Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Icepeak alennuksessa

Icepeak on kotimainen urheilu- ja ulkoilumuodin rakastettu tuotemerkki, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden. Tutustu nyt Icepeakin laadukkaisiin vaatteisiin ja asusteisiin ja nappaa suosikkisi outlet-hintaan.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Icepeak: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalando tarjoaa Icepeak-tuotteet parhaaseen hintaan! Kotimainen Icepeak on varma valinta silloin, kun kaipaat lämpöä talvisäille ja mukavuutta esimerkiksi laskettelurinteeseen. Vaihtuvista tarjouskampanjoista löytyvät brändin monet ikoniset ja tutut tuotteet. Esimerkiksi Icepeakin takki lämmittää kovimmillakin pakkasilla – mainio valinta myös talviurheiluun! Ja mitä talviasu olisi ilman toppahousuja tai lämpimiä kenkiä; tämän merkin toppahousut ovat laatutietoisen ulkoilijan valinta ja sen kengät lämmittävät varpaita säällä kuin säällä.

icepeak_outlet_2_CM

Rekisteröitymällä Lounge by Zalandoon saat pääsyn vaihtuviin outlet-tarjouksiin, joista voit löytää valikoiman Icepeakin tuotteita parhaaseen hintaan. Valikoimasta löytyvät myös muun muassa brändin housut ja laskettelutakit. Rekisteröityminen on täysin ilmaista ja saat myös aina ilmaisen 31-päivän palautuksen.

Icepeakin takki takaa laadun, tyylin ja lämmön

Kotimainen Icepeak tarjoaa laadukkaita vaatteita ja asusteita ulkoiluun erityisesti talviolosuhteissa. Merkin takki löytyykin jo useamman suomalaisen kodista – eikä ihme, sillä Icepeakin laskettelutakki on valinta silloin, kun haluat tyyliä, käytännöllisyyttä ja lämpöä samassa paketissa. Icepeak tarjoaa laajan valikoiman myös muita tuotteita. Valikoimaan kuuluvat myös housut moneen käyttöön, esimerkiksi toppahousut, ulkoiluhousut sekä lasketteluhousut.

Lounge by Zalandon Icepeak-outlet sisältää myös muita arjen vaatteita ja asusteita. Löydät valikoimasta muun muassa brändin pipot, hupparit sekä kengät. Icepeak suunnittelee tuotteita myös lapsille sekä eri tuotteita arkeen. Valikoimassa on muun muassa housuja vapaa-ajalle sekä huppareita urheiluun ja oleskeluun.

Icepeakin laskettelutakit ovat laadukkuutta arvostavan valinta

Kotimaisuuteen kannattaa panostaa, sillä täällä osataan tehdä laadukkaita tuotteita monenlaiseen säähän. Icepeak on panostanut tuotteissaan erityisesti talvisääolosuhteisiin, jotta sinä pysyisit lämpimänä ulkoillessa. Brändi onkin hyvä valinta jokaiselle laskettelijalle, sillä valikoima sisältää laajan skaalan eri tuotteita lasketteluun. Valitse rinteeseen esimerkiksi Icepeakin toppatakki tai lämpimimmille talvikeleille merkin softshell-takki. Brändin pipo lämmittää päätä kypärän alla ja huppari sopii täydellisesti kerrospukeutumiseen.

icepeak_outlet_3_CM

Kotimaista vapaa-ajan pukeutumista

Icepeak on talviurheilun lisäksi mainio valinta vapaa-ajan pukeutumiseen. Brändin valikoimassa on paljon eri tuotteita, joiden avulla saat arkipukeutumisesta lämmintä, mutta samalla tyylikästä. Kotimaiset Icepeak tuotteilla voit helposti esimerkiksi kerrospukeutua, jonka avulla pysyt lämpimänä säällä kuin säällä. Esimerkiksi Icepeak Brilon -tuotteet ovat olleet suosittuja suomalaisten keskuudessa. Brändin takki ylettyy alle polven, joten se lämmittää tehokkaasti koko kehoa paukkupakkasillakin. Talvitakkia on saatavilla useassa eri värissä, jotta jokaiselle löytyy itselle mieluinen.

Löydä Icepeak-ale Lounge by Zalandolta – ja osta vaikka lahjaksi

Jos etsit laadukasta lahjaa, on Icepeak siihen mainio valinta. Lahjansaaja arvostaa varmasti kotimaista ja laadukasta tuotetta, joka kestää vuosia eteenpäin. Sopisiko lahjaksi vaikkapa ikoninen Icepeakin talvitakki? Tai jokaisen makuun löytyvä merkin huppari? Icepeakin tuotteet ilahduttavat monen ikäistä lahjan saajaa – ja jos satuit ostamaan vaikkapa väärän koon, voit aina palauttaa ja vaihtaa tuotteen ilmaiseksi 31 päivän ajan.

Rekisteröitymällä jäseneksi löydät suosikkibrändisi alehintaan

Liity Lounge by Zalandoon täysin ilmaiseksi jo tänään ja löydä netin kattavin outlet-valikoima Icepeakin sekä muiden suosikkibrändien tuotteita! Loungesta löydät paljon upeita tarjouksia, parhaita vinkkejä ja satoja upeita tuotteita. Vinkkiemme avulla inspiroidut kuinka voit päivittää vaatekaappiasi käytännöllisillä, laadukkailla ja trendikkäillä tuotteilla.

Parhaat jäsenedut ja -tarjoukset:

  • Saat pääsyn parhaimpiin kampanjoihin ja tarjouksiin
  • Rekisteröityminen on täysin ilmaista ja helppoa
  • Saat alennusta jopa 75% verrattuna ohjevähittäishintaan
  • Saat aina 31 päivän ilmaisen palautuksen
  • Valikoima sisältää markkinoiden suosituimmat brändit ja tuotteet

Liity jo tänään ja löydä parhaat tarjoukset!