikeille ihmisille. Aitous näkyy myös brändin läpinäkyvyydessä, mitä tulee sen toimintaprosesseihin.

Vastuullisuus. Niin toisista kuin luonnosta välittäminen kuuluu tärkeänä osana brändin arvoihin ja ohjaa sen toimintamalleja suunnittelusta tuotantoon. Merkki kuuluu ekologisen muodin edelläkävijöihin. Se on tehnyt yhteistyössä useita mallistoja edistääkseen tasa-arvoa ja monimuotoisuutta, esimerkkinä design duo Graig & Karlin kanssa yhteistyössä tehty kapselimallisto.

Mikä olikaan oma inspiraatiosi, kun pukeudut ja suunnittelet seuraavan päivän asukokonaisuutta – tai ehkä et suunnittele laisinkaan, vaan haluat vain toimivia, tyylikkäitä ja helposti yhdisteltäviä vaatteita – tarjoaa outlet sinulle mahdollisuuden tehdä upeita löytöjä tämän brändin alesta. Lounge by Zalando outletiin rekisteröityminen avaa sinulle väylän hankkia muotia alennettuun hintaan.