Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Buffalo alennuksessa

Buffalo valmistaa uniikkeja kenkiä ja asusteita. Unohda arki ja astu trendien maailmaan – Buffalon kanssa olet aina ajan hermolla. Valitse suosikkisi platform-kenkien, tennareiden ja nilkkureiden joukosta.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Buffalo: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalando on verkko-outlet, josta löydät edulliseen hintaan tunnettuja merkkituotteita. Voit löytää vaihtuvista alekampanjoista myös suositun Buffalo-merkin trendikkäät kengät. Kirjaudu Lounge by Zalandon jäseneksi maksutta ja pääset shoppailemaan edullisia löytöjä milloin vaan viikonpäivään, vuorokaudenaikaan ja paikkaan katsomatta.

buffalo_outlet_2_CM

Buffalon kengät alehinnoin niin edelläkävijöille kuin klassisen tyylin omaaville

Buffalon tunnetuimmat kengät ovat legendaariset paksun pohjan omaavat platform-kengät, jotka tulivat tutuiksi 90-luvulla esimerkiksi suosittujen tyttöbändien vakiojalkineina. Näiden lisäksi mallistot ovat laajat ja kattavat paljon muitakin vaihtoehtoja kuten nilkkureita, sandaaleja, tennareita, saappaita ja talvikenkiä. Buffalo-kengät istuvat yhtä lailla edelläkävijöiden trendikkäisiin asuihin kuin klassisempaan ja rauhallisempaan tyyliin.

Miellyttävät ja tukevat kengät ovat pohja ihmisen koko hyvinvoinnille. Jaloilla on yhteys kehoon ja ne määräävät pitkälti millainen olotila koko kehossa on. Näin ollen on hyvin tärkeää, minkä tyyppiset kengät valitset jalkaasi aamulla. Kenkien tulee tukea jalkaa ja liikkumista eikä jalka saa väsyä pitkänkään päivän aikana. Tämän merkin kohdalla kenkäsuunnittelijat ovat ymmärtäneet, että pelkkä upea ulkonäkö ei riitä vaan kengillä pitää myös pystyä kävelemään luontevasti. Buffalon malleissa on ajaton ja jalkaa tukeva muotoilu, laadukkaat materiaalit sekä mukavuudesta tinkimätön design.

Buffalo tarjoaa monia malleja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Oletpa sitten menossa juhlimaan ja etsit korkokenkää juhla-asua täydentämään, niin löydät sen Buffalon mallistoista yhtä takuuvarmasti kuin tennarinkin arkiasun kaveriksi. Myös kesäisen kevyen Buffalo-sandaalin tai toisaalta ylipolven ulottuvat Buffalon saappaat löytyvät valikoimista. Väriskaala on laaja painottuen suosituimpiin yksiväriseen mustaan tai valkoiseen, jotka ovat ikisuosikkeja. Näiden lisäksi muun muassa matalavartiset tennarit saa glitterpäällystettynä, sateenkaaren väreissä ja metallinhohtoisena. Useimmat Buffalon kenkämallit ovat näyttäviä ja niillä kruunaat asun kuin asun. Menetpä minne tahansa näillä kengillä, voit olla varma, että annat aina trendikkään vaikutelman.

buffalo_outlet_3_CM

Hyödy Buffalo-outletin edullisista hinnoista milloin vaan

Kun kirjaudut Lounge by Zalandoon, pääset sen jälkeen välittömästi näkemään jos tarjolla on juuri nyt Buffalon kenkiä tai asusteita. Valikoima on vaihteleva ja uusia kenkämalleja saapuu valikoimaan useasti. Alennukset ovat huomattavia, jopa 75% ohjevähittäishintaan verrattuna. Enää edullisten tuotteiden löytäminen ei ole sidottu sesonkien vaihteluihin tai yksittäisiin alennusmyyntipäiviin vaan voit tehdä hyviä tarjousostoksia silloin kun sinulla on aito tarve tuotteeseen.

Lounge by Zalandolla voit seurata valikoimaa ympäri vuoden ja niihin vuorokaudenaikoihin kun se omaan aikatauluusi sopii. Hyvien hintojen perässä ei tarvitse juosta kaupungin kivijalkaliikkeitä läpi ja metsästää hiki päässä oikeita kokoja ruuhkan keskellä. Loungen valikoimaa voit tutkailla vaikkapa lounastauolla, työmatkalla tai omassa rauhassa kotisohvalla. Näin voit tehdä harkittuja ostoksia ja vältyt pikaisilta virheostoksilta. Jos kuitenkin jostain syystä et pidä hankkimastasi tuotteesta, se on väärää kokoa tai muista sysistä haluat palauttaa tuotteen, niin se sujuu vaivattomasti. Palauttaminen on myös ilmaista eikä sinun ei tarvitse huolehtia palautuskuluista.

Tee upeita Buffalo-löytöjä alennettuun hintaan

Lounge by Zalandolta löydät Buffalon lisäksi myös kaikkien muiden upeiden suosikkimerkkien vaihtuvia tarjouskampanjoita edullisin alehinnoin. Voit löytää päivittäin trendikkäitä tuotteita jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintoihin verrattuna.

Kaikki huipputarjoukset kengistä, vaatteista ja asusteista ovat ulottuvillasi heti kun liityt jäseneksi. Liittyminen on helppoa; se onnistuu nopeasti kirjautumalla, mikä on aina ilmaista. Jäsenenä voi tutkia tarjouksia missä ja milloin vain aikatauluusi parhaiten sopii. Voit napata mielenkiintoisimmat tuotteet heti kun ne tulevat myyntiin. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, senkin voi tehdä nopeasti ja helposti eikä siitä koidu mitään kustannuksia.