Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Bisgaard alennuksessa

Mahtavista lasten kengistä erityisesti tunnettu Bisgaard tarjoaa laatua ja tyyliä. Tutustu Lounge by Zalandolla merkin runsaaseen tarjontaan lasten ehdoilla luotuja kenkämalleja ja löydä sopivat ratkaisut joka kelille.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Bisgaard: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Tanskalainen Bisgaard perustettiin vuonna 2005 tarjoamaan kenkämarkkinoille huipputason lastenjalkineita. Myös naisten kenkiin laajentaneen kenkämerkin laadusta pääset nyt nauttimaan edullisesti Lounge by Zalandon alekampanjan avulla. Liity jäseneksi ja tutustu kattavaan tarjontaamme saappaissa, kaaleissa ja muissa tuotteissa näyttääksesi aina täydelliseltä.

bisgaard_outlet_2_CM

Hanki Bisgaard-kumisaappaat ja sadekelikin muuttuu iloksi

Kenkämerkki tarjoaa sopivia jalkinevaihtoehtoja kutakuinkin kaikenlaisille keleille. Lasten kenkiä ajatellessa ehkä se kaikkein suosituin ja tarpeellisin kenkämalli, erityisesti pienempien lasten kohdalla, on vettä ja kosteutta pitävät jalkineet. Bisgaardin kumisaappaat toimivat erinomaisena ratkaisuna näihin tarpeisiin. Lukuisissa hauskoissa kuoseissa ja kauniissa väreissä löytyvät kumpparit on helppo vetää jalkaan eikä tämän jälkeen tarvitse juurikaan välittää lätäköissä loiskuttelusta. Pienokaisten jalat pysyvät mukavan kuivina vesileikeissä ja kannustavat näin ulkoiluun hieman märemmissäkin olosuhteissa. Kylmemmillä keleillä kumisaappaiden sisään on myös helppo sujauttaa villasukat jalkaan. Näin kenkämalleista saa hyödyn irti lähes ympäri vuoden.

Bisgaardin kumisaappaita, kuten muutenkin brändin tarjontaa, leimaa kerrassaan mainio yhdistelmä käytännöllisyyttä, tyylikkyyttä ja hurmaavaa söpöyttä. Valmistusmateriaaleina saapasmalleissa toimii pääasiassa tasokas luonnonkumi, joka estää kosteuden pääsemistä jalkoihin ja kestää käyttöä usein lukuisia vuosia. Näin voit helposti halutessasi siirtää vanhemmalta lapselta nuoremmalle samat siistit kengät ja säästää näin entistäkin enemmän. Kenkien väritykseksi voit valita esimerkiksi hauskoja eläinkuoseja tai tyylitellä asiallisen komeilla yksivärisillä malleilla. Sopivia kokoja on valtaosasta malleja saatavilla aivan taaperoiden kokoluokista pienehköihin aikuisten kokoihin saakka.

bisgaard_outlet_3_CM

Täytä laatutuotteilla kaikki lapsesi kenkätarpeet

Bisgaard täyttää kutakuinkin kaikki lapsen jalkinetarpeet. Sopivia vaihtoehtoja löytyy jokapäiväiseen arkeen soveltuvista tennareista erityisesti talven ja kesän olosuhteisiin suunniteltuihin kenkiin. Bisgaard-ensiaskelkengät palvelevat puolestaan ensimmäisiä askeleitaan ottavia pienokaisia.

Mikäli etsit lapselle talvikäyttöön laadukkaita jalkineita, olet ehdottomasti oikeassa paikassa. Bisgaardin talvikengät löydät useissa tyyleissä ja monenlaisiin tarpeisiin. Lämpimällä villalla vuoratut pitkävartiset saapastyyppiset aidosta nahasta valmistetut mallit lämmittävät jalkoja pohkeiden alaosaan saakka, pitävät kosteuden loitolla ja ovat äärimmäisen helppoja sujauttaa jalkaan. Klassiset tarrakiinnikkeiset talvikengät sopivat niin reteään tepasteluun talvisessa säässä, kuin reippaaseen pulkkamäessä temmeltämiseenkin. Hieman vanhempi lapsi saattaa puolestaan arvostaa nauhallisten varsikenkien tuomaa lämpöä ja muodikkuutta.

Kun kylmyys tai kosteus on väistynyt, on aika pukea jalkaan brändin hauskat tennarit, joita löydät niin korkeammilla kuin matalammillakin varsilla varustettuna. Lämpimille keleille oiva jalkinevaihtoehto on puolestaan Bisgaardin sandaalit, joiden joukosta paikannat ihastuttavia vaihtoehtoja lapsille ja naisille. Tukevin nilkkaremmein varustetuissa sandaaleissa kävely on miellyttävää, mutta silti mukavan ilmavaa. Tyylittelyvaihtoehtoja löydät kauniiden värien ja erilaisten materiaaliratkaisujen muodossa runsaasti. Valitse vain lapsesi tai omia tarpeitasi vastaavat tyylit, ja anna jalkojen nauttia korkeatasoisista kengistä.

Tarkkaavaisen muodinystävän aarreaitta

Kaikenikäisille suunnatusta muodista ja korkeatasoisista lifestyle-tuotteista kiinnostuneille Lounge by Zalando on suoranainen aarreaitta. Jännittävän outlet-verkkokauppamme tarjonnasta löydät lukuisia yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevia alekampanjoita ja tuotteita jopa 75%* alennuksin niiden vähittäismyyntihintoihin verrattuna. Muihin tarjoamiimme etuihin kuuluu muun muassa ilmainen 31 päivän palautusoikeus tekemillesi ostoksille. Tarjouskampanjoihin ja muihin etuihin pääset käsiksi, kun liityt jäseneksemme. Liittyminen on täysin ilmaista, eikä siihen sisälly minkäänlaista ostopakkoa.

Olet sitten tarkkaavainen tarjoushaukka tai tiettyjä yksittäisiä luksustuotteita alehintaan etsivä muodinystävä, antaa Lounge by Zalando sinulle mahdollisuuden todellisiin löytöihin. Uusista kampanjoista saat nopeimmin tiedon mobiililaitteeseen ladattavan näppärän sovelluksemme avulla, jonka kautta hoituu toki myös ostosten teko. Tarjousostoksia voit hyvin tehdä myös perinteisempien verkkosivujemme kautta. Innostu laajasta tarjonnastamme ja tartu juuri omiin tarpeisiisi vastaaviin alennuksiin outlet-verkkokaupassamme.