Skagen outlet

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

Asusta tyylisi valitsemalla minimalistista kello- ja korumuotoilua

Zalando Loungen outlet tarjoilee paljon asusteideoita, joilla voit viimeistellä minkä tahansa asun. Skagen on yksi valikoiman helmistä, ja nyt voit löytää tämän tanskalaisen suosikkibrändin kelloja alennettuun outlet-hintaan.

Skagen-outlet-zalando-lounge-FI

Skagenin upea design kerää varmasti katseet

Tanskalainen Skagen luo upeita kelloja ja koruja. Sen tyyli on helposti tunnistettavaa kauniin minimalistisen ja hienostuneen designinsa ansiosta. Ne sopivat kenen tahansa arjen luottoasusteiksi, muodin aalloilla taiteilevan trendsetterin tyylin kohokohdaksi kuin kellokeräilijän kokoelman jalokiviksi.

Tanskalaismerkin korkealaatuisesti suunniteltu ja valmistettu kello kestää pitkään käyttöä – ja skandimerkin kellot kestävät myös aikaa mitä tulee tyyliin, sillä niiden suunnittelussa on panostettu ajattoman klassiseen ja minimalistiseen muotoiluun.

Bonuksena merkki panostaa ympäristöystävälliseen suunnitteluun. Kellot on pakattu FSC-sertifioituun paperiin, joka on sataprosenttisesti kierrätettävissä, ja se käyttää kellojen ja korujen valmistuksessa kierrätysmateriaaleja ja ekologista nahkaa.

Laatua ja huipputeknologiaa ale-hintaan

Merkki lähestyy suunnittelua vahvasti tanskalaisesta näkökulmasta – merkin designissa kiteytyvät tanskalaisen elämäntavan pyhä kolminaisuus: hetkessä eläminen, vapaus ja spontaanius. Skandibrändi on modernin, ajattoman ja helposti lähestyttävän korumuotoilun asiantuntija. Se sekoittaa juuri sopivasti kellomuotoiluunsa uusia tuulia muodin maailmasta trendien inspiroimana.

Hetkessä eläminen on tärkeää, mutta yhtä tärkeää on olla oikeassa paikassa oikealla hetkellä. Kello on upea asuste, mutta ennen kaikkea se on toiminnallinen asuste. Merkin korkealaatuiset kellot kertovat sinulle ajan tarkasti ja luotettavasti. Merkin valikoimassa on klassisia analogisia kelloja, kronografirannekelloja ja digitaalisia älykelloja.

Kello ei nykyään enää ole ainoastaan tyylikäs asuste, joka kertoo sinulle ajan, vaan siitä on tullut tärkeä osa jokapäiväistä viestintää ja rutiineja. Sillä mitataan ajan lisäksi suorituksia ja terveyttä.

Ehkä sinäkin käytät kelloasi maksuvälineenä, mittaamaan askelia ja sykettä, muistuttamaan seuraavasta tärkeästä tapaamisestasi tai kertomaan viimeisimmät uutiset kätevästi missä ja milloin vain. Skagenin älykellot ovat tyylikkään siroja nekin, joten ne sopivat minkä tahansa asun kanssa käytettäviksi.

Poimi outletista tyyliäsi koristamaan skandimerkin klassikkomallit

Suositun kellobrändin valikoimaan kuuluu trendikkäitä uutuuksia sekä rakastettuja klassikkoja. Merkin klassikkomallit ovat suosittuja sesongista toiseen. Merkki uudistaa niitäkin jatkuvasti, ja voit halutessasi kerätä suosikkimallit eri sävyissä ja tyyleissä.

Freja kuuluu merkinikonisiin kellomalleihin. Freja tarkoittaa tanskaksi leidiä eli hienoa naista, ja kello onkin muotoilultaan siro ja hillityn hienostunut. Kaunista pyöreää kelloa koristavat kimaltavat koristekivet numeroiden sijaan. Ohuet rannekkeet, sirot osoittimet ja kuuden millimetrin paksuinen kellotaulu luovat klassisen ja kauniin minimalistisen tyylin. Verkko- tai nahkarannekkeita on useissa eri sävyissä aina hopeasta kullasta ruusukultaan sekä mustasta vaaleisiin sävyihin.

skagen-outlet-watches-zalando-lounge

Ancher kuuluu tanskalaisbrändin suosituimpiin kellotauluihin. Kronografikellossa on vahva muotoilu, joka noudattelee merkin tunnusomaista minimalistisen klassista tyyliä. Kellotaulun alusta on valmistettu kevyestä ruostumattomasta teräksestä, jossa on käytetty vähintään 50 prosenttia kierrätysmateriaalia. Kello on miellyttävä pitää, mutta ennen kaikkea tyylikäs asuste.

Agnete on brändin korumuotoilua kauneimmillaan. Minimalistiset korva-, kaula- ja rannekorut kuultavissa helmiäisväreissä näyttävät upeilta missä tahansa tyylissä, niin farkkujen ja t-paidan kanssa nostetta tuomaan kuin juhla-asun viimeistelevinä yksityiskohtina. Kokoelman inspiraationa toimii Grenenin ranta auringonlaskun aikaan. Ehkä sinä inspiroidut juuri näistä kauniista koruista!

Asusta kellolla asu kuin asu ale-hintaan

Kello kertoo sinulle ajan mutta samalla se kertoo muille kuka olet. Kelloa voikin käyttää monella tapaa asusteenaan ja sen stailaaminen onnistuu helposti muutamalla kikalla.

Hanki useampi kello tai erilaisia rannekkeita. Skagenin kelloissa on rannekkeet, jotka on helppo vaihtaa lennosta kätevän lukkokiinnityksensä ansiosta. Ehkä haluat säväyttää kultaisella rannekkeella, kun lähdet ulos, mutta arkena suosit klassista mustaa ranneketta. Rannekkeita voi vaihdetta aina fiiliksen tai tyylin mukaan.

Luo näyttävyyttä yhdistelemällä muita koruja ja asusteita rannekelloon. Mätsää kellon ranneke laukkusi väriin tai tyyliin. Tai ehkä yhdistät upeat mustat aurinkolasit mustaan älykelloosi. Tai korvakorut analogisen kellosi sävyyn. Erilaiset rannekorut ja sormukset korostavat kauniisti metallisävyistä kelloasi – onhan kaunis kello kuin koru jo itsessään.

Minimalistisessa tyylissä juuri rannekellosi on lookisi kohokohta. Kääri hihat, jotta rannekellosi näkyy. Pukeudu klassiseen valkoiseen kauluspaitaa ja sinisiin farkkuihin. Et tarvitse muuta kuin kellon ranteeseen, ja tyylipisteesi nousevat välittömästi. Voit myös luoda tyyleissä kontrasteja yhdistämällä siron metallisävyisen kellon rouheampiin materiaaleihin, kuten kulutettuun farkkuun tai nahkaan kanssa. Hienostunut tyyli voi saada pientä potkua taas urheilullisesta tai isokokoisesta rannekellosta.

skagen-outlet-1

Rannekello kuuluu outlet-valikoiman asustelöytöihin

Tyylikkääseen kelloon panostaminen on sijoitus, joka kannattaa, sillä kellot eivät koskaan mene pois muodista. Moni käyttääkin samaa kelloa läpi elämänsä, joten on tärkeää, että kello on laadukkaasti valmistettu ja tyyliltään sellainen, johon ei kyllästy. Valitse nyt outlet-valikoimasta juuri omaan tyyliisi sopiva kello.

Voit myös antaa rannekellon lahjaksi. Ajaton mutta ajallinen lahja on varma lahja, sillä kaikki tarvitsevat kellon. Ehkä jopa teet lahjasta vielä erityisemmän lisäämällä kellon taakse merkityksellisen kaverruksen.

Etsitpä kello lahjaksi tai itsellesi, ja etsitpä sitä yhtä ja ainoaa ajannäyttäjää tai kolmatta kelloa kokoelmaasi täydentämään, voit olla varma, että Zalando Loungen upeasta nettioutletista voit löytää juuri sen oikean rannekellon poikkeukselliseen ale-hintaa.

Pohjoismaiset suosikkimerkit

🔸

🔸

🔸

🔸