Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Arena alennuksessa

Uikkarit, jotka hurmaavat. Arenan valikoima tarjoaa tyylikkäitä uima-asuja ranta- ja uimahallityyliisi. Tutustu upeisiin uima-asuihin ja löydä täydelliset uimapuvut ja -housut aaltoihin, altaalle ja aurinkoon. Tutustu outletin vaihtuviin tarjouksiin!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Arena: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Jo puolenvuosisadan ajan tämä italialainen tuotemerkki on tarjonnut aktiivisille vesipedoille Arena-uimapukujen luomaa motivaatiota, suorituskykyä ja innovatiivista mukavuutta uintiharrastuksiin. Ihastu outlet-verkkokauppamme uusimpiin uimapukumalleihin ja löydä omasi vesiurheiluun, rannalle tai altaalle.

arena_outlet_1_CM

Saavuta oman elämäsi parhaat uintisuoritukset Arenan uimapuvuissa

Arenan uimapuvut on jo brändin historian alkutaipaleelta lähtien omistettu maailman parhaille uimareille. Outlet-verkkokaupastamme nappaat jokaiseen tavoitteeseen ja jokaiselle perheenjäsenelle sen mieleisimmän uuden Arenan uima-asun tai muut uintitarvikkeet. Tuotemerkkinä on ympäri maailman tunnettu ja arvostettu uima-asujen sekä uintitarvikkeiden laadukkaana valmistajana. Korkealaatuiset materiaalit ja innovatiiviset leikkaukset tarjoavat suorituskykyä ja oikeankokoisena tuntuvat kuin iho ylläsi. Nopeasti kuivuvat materiaalit tuovat käyttömukavuutta. Valmistusmateriaaleina on käytetty muun muassa polyamidia, elastaania sekä polyesteriä. Laadukkaat materiaalit ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, jotta ne kestävät kovempaakin kulutusta uima-altaalla.

Lounge by Zalandolta löydät niin Arena bikineitä, uimashortseja kuin uimapukujakin. Kovaan uintisuoritukseen pyrkiessä voi myös lahkeellinen uimapuku olla mieleinen valinta. Uimapukujen upeat avonaiset selkäosat, kylkien avonaiset leikkaukset sekä virtaviivaisen upea italialainen muotoilu eivät jää huomaamatta. Mikäli tavoitteenasi ei olekaan päästä maailman parhaiden kilpauimareiden joukkoon, on kuitenkin tärkeää asettaa ja pyrkiä saavuttamaan juuri ne omat henkilökohtaiset tavoitteet! Nappaa siis Lounge by Zalandon outletista kilpauimareiden ja päivänpaistattelijoiden halutuimmat asut vesille ja rannalle.

arena_outlet_2_CM

Nappaa uintireissuillesi Arena uimapuvut outlet-hintaan

Puetko seuraaville uintireissuille päällesi Arenan klassisen mustan tai tummansinisen vaiko mieluummin rohkeamman kirkkaanpunaisen tai hehkuvan liilan uimapuvun? Myös tuotemerkin uimashortseista löydät valinnanvaraa, joten miksi et valitsisi uima-asujen valikoimaasi klassisten värien lisäksi vaikkapa säihkyvän turkooseja uimashortseja tai monivärisiä uimahousuja, jotka pääsevät upeasti oikeuksiinsa auringossa säihkyvän altaan äärellä. Neonväreissä tai pastellinsävyissä et jää taatusti rannalla, altaalla tai mökkilaiturillakaan huomaamatta. Anna uimapukujen hehkuvan värimaailman synnyttää uutta energiaa ja mitalien makuista taistelutahtoa uintiharrastukseesi.

Yksiosaisten uima-asujen lisäksi tarjolla on myös kaksiosaisia uima-asuja. Sytytä intohimosi uintiin juuri sinua itseäsi inspiroivissa Arena bikineissä, kuten toinen toistaan hehkuvimmissa kukkakuoseissa tai kauden vaihtuvissa suosikkiväreissä. Värikkäissä Arena bikineissä erotut taatusti eduksesi niin altaassa kuin rantahiekallakin. Mikäli herkkä kukkakuosi ei ole tyyliäsi vaan olet ennemminkin graafisten printtien ystävä, nappaat tältä muotimerkiltä yhtä lailla cooleimmilla yksi- ja monivärisillä graafisilla printeillä varustetut uima-asut. Ilmaise omaa tyyliäsi myös altaalla tai rannalla turhia ujostelematta ja kokeile uskaliaasti ennenkuulumattomia kuoseja, väriyhdistelmiä sekä uimapukuleikkauksia. Yhdistä uikkarisi kuluvan kauden halutuimpien aurinkolasimallien, rantahattujen sekä muiden ranta-asusteiden kanssa ja anna uuden upean uintilookkisi luoda inspiraatiota ympärillesi!

Innostusta ja energiaa uintiin outletista Lounge by Zalandolta

  • Tilaa jo puoli vuosisataa maailman huippu-uimareita suorituksissaan tukeneen tuotemerkin uima-asut Lounge by Zalandolta outletista jopa 75% alennuksella ohjevähittäishintaan verrattuna!
  • Huippuluokan vaateteknologian innovatiiviset materiaalit takaavat uuden uima-asusi istuvuuden ja joustavuuden sekä vedessä että maalla liikkuessasi.
  • Arenan uima-asuissa sinun ei tarvitse tinkiä muodista, sillä tämä italialainen tuotemerkki on hionut pitkän historiansa aikana täyteen huippuunsa niin tuotteidensa laadun, suorituskyvyn kuin muodinkin.
  • Liity Outlet-verkkokauppaan sähköpostiosoitteellasi ja saat jatkossa päivittäin vaihtuvat muotitarjouksemme kätevästi sähköpostiisi etkä jää enää vaille ja muiden suosittujen uimavaatevalmistajien parhaita tarjouksia.
  • Outletin jännittävästä valikoimasta teet uima-asulöytöjen lisäksi kodin ja asumisen tuotelöytöjä sekä isket kyntesi häikäiseviin muotiuutuuksiin naisten, miesten ja lasten vaate- ja kenkämuodin ja asusteiden kategorioissa.