Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Uimashortsit alennuksessa

Uimashortsit ovat rantaloman tärkein matkatavara. Outletissa voit selata suosittujen merkkien uikkaritarjouksia ja bongata joukosta täydellisen mallin juuri sinulle. Tilaa nyt ja nauti auringosta rannalla tai altaalla.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Uimashortsit kuuman päivän pelastuksena

Kunnon uimashortsit ylläsi kaikki monipuoliset aktiviteetit onnistuvat sekä vesillä että maissa. Iske kyntesi Lounge by Zalandon rajattomaan valikoimaan uimashortseja jopa 75% alennuksella verrattuna ohjevähittäishintaan. Valikoimaamme jännitystä tuovat uimashortsien värit, muodot, lahkeiden pituudet sekä kuuluisat brändit.

swimshorts outlet 2 CM

Naisten uimashortsit lautailusta loikoiluun

Sekä aktiivisina että mukavuudenhaluisina hetkinä naisten uimashortsit ovat täydellinen valinta luottovaatteeksi vaikkapa SUP-lautailuun, melontaan, uintiin tai muihin vesiaktiviteetteihin. Itselle sopivat uimashortsit istuvat mukavasti, mutta eivät ole kuitenkaan liian napakat. Itselle oikeankokoisina ja -mallisina ne ovat erittäin rento vaate myös auringonottoon. Perinteisiin ja yksivärisiin uimashortsien kuoseihin piristystä tuovat esimerkiksi luontohenkeä uhkuvat kukat, lehdet tai väreiltään ja kuvioiltaan jännittävän monivivahteiset printit. Pienet sivuhalkiot uimashortsien sivuissa tuovat vaihtelua tavanomaisempiin malleihin. Valikoimastamme löydät sekä tiukemmat että muodoltaan väljemmäksi suunnitellut uimashortsit.

Lounge by Zalando tarjoaa värivaihtoehtoja jatkuvasti suosionsa säilyttävistä värivaihtoehdoista aina tämän hetken sesonkiväreihin saakka ja kaikkea siltä väliltä. Miltä kuulostaisi napata rantalomalla loikoiluun esimerkiksi raikkaat turkoosinmerensiniset uimashortsit suositulta Roxy-brändiltä, joka haluaa kannustaa naisia aktiiviseen elämäntapaan? Suosiossa olevat ihanan hillityt vaaleanvihreät tai vaihtoehtoisesti häikäisevän vaaleansiniset lyhytlahkeiset uimashortsit ovat raikkaan kaunis lisä omaan shortsivalikoimaasi. Naisten uimashortsit löydät meiltä lyhyistä lahjepituuksista aina lähes polveen saakka ulottuviin lahjepituuksiin saakka.

swimshorts_outlet_3_CM

Miesten uimashortsit mintunvihreästä purppuraan ja kaktuksista haikaroihin

Miesten uimashortsien värivaihtoehtoina on perinteisten sävyjen lisäksi muun muassa purppuran punaista, sähäkkää mintunvihreää, tummanvihreää sekä uskaliasta vaaleanpunaista. Uskaltaisitko pukea yllesi esimerkiksi päät kääntävät Nike Performance -brändin vaaleanvioletit uimashortsit tai vielä rohkeammin Billabongin kaksiväriset uimashortsit, joissa toinen lahje on leikkisästi vaaleanpunainen ja toinen vaaleanvihreä? Halutessasi voit pitäytyä uimashortsivalinnoissasi mieluummin perinteisissä värivaihtoehdoissa, kuten mustassa, sinisessä tai harmaassa. Lounge by Zalando tarjoaa katseenkestävät miesten uimashortsit sekä yksivärisinä että persoonallisen kuviollisina: valittavanasi on raitaa, maastokuviota, luonto- ja eläinaiheisia kuoseja sekä muitakin kekseliäitä printtikuvioita, kuten haikara- tai kaktuskuvioiset shortsit.

Uimashortsien lahkeenpituuksissa riittää sinulle sopivasti valinnanvaraa erittäin lyhyistä malleista aina polveen yltäviin lahjepituuteen saakka. Joissakin miesten uimashortseissa on lahkeessa myös pieni halkio, joka tuo uima-asuun ripauksen särmää. Lounge by Zalandolla suosittujen uimashortsien brändejä ovat esimerkiksi Puma, Ellesse, Jack & Jones, Urban Classics, Quiksilver ja Björn Borg. Kannattaa varmuuden varalta hankkia muutama pari uimashortseja kerralla, kun omaa silmää miellyttävät shortsit osuvat silmään sivustoltamme tai ilmaisesta uutiskirjeestämme. Uutiskirjeen voit tilata meiltä sähköpostiisi ja näin nappaat sopivimmat tarjouksemme nopeasti.

Uimashortsien ale säästää rahasi vesiaktiviteetteihin

Enää eivät rantalentopallot tai helteisenä mökkipäivänä mölkyt jää pelaamatta sen takia, etteikö sopivaa päällepantavaa löytyisi. Tämän varmistaa Lounge by Zalandon uimashortsialen ihastuttava valikoima rantavaatteita. Rahaa jää mukavasti säästöön vesiaktiviteetteihin, sillä parhaimmillaan voit löytää sivustomme päivittäin vaihtuvista tarjouksista itsellesi mieluisan vaatekappaleen 2 500 maailmankuulun brändin joukosta. Hintakaan ei päätä huimaa, koska ale voi olla jopa 75%*. Kaipaatpa sitten napakoita ja lyhyitä tai väljän rentoja lahkeiltaan pidempiä uimashortseja, olet saapunut juuri oikean outletiin.

Sisustuksen ja vaatekomeron sisältö vaivattomasti uusiksi

Liity sivustollemme shoppailuklubiin ilmaiseksi jo tänään sähköpostiosoitteellasi ja kurkista uimashortsien aletarjontaan.

  • Kirjaudu jatkossa kätevästi sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi internet-sivustollemme tai lataa Lounge by Zalando -sovelluksemme ja aloita suosikkituotteidesi shoppailu kätevästi kotonasi.
  • Lounge by Zalando tarjoaa kodin sisustustarvikkeita sekä vaatteita ja asusteita kaikille näistä aihepiireistä ja niiden uusimmista trendeistä kiinnostuneille.
  • Sovita vaatteet rauhassa kotonasi ja voit tarvittaessa palauttaa ne meille käyttämättömänä 31 päivän kuluessa.