Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Filippa K alennuksessa

Tyyli, laatu ja istuvuus kiteyttävät Filippa K:n designin. Premium-muodin tuttu nimi valmistaa käytännöllisiä ja modernin minimalistisia vaatteita ja asusteita. Tutustu upeisiin neuleisiin, housuihin ja kauluspaitoihin. Tee löytöjä Filippa K -outletissa.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Filippa K: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Tee löytöjä Lounge by Zalandon outletista alennettuun hintaan. Modernin minimalismin ystävän kannattaa tutustua ruotsalaisen Filippa K -muotitalon naisille ja miehille suunnittelemiin luomuksiin, joita voit löytää nyt jopa 75%* alennuksella.

filippa_k_outlet_2_CM

Ajatonta skandimuotia alennettuun hintaan

Ruotsalainen Filippa K kuuluu skandimuodin kirkkaimpiin tähtiin. Sen tunnistettava minimalismi kestää aikaa ja muuntautuu monipuolisesti tilanteesta ja asusta toiseen. Merkki suunnittelee helposti lähestyttävää premium-muotia – yksinkertaisia, käytännöllisiä ja mukavia vaatteita, joiden tyylikkyydestä ei tingitä. Merkki panostaa myös ympäristöystävällisyyteen toiminnassaan ja materiaalivalinnoissaan.

Brändin suunnittelun keskiössä jokaisen vaatteen kohdalla ovat tyyli, laatu ja istuvuus. Niiden täydellinen tasapaino on avain kestävään ja pitkäikäiseen muotiin, joka on brändin keskiössä. Pitkäikäinen tyyli syntyy ajattomasta mutta modernista muotoilusta, jossa arjen todelliset käyttötilanteet on otettu huomioon. Korkealaatuisista materiaaleista syntyy laadukkaita ja kestäviä vaatteita. Mukavuus ja vaivattomuus on tärkeässä roolissa, kun suunnitellaan istuvuudeltaan elegantteja mutta monipuolisesti käytettävisä olevia vaatteita.

Pohjoismainen käytännöllisyys ja skandinaavinen minimalismi ovat merkin ytimessä. Tällainen estetiikka on juuri nyt ajankohtaista. Hidastaminen myös muodissa on trendikästä – nyt kannattaa panostaa vaatteisiin, jotka kulkevat matkassasi pitkään ja joita on helppo yhdistellä keskenään, niin että et tarvitse suurta määrää vaatteita – vain juuri sopivan määrän laadukkaita, täydellisesti yhdisteltävissä olevia ja elegantin tyylikkyytensä säilyttäviä luottovaatteita.

Minimalistisen pukeutujan tärpit ale-löytöihin

Premium-neule on arjen luottovaate. Kestävistä ja pehmeistä materiaaleista valmistettuna neule tuntuu yllä ylelliseltä, ja se tuo nostetta arjen asuyhdistelmiin. Luksusneule on todellinen löytö, jos satut bongaamaan sen online-outletin alennettuun hintaan. Filippa K:n neuleissa käytetään kestäviä ja korkealaatuisia luonnonmateriaaleja, kuten villaa ja kashmirvillaa. Valikoimasta löydät niin pooloneuleet kuin klassiset neuleet V-, O- ja venekaula-aukolla.

Valkoinen kauluspaita on minimalistisen tyylin tärkeä kulmakivi. Nyt kannattaa bongata alennettuun hintaan outlet-valikoimasta laadukas valkoinen kauluspaita, joka on helppo yhdistää eri asuihin. Farkkujen kanssa se näyttää aina trendikkäältä ja elegantilta. Puvun alle puettuna se tuo ryhtiä bisnestyyliin. Hameen tai shortsien parina se voi tuoda sopivasti skarppia ilmettä muuten rentoon asuun. Valkoisissakin kauluspaidoissa on mahdollisuuksia eri tyyleihin, hennosti läpikuultava tai kiiltävä materiaali, erikoinen kaulus tai lyhyet hihat tuovat valkoiseen kauluspaitaan täysin eri fiiliksen, mutta sama varma tyylikkyys säilyy raikkaan värin ja klassisen siluetin ansiosta.

filippa_k_outlet_3_CM

Puku on luottoasu niin asiallisessa bisnespukeutumisessa kuin hienostuneessa juhlapukeutumisessa. Laadukas ja hyvin istuva puku todella kohottaa ryhtiäsi ja lisää itsevarmuutta. Pukuun kannattaa siis panostaa. Nyt onkin hyvä mahdollisuus etsiä eleganttia puvuntakkia- ja housuja nettioutletista ale-hintaan. Puku todennäköisesti kulkee kauan elämäsi eri tilanteissa mukana, joten sen tulee olla valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja leikkauksen tulee olla ajattoman tyylikäs – aivan kuten Filippa K –merkin vaatteet.

Takki ryhdistää minkä tahansa tyylin, erityisesti, kun se on leikattu kauniisti ja istuvuus on täydellinen. Ruotsalaismerkin takit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu ajattoman minimalistiseen makuun, nyt voit hankkia tyylikkään premium-takin roimastikin alennettuun hintaan. Ehkä olet haaveillut laadukkaasta nahka- tai villakangastakista.

Panosta kestävään muotiin – tee löytöjä outlet-alesta

Vuonna 1993 Filippa Knutssonin perustama yritys toteuttaa toiminnassaan kestävän kehityksen arvoja. Tämä näkyy vaatteiden suunnittelussa, valmistuksessa ja materiaalivalinnoissa. Se pyrkii luomaan hidasta muotia eli luomaan vaatteita, joita voidaan käyttää pitkään. Ja mahdollisesti lahjoittamaan vielä eteenpäin, kun itse ei enää niitä tarvitse.

Se toteuttaa kestävää kehitystä vähentämällä oman toimintansa ympäristökuormitusta sekä kannustamalla muodin ystäviä kuluttamaan vähemmän sijoittamalla vaatteisiin, jotka kestävät pitkään, ja valitsemalla vain vaatteita, joita todella tarvitsee ja rakastaa, jotta niitä oikeasti tulee käytettyä.

Ruotsalaisbrändi käyttää kokoelmissaan kierrätysmateriaaleja, kuten muovipulloista valmistettua villaa, kashmiria ja puuvillaa, ja materiaaleja aiemmista kokoelmista sekä hyödyntää prosessissa syntyneet leikkausjätteet. Vaatteet myös suunnitellaan kierrätettäviksi.

Poimi modernit klassikot alennettuun hintaan Filippa K -outletista

Jos itsekin haluat sijoittaa vaatteisiin, joita voit käyttää pitkään ja lahjoittaa eteenpäin, kun olet niistä valmis luopumaan, on Filippa K merkkisi. Tai jos etsit modernia ja ajatonta muotoilua, joka täydentää minimalistista kapselivaatekaappiasi. Kannattaa tutustua tämän skandimerkin valikoimaan. Laadukkaisiin ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettuihin vaatteisiin ja asusteisiin kannattaa panostaa ­ – etenkin, jos löytöjä tekee ale-hintaan.

Kapselivaatekaapin luominen on helppoa, kun poimit alesta vain sellaisia vaatteita, jotka on helppo yhdistellä keskenään. Hitaassa muodissa ideana on omistaa minimaalinen määrä vaatteita. Tällaisen tyylin ytimessä voivat olla esimerkiksi mustat housut, valkoinen kauluspaita, laadukas neulepaita, valkoinen t-paita ja hame tai shortsit. Voit yhdistellä vaatteita ristiin. Erilaisia asuja voit luoda asusteiden ja kenkien avulla. Online-outletin alesta voi tällaisen vaatekaapin täydentämiseksi poimia juuri näitä vaatekaapin ydinvaatteita tai esimerkiksi laadukkaan trenssin tai villakangastakin, kauniin huivin ja liivin, jota voi kerrostaa niin kauluspaidan, t-paidan kuin neuleen kanssa.

Nyt voit löytää kestävän muodin aarteita Lounge by Zalandon outlet–valikoimasta. Ostosklubin jäsenet voivat nauttia eksklusiivisista tarjouksista ja ale-kampanjoista, jotka ovat voimassa vain rajatun ajan. Pidäthän myös mielessäsi, että ostoskoriisi keräämäsi aarteet varataan vain 20 minuutiksi, jonka jälkeen ne vapautuvat muiden ostosklubin jäsenten käyttöön – kannattaa siis olla nopea!