Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Sloggi alennuksessa

Sloggi on erityisesti alusasuistaan tunnettu vaatemerkki, jonka suosion salaisuus on sen tuotteiden laadussa ja mukavuudessa. Nauti olostasi vuoden jokaisena päivänä pukeutumalla laadukkaisiin alusvaatteisiin.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Sloggi: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Sveitsiläinen, vuonna 1979 perustettu Sloggi, valmistaa tyylikkäitä alusvaatteita miehille ja naisille. Laatumateriaalit, selkeä muotoilu ja eritoten käyttömukavuus ovat pitäneet merkin jo pitkään alusvaatevalmistajien eturivissä. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia brändin laatutuotteita Lounge by Zalandon alekampanjasta merkittävin alennuksin.

sloggi outlet 2 CM

Nauti olostasi Sloggin alushousuissa

Sloggin alushousut ovat ensiluokkainen ratkaisu, kun haluat alusvaatteiltasi mukavuutta, kestävyyttä ja tyylikästä istuvuutta. Löydät Lounge by Zalandon alekampanjasta runsaan määrän erilaisia vaihtoehtoja, joilla teet arjen rutiineihin, erilaisiin aktiviteetteihin ja juhliin pukeutumisesta miellyttävää ja muodikasta. Brändin tuotteet ovat aluskerrastona ihanan ohuita ja täten hyvällä tavalla huomaamattomia. Alusvaatteet ovat toimineet täydellisesti mikäli pitkän päivän jälkeen voit todeta, ettei niihin ole tarvinnut kiinnittää ollenkaan huomiota päivän askareiden ja kiireiden keskellä.

Sloggin miesten alushousut antavat valittavaksesi runsaan kattauksen perinteisiä lahkeettomia alushousumalleja, sekä tyylikkäitä boksereita rentolahkeisista vaihtoehdoista tiukasti istuviin malleihin. Sloggin naisten alushousujen valikoimasta voit myös napata matkaasi lyhyt- ja pitkälahkeisia malleja, sekä sähäköitä stringimalleja. Käytännöllisten puuvillamallien ohella tarjolla on reilusti aistikkain pitsisaumoin ja -koristein viimeisteltyjä malleja kauniin viettelevää tyyliä hakeville. Rintaliivit täydentävät naisellisen alusasun komeasti. Saatavilla onkin runsaasti erivahvuisella tuella varustettuja vaihtoehtoja, toppimalleja, sekä push-up -rintaliivejä.

Kaikissa Sloggin alushousuissa ja muissa alusvaatetuksen osissa tärkeimpinä seikkoina loistaa erinomainen istuvuus ja korkeatasoiset materiaalit. Brändi onkin todellinen uranuurtaja kevyiden ja saumattomien alusvaatteiden suunnittelussa, ja nyt sinulla on mahdollisuus nauttia vaatemerkin laadusta alehintaan Lounge by Zalandon tarjouskampanjan myötä.

sloggi outlet 3 CM

Ihastu brändin kattavaan malli- ja värivalikoimaan

Sloggi tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja sekä alusvaatteiden mallien, että värien osalta runsaasti. Pehmeät yksiväriset kuosit musta, valkoinen ja beige etunenässä ovat eniten edustettuna, mutta tarjolla on myös reilusti rohkeita värejä punaisesta suloisen pinkkiin. Miesten mallien puolella voit valita myös hauskoista raitakuoseista, sekä erivärisin saumoin varustetuista boksereista. Erilaiset tuotemallistot antavat shoppailijalle hyvän keinon myös hankkia hienosti yhteensopivia, ja omaan tyyliin istuvia alusvaatteita kätevästi.

Suosittuihin mallistoihin kuuluu esimerkiksi Sloggi Zero Feel -alushousut. Näitä sekä naisille, että miehille sopivia malleja yhdistää huomaamattomuus. Sileä, saumaton ja ohut viimeistely antaa alusvaatteille niin mukavan tuntuman, että malleja voisi kutsua lähes osaksi ihoa. Mikäli et halua, että alusvaatteesi paistavat muun vaatetuksesi läpi, on tässä erinomainen vaihtoehto. Brändillä on runsaasti muitakin suosittuja malleja, kuten hieman reilumpaa kokoa ja mukavasti pakaroita lämmittävää tyyliä edustava Sloggi Maxi, sekä rintaliivien puolella sporttisen kaunista istuvuutta tarjoavat Zero Feel Bralette -alustopit.

Astu ostoksille mukavien etujen saattelemana

Lounge by Zalando on mainio outlet-verkkokauppa, jonka tarjonnasta löydät suuren määrän huippubrändejä niin muodin kuin lifestyle-tuotteidenkin saralla. Lähes päivittäin vaihtuvista ja yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista tarjouskampanjoista voit paikantaa tuotteita jopa 75%* alennuksin niiden normaaliin vähittäismyyntihintaan verrattuna. Päästäksesi osalliseksi näihin alehintoihin sinun tai tarvitse kuin liittyä asiakkaaksemme ilman kuluja tai velvoitteita.

Asiakkaanamme pääset tilaamaan alehintaiset laatutuotteet, sekä samalla selaamaan muitakin voimassa olevia kampanjoitamme. Shoppailu hoituu erittäin näppärästi mobiilisovelluksemme avulla, johon saat myös halutessasi ilmoitukset uusista ja tulevista kampanjoista, ja voit näin tarttua ensimmäisten joukossa monesti rajoitettuun määrään aletuotteita. Ostosten tekeminen hoituu toki myös normaalien verkkosivujemme kautta. Toimitamme tilaamasi tuotteet pääosin yhdessä erässä ja varsin ripeästi. Lisäksi saat tilaamillesi tuotteille ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden.