Vans outlet

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

Vans-ale Zalando Loungessa

Zalando Lounge -shoppailuklubi tarjoaa mahdollisuuden tehdä kutkuttavia löytöjä outlet-hintaan. Vans kuuluu valikoiman suosituimpiin. Ikonisen skeittimerkin klassikkotennarit iskevät kenen tahansa pukeutujan sneakerhermoon.

 

Vans-outlet-zalando-lounge-FI

Päivitä tennarityylisi alen kuumimmilla popoilla

Vans kuuluu ehdottomasti tennarimuodin menestyneimpiin brändeihin. Tiukasti skeittikulttuuriin juurensa kasvattanut kenkämerkki on niin todellisen sneakerheadin kuin trendsetterin valinta, kun coolit popot ovat haussa. Merkin kengistä on muodostunut muodin puhutuimmat ja halutuimmat tennarit, ja silti merkki on onnistunut säilyttämään niiden helposti lähestyttävän ja katutyyleihin sopivan rentouden ja nöyrän asenteen. Vans valmistaa jalkineita, vaatteita ja asusteita.

Vansin tennarit on alun perin suunniteltu skeittaamiseen, ja siihen ne soveltuvatkin täydellisesti juuri sopivasti pitoa tarjoavan vohvelipohjansa ja kestävien materiaaliensa ansiosta. Rullalautataustan lisäksi Vans on vaikuttanut vahvasti punk- ja rock-musiikissa. Luova ja innovatiivinen brändi on tärkeä osa kokonaisvaltaista nuorisokulttuuria ja on noussut pienten piirien luottomerkistä globaaliksi brändiksi, jonka tennarit lisäävät taatusti persoonallisen leiman tyyliisi.

Skeittirampeilta ja -puistoista tutut rennot siluetit kuuluvat trendikkäimpiin katutyyleihin ja muodikkaasti pukeutuvien luottokenkiin. Ehkä oletkin etsinyt niitä täydellisiä jokapäivän lempitennareita tai olet iskenyt silmäsi jo uusiin Vanseihin. Nyt voit saada ikonisen merkin tennarit alennettuun outlet-hintaan.

Vans header mobile

 

Poimi nämä Vansin suosikkitennarit alesta  

Authentic eli #44 oli Vansin ensimmäinen tennarimalli ja se lanseerattiin 1966. Minimalistisen siluetin omaavat tennarit tekivät välittömästi vaikutuksen silloin ja tekevät vaikutuksen edelleen missä tahansa tyylissä. Ne on helposti yhdisteltävissä minkä tahansa asun kanssa aina farkkuihin, mekkoon kuin toimistolle chinojen kanssa. Värivalikoimasta kannattaa poimia ainakin klassisen siniset tai valkoiset tennarit, jotka raikastavat minkä tahansa asun.

Old Skool lanseerattiin jo 1977 ja kuuluukin merkin klassikkoihin. Niiden suosio on vain kasvanut. Kengän tunnistettava tyyli syntyy brändin Jazz-raidasta, joka koristaa kengän kylkeä. Näissä malleissa on lisätty nahkaa sivuihin tuomaan kestävyyttä ja pehmustettu kaulus tuomaan mukavuutta. Värivalikoima on huima: yksiväriset, moniväriset, kuviolliset – merkki on autenttisen omintakeisen tyylin mestari. Luovuutta ei sen kenkäsuunnittelusta puutu. Erityisesti erilaiset erikois- ja yhteistyömallistot, joita brändi tekee muiden innovatiivisten ja suosittujen brändien ja artistien kanssa, ovat todella haluttuja. Ehkä outlet tarjoaa sinulle mahdollisuuden napata juuri ne haaveilemasi erikoiset tennarit alella.

Sk8-Hi -mallin ikoninen korkeavartinen tyyli esiteltiin 1978, ja sitäkin koristaa aaltomainen sivuraita. Mallin innovatiivisuus palveli aikoinaan skeittaajia entisestään. Korkea siluetti tuki nilkkaa skeitatessa ja samalla loi aivan uuden tyylin. Tämäkin ikoninen tyyli on helposti yhdisteltävissä erilaisiin asuihin ja tyyleihin. Panosta ainakin yhteen pariin klassisia musta-valkoisia korkeavartisia Vansejä. Niiden cooli siluetti on ajattoman trendikäs ja juuri sopivan rento.

Vansin perintö muodissa

Skeittimerkki Vansin perintö ei ole ainoastaan cooli skeittityyli, vaan se on jättänyt jälkensä niin extreme-urheiluun, musiikkiin, elokuviin kuin muotiareenoiden puhutuimpiin katutyyleihin. Luottomerkin tennareiden suosio kasvaa entisestään ja niiden tyylikkyys on ajattoman kestävää. Voit yhdistää tennarit mihin tahansa asuun tai tyyliin, ne on suunniteltu kaikille. Jos sinulta vielä puuttuvat nämä ikoniset kengät, ehkä tulevat lempitennarisi, kannattaa hyödyntää tilaisuus ja katsoa tarkkaan läpi ale – oma parisi saattaa odottaa sinua.

Vans-outlet-fashion-zalando-lounge

Brändin valikoimaan kuuluvat jalkineiden lisäksi asusteet ja vaatteet. Ehkäpä etsit hyvännäköistä uutta lippistä, vyötä tai aurinkolaseja. Merkin asusteilla viimeistelet niin rennot kuin skarpimmat tyylit omintakeisella otteella. Skeittimuodista inspiraation saaneet kauluspaidat, T-paidat ja pitkähihaiset paidat luovilla kuvituksilla, printtikuvioilla tai pelkistetyllä musta-valko-siluetilla kuuluvat merkin tunnistettavaan tyyliin. Trendikkäät yläosat voi yhdistää niin chinoihin, hameeseen tai farkkuihin. Tyyli kannattaa viimeistellä tietenkin rennoilla tennareilla. Ehkäpä löydät outletista merkin ikoniset ja rennosti jalkaan sujautettavat tennarit Slip-on-siluetilla tai menestyneiden skeittareiden Tony Alvan ja Stacy Peraltan alun perin suunnittelemat klassiset Erat. Valikoimasta kukin löytää juuri omaan tyyliinsä sopivat tennarit, siitä merkki pitää huolen.

Zalando Lounge -shoppailuklubin jäsenenä voit nauttia poikkeuksellisista tarjouksista ja kampanjoista, jotka ovat voimassa aina rajoitetun ajan. Kannattaa pitää myös mielessä, että tuotteet pysyvät ostoskorissasi vain 20 minuutin ajan, jonka jälkeen ne vapautuvat myös muille shoppailijoille uudelleen. Outlet on mahdollisuus tehdä upeita löytöjä – voit löytää jotain pitkäikäistä, jotain yllättävää, jotain kestävää tai jotain sellaista, mitä olitkin etsinyt jo pitkään, ja vieläpä alennettuun hintaan. Kannattaa rekisteröityä pikaisesti, ja aarteenetsintä voi alkaa.

🔸 🔸 🔸

Suosikkisi: shoppaile merkin mukaan

🔸 🔸 🔸