Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Tossut alennuksessa

Leppoisat tossut ovat miellyttävä valinta sisäjalkineiksi. Sopivia malleja on saatavilla niin kylmille mökkilattioille, kuin asiallisiksi työkengiksikin. Löydä omat suosikkisi Lounge by Zalandon tarjouskampanjasta.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Nauti olostasi mukavat tossut jalassa

Sujauta jalkaasi miellyttävät tossut aamulla herätessäsi, saunasta tullessasi tai postilaatikolle lähtiessäsi. Tutustu kattavaan muodin ja lifestyle-tuotteiden aletarjontaamme liittymällä Lounge by Zalandon jäseneksi ja löydä uudet suosikkitossusi jopa 75% alennuksin niiden ohjevähittäishintaan verrattuna.

houseshoes outlet 2 CM

Löydä mukavat tohvelit kaikenikäisille

Helposti puettavat ja jalassa mukavat tohvelit ovat todellakin koko perheen suosikkijalkineita. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta löydät nyt jännittävän tossukampanjan, josta paikannat ihastuttavia tohvelimalleja kaikenikäisille käyttäjille. Tarjouksista voit löytää sopivia malleja yhtä lailla aivan perheen pienimmille, kuin suvun kokeneemmallekin kaartille. Vaihtoehtoja on saatavilla klassista huopatohveleista aina ulkokäyttöön soveltuviin släpäreihin saakka. Tutustu reiluun tarjontaan ja löydä omat suosikkisi alehintaan.

Lasten tossut riemastuttavat pirteillä väreillään ja kuoseillaan. Niiden joukosta jokainen juniori löytää oman suosikkinsa helposti. Pehmeys, pito ja tietysti jalkinemallille ominainen helppo puettavuus tekee lasten tohveleista kätevän jalkinevalinnan, kun lapsesi kaipaa sisäkäyttöön tai lyhyille kävelymatkoille soveltuvia kenkiä. Kaikenikäisten lasten tossut hauskalla ulkoasulla ovat myös erinomainen lahjaidea oman tai tuttavaperheen junioreille. 

Aikuisten makuun vaihtoehtoja löytyy tossurintamalla suuri määrä. Miesten tossut voivat olla esimerkiksi perinteisen jämptit huopamallit, jotka eivät petä koskaan. Korkkipohjaiset miesten tohvelit ovat monesti tehty puolestaan sandaalimallisiksi ja soveltuvat täten usein myös kesäiseen ulkokäyttöön. Tohvelit naisille löydät Lounge by Zalandon kampanjasta esimerkiksi miellyttävän pehmeinä ja naisellisen siroina malleina. Naisten tossut ovat monesti myös pienillä määrillä koristeita varustettuja, jotta ne tarjoaisivat käytännöllisyyden ja mukavuuden lisäksi hitusen enemmän silmäkarkkiakin.

houseshoes outlet 3 CM

Ihastu kattavaan sisäkenkien tarjontaan

Helposti jalkaan sujahtavat sisäkengät ovat monen suosikki niin arjessa, kuin vapaallaki. On takanasi sitten makoisasti nukutut pitkät unet tai arjen kiireissä lyhyeksi jäänyt lepo, on pedistä noustessa mukava vetäistä jalkaan mukavasti varpaita lämmittävät kotikengät. Samat tossut jalassa voit monesti kömpiä klassisesti vaikka aamutakkiin varustautuneena myös ulos postilaatikolle tai vapaa-ajalla grillin ääreen herkkuja paistelemaan.

Lounge by Zalandon tossukampanjasta löydät omaan tyyliisi istuvia malleja, sekä tietysti runsaan kattauksen erilaisia värejä. Voitkin sovittaa nämä miellyttävät jalkineet melkein mihin tahansa pukeutumiseen. Kylmästä kelistä sisätiloihin saapuessa harva jalkine tuntuu yhtä miellyttävältä, kuin pehmeällä turkiksella varustetut tohvelit. Naisten tohvelit löytyvät myös ylellisyyttä ja glamouria huokuvina malleina, jotka on helppo sovittaa esimerkiksi samettisen yöpuvun ja metallinhohtoisten pintojen kanssa yhteen. Kuosi- ja värivaihtoehdot vaihtelevat luonnollisen kauniista yksivärisistä räikeän monivärisiin malleihin, sekä erityisesti lasten suosiossa oleviin eläinkuoseihin. Lasten sisäkengistä löydät osasta myös kätevät tarrakiinnitykset. Tämä auttaa jalkineita pysymään juniorien jaloissa vaikka meno äitiysi vähä vauhdikkaammaksikin.

Hyödynnä outlet-verkkokauppamme reilut edut

Liity Lounge by Zalandon jäseneksi ilman kuluja tai ostovelvoitteita ja pääset käsiksi suureen määrään outlet-verkkokauppamme tarjonnasta löytyviä alekampanjoita. Yleensä muutamia päiviä kerrallaan voimassa olevista tarjouksistamme löydät tuotteita jopa 75%* alennuksin niin muodin, kuin lifestyle- ja käyttötavaroidenkin saralla. Sadat tuotemerkit ja tuhannet erilaiset tuotteet tarjoavat mahdollisuuden todellisiin löytöihin. Kaiken lisäksi saat tekemillesi ostoksille ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden.

Voit shoppailla tossut, ulkojalkineet, kaikenlaisen muun vaatetuksen, sekä lukemattoman määrän muita tuotteita näppärästi, vaikka kotisohvan nurkasta. Kotikoneella ostosten teko onnistuu perinteisten verkkosivujemme kautta, kun taas tien päällä ollessasi pääset käsiksi tarjontaamme todella kätevän mobiilisovelluksemme avulla. Jäsenenämme voit säädellä saapuvien markkinointiviestien määrää ja vastaanottaa sovellukseen esimerkiksi ilmoitukset uusista kampanjoista. Näin voit tarttua kuumimpiin tarjouksiin ensimmäisten joukossa missä ikinä oletkin.