Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Kumisaappaat alennuksessa

Kunnon kumisaappaat ovat täydellinen yhdistelmä tyyliä ja käytännöllisyyttä. Pidä jalkasi kuivina outlet-verkkokauppamme edullisen valikoiman avulla. Tutustu runsaaseen tarjontaan ja valikoi omat sadekelien suosikkikenkäsi!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Löydä kumisaappaat kosteiden kelien suojaksi

Sateiset kelit antavat hyvän mahdollisuuden pukea jalkaan tyylikkäät kumisaappaat. Hanki laadukkaat kumpparit Lounge by Zalandon jännittävästä outlet-verkkokaupasta ja hyödynnä jopa 75% alennukset tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Älä anna sadesään lannistaa, vaan pue jalkaasi näyttävät ja säänmukaiset jalkineet.

rain_boots_outlet_2_CM

Tasokkaat miesten kumisaappaat parantavat ulkoilukokemustasi

Kumisaappaat ovat kehittyneet jo reilusti 1800-luvun puolelta lähtien. Lähtökohdistaan alkaen käytännöllisyyteen ja helppokäyttöisyyteen nojanneiden jalkinemallien kehitys on jatkunut kattamaan erilaisia tarpeita niin muodikkuutta kaipaavissa kaupunkioloissa, kuin erityisominaisuuksista hyötyvissä vaativissa aktiviteeteissa. Lounge by Zalandon saapasvalikoimasta löydät sopivat mallit kaikenlaisille sadekelien kulkijoille sukupuoleen ja ikään katsomatta, oli jalkinetarpeesi sitten raskaiden metsävaellusten, sadekelissä tehtyjen pikaisten kaupparetkien tai arkisten työmatkojen puolella.

Aktiivista liikkumista ja ulkoilua ei tarvitse lopettaa sateisillakaan keleillä. Esimerkiksi miesten kumisaappaiden valikoimasta löydät vaativien olosuhteiden retkeily- ja samoilukäyttöön sopivat vaelluskumisaappaat. Korkein varsin varustetut jalkinevaihtoehdot suojaavat jalkoja veden lisäksi metsän aluskasvustolta ja tarjoavat kumipohjillaan pitoa valtaosalla vastaantulevista pinnoista. Kylmemmille keleille voit pukea klassikkomallien sisään lisäkerroksia villasukkien muodossa. Halutessasi suoraan mahdollisimman jämäkästi istuvia viileämpiinkin olosuhteisiin soveltuvia saapasmalleja, kannattaa harkintaan pistää puolestaan vuorelliset kumisaappaat, joiden pehmeä sisävuori eristää kylmää tehokkaasti myös ilman lisäsukkia.

rain_boots_outlet_3_CM

Väritä arkeasi kauniilla naisten kumisaappailla

Perusajatus, kuivat jalat märissäkin keleissä, on pysynyt aikojen saatossa tietysti kaikissa saapasmalleissa samana. Nykyisin aina luotettavien klassikkomallien rinnalta löydät kuitenkin myös paljon tyylittelyvaihtoehtoja niin varsien pituuksien, materiaalien, värien, kuin kuosienkin puolelta. Voit löytää Lounge by Zalandon kumisaapasalesta perinteisten suurten mustien ja harmaiden pitkävartisten mallien lisäksi siroja tyylitellympiä malleja, joiden avulla tuot sadesäähänkin mainion ripauksen väriä ja iloa.

Etsiessäsi muodikkaita sadekelien jalkinevaihtoehtoja, löydät muun muassa urbaanit kumisaappaat naisille ihastuttavan näyttävissä tyyleissä. Pue jalkaasi pirtein värein koristetut keskipitkin tai lyhyin varsin varustetut kumpparit vaikkapa seuraaville kaupunkifestivaaleille lähtiessäsi. Luo räikeillä jalkineväreillä hauska kontrasti muuhun pukeutumiseesi tai sovita värikkyys istumaan yhtenäisesti muun asukokonaisuuteesi kanssa. Muodikkaan tyylittelyn mahdollistaa erilaiset korkovaihtoehdot, sekä saappaiden moninaiset yksityiskohdat. Platform-pohjat tuovat korkokenkien tyyppistä pituutta jalkoihin, rock-henkiset nahkaremmit tarjoavat asennetta ja kiiltävä, sekä mattapintainen viimeistely antaa vielä lisää tyylittelyvaihtoehtoja.

Sadekelien ulkoilusta puhuttaessa ei tule missään nimessä unohtaa myöskään pienimpien kulkijoiden tarpeita. Tietyssä iässä kumisaappaat ovat lapsilla kenties jopa yleisimmin käytetty jalkinemalli niiden helppouden ja suojaavuuden vuoksi. Lounge by Zalandon alennuksista löydät hauskat kumisaappaat lapsille ja pidät kaikenikäisten lasten jalat mukavan kuivina sadekelien leikeissä. Lätäköissä pomppimiseen soveltuvat lasten kumpparit löydät tietysti monissa eri kokoluokissa, sekä mitä mainioimmin kuosein koristeltuna. Voit löytää hauskoja malleja esimerkiksi eläinaihein kuvitettuna, söpöillä kukkakuvioilla varustettuna ja monin pirtein kuvioin väritettynä. Poimi kampanjastamme itsellesi ja omalle lapsellesi, tai lahjaksi tuttavaperheen pienokaiselle, miellyttävät saapasmallit. Näin nautitte yhteisestä ajasta hymyssä suin myös sadesäässä.

Nauti shoppailun helppoudesta ja hyödynnä tuntuvat edut

Lounge by Zalandon hauska outlet-verkkokauppa tarjoaa reilun määrän lähes päivittäin vaihtuvia tarjouskampanjoita. Kumisaapasale on yksi monista yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista alekampanjoistamme, joiden joukosta löydät niin muotia, kuin erilaisia lifestyle-tuotteitakin. Reiluihin jopa 75%* alennuksiin pääset käsiksi liittymällä jäseneksemme. Liittyminen on täysin ilmaista, eikä siihen sisälly ostopakkoa. Jäsenenämme voit tehdä ostoksia niin kotikoneella perinteistä verkkokauppaamme selaillen, kuin tien päällä näppärän mobiilisovelluksemme avulla. Tuotteet toimitetaan ripeästi ja saat niille myös ilmaisen 31 päivän palautusoikeuden.