Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

VILA alennuksessa

VILA inspiroi nuoria naisia ilmaisemaan persoonallista tyyliään naisellisella otteella. Laatu, design ja skandinaaviset yksityiskohdat heijastavat merkin ydintä. Feminiinisyys korostuu vaatteissa ja materiaaleissa. Tutustu nyt outlet-tarjontaan!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

VILA: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Skandimuodin luottomerkki VILA tarjoaa upeita mahdollisuuksia Lounge by Zalandon outletissa. Poimi arjen luottovaatteet ja uusimmat trendit tanskalaismerkin valikoimasta poikkeukselliseen ale-hintaan.

vila_outlet_2_CM

Trendikästä skandimuotia outlet-hintaan

VILA kuuluu suosituimpiin skandibrändeihin, ja sillä on vankka fanikunta myös Suomessa. Brändi kuuluu vuonna 1994 perustettuun perheomisteiseen muotitaloon, Bestselleriin. Brändi luo trendikästä ja helposti lähestyttävää naisten muotia.

VILA haluaa luoda vaatteita, joiden avulla nuoret naiset voivat ilmaista omaa persoonallista tyyliään naisellisella ja viehättävällä tavalla. Merkin ytimessä ovat laadukkuus, design ja yksityiskohdat, kuten skandimuodille on hyvin ominaista. Feminiininen herkkyys korostuu VILAn designissa, mikä näkyy vaatteiden yksityiskohdissa ja materiaalien kautta.

Naisellisuuden lisäksi brändi haluaa luoda muotia naisille, jotka osaavat nauttia elämästä. VILA-nainen suhtautuu elämään ja siitä nauttimiseen intohimolla, mikä heijastuu myös pukeutumiseen – pukeutumisessa ei ole tärkeintä mitä sinulla on yllä, vaan kuinka kannat vaatteesi.

Naisellisuuden ja aistillisuuden lisäksi kolmantena merkin kulmakivenä toimii yksinkertaisuus. Vaatteet ovat trendikkäitä, mutta niissä on kuitenkin aina skandimuodin käytännöllisyys ja minimalistisuus mukana. Pukeutumisen ei tarvitse olla liian monimutkaista, vaan luottovaatteet ovat kaikessa trendikkyydessäänkin monikäyttöisiä, helposti yhdisteltäviä ja aikaa kestäviä. Brändi suhtautuu muotiin mutkattomasti ja suosii minimalismia mikä näkyy esimerkiksi vaatteiden selkeissä ja kauniissa leikkauksissa ja yksityiskohdissa, jotka voivat kaikessa eleettömyydessään olla vaatteen kohokohta.

Luota VILAn klassikoihin ale-tuotteita shoppaillessasi

Mitä skandinaavisen muodin suosikkimerkin outlet-valikoimasta kannattaa poimia? Kannattaa panostaa jokapäiväisiin luottovaatteisiin ja toisaalta online-outlet on oivallinen mahdollisuus poimia vaatekaappiisi juuri niitä trendejä, joita olet himoinnut ja haaveillut, mutta et ole ollut varma, kannattaako sijoitus.

Neuleet kuuluvat vahvasti skandimuodin arjen luottovaatteisiin. Pehmeän neuleen voi yhdistää oikeastaan minkä tahansa alaosan kanssa, kerrostaa paitojen päälle tai pukea lempimekon kanssa. Neuleissa on runsaasti valinnanvaraa, joten löydät taatusti inspiraatiota juuri omaan tyyliisi sopivalla tavalla. Olipa tyylisi pooloneule, perinteinen villapaita, kevyt neuletakki tai boheemi neuleliivi, brändin neuleista loihdit upean tyylin.

vila_outlet_3_CM

Kaipaako bisnestyylisi uusia tuulia? Tai muuten vain kaipaat luottofarkkujesi pariksi skarppia kauluspaitaa, joka terävöittää muodikkaasti asun rentojen housujen parina. Merkki suunnittelee valkoisia kauluspaitoja – muitakin värejä toki – naisellisella twistillä. Klassikkopaita on astetta feminiinisempi ja trendikkäämpi, kun brändi lisää siihen esimerkiksi pitsiyksityiskohtia, röyhelöitä, näyttävän kauluksen tai hihat tai jännittävän leikkauksen. Sopii niin suorien housujen, hameiden kuin farkkujen kanssa. Valikoima on täynnä upeita kauluspaitoja ja puseroita, joihin kannattaa tarttua juuri online-outletissa edulliseen hintaan.

Takit ovat parhaita löytöjä, koska useimmiten niissä teet juuri upeita säästöjä, kun bongaat ne outlet-hintaan sen sijaan, että maksaisit alkuperäishinnan. Merkin takit ovat supertrendikkäitä ja laadukkaita, joten niihin kannattaa panostaa erityisesti alessa. Takkitrendit muuttuvat, mutta brändin klassinen muotoilu takaa, että takkisi on muodikas vuosien ajan. Asusteita vaihtamalla voit aina muuntaa takkiasi ajan henkeen sopivaksi, jos haluat seurata trendejä. Trendien ei kannata kuitenkaan antaa ohjata kokonaan pukeutumistasi, vaan klassisesti leikatun tyylikkään takin tulee ennen kaikkea kertoa jotain omasta persoonastasi ja täydentää omaa tyyliäsi.

Trendijahdista saa kaiken irti nettioutletissa

Jos haluat seurata uusimpia trendejä, sekin onnistuu VILAn vaatteissa. Merkki jos joku osaa yhdistää uusimmat trendit tyylikkäästi muuten niin käytännölliseen designiin. Brändi tarjoaa muun muassa erilaisia kauniita printtejä ja kuviointeja, hienostuneita leikkauksia ja kauniita yksityiskohtia - todellista huippumuotia.

Poimi ajankohtaiset trendit, jotka sopivat täydellisesti skandinaaviseen tyyliin. Neuleliivit – niin kuvioituina kuin yksivärisinä, niin yksinään mutta erityisesti kerrostettuna kauluspaidan päälle – ovat tehneet todellisen comebackin. Entäpä toinen erittäin trendikäs ja "skandikäytännöllinen" asuyhdistelmä: mekko ja housut. Erityisesti alesta kannattaakin poimia brändin mekot niin juhlaan kuin arkeen. Pitkähihaiset mekot ovat erityisen muodikkaita, ja nekin voi kerrostaa esimerkiksi kivojen trumpettilahkeisten, kapeiden, ylisuurten tai ihan perusfarkkujen kanssa. Printit taitavat olla aina muodissa, ja ne kuuluvatkin merkin erityisosaamiseen, joten kannattaa bongata erilaisia printtimekkoja ja -puseroita, joita voit rohkeasti yhdistellä keskenään. Merkin printitkin ovat pehmeän naisellisia ja herkkiä.

Skandimuodin saloihin kuuluvat käytännöllisyys, mutkattomuus ja minimalismi. Panosta muutamiin värisävyihin, joita on helppo yhdistellä. Musta on helppo väri, mutta väriä lisäämällä pukeutuminen voi olla hauskempaa. Jo beigen ja muiden murrettujen sävyjen lisääminen tuo vaihtelua. Väreihin panostamisen sijaan voit toki skandinaavisesti panostaa yksityiskohtiin, joita voivat olla asuste, kuten vyö, koru tai huivi hieman eri sävyssä. Vaatteiden rento ja boheemi kerrostaminen kuuluu valkoisen kauluspaidan lisäksi skandinaisten luottotyyleihin.

Onneksi myös kengissä voi optimoida ergonomiaan ja mukavuuteen, kun seuraa skandimuotia. Matalapohjaiset kävelykengät, maiharit tai tennarit ovat juuri sopivan rennot ja mukavat, mutta oikein yhdisteltynä supertyylikkäät. Tekniset lenkkarit ovat erittäin trendikkäät, ja ne voi yhdistää niin housujen kuin VILA-hameiden ja -mekkojenkin kanssa. Oikeastaan juuri muodikkuuden ja rentojen vaatteiden ja asusteiden yhdisteleminen on pohjoismaisen muodin ytimessä.

Etkö ole vielä Lounge by Zalandon jäsen?

Arjen luottovaatteet tai trendit – oli etsinnässäsi kumpi tahansa, voit hyödyntää nyt Lounge by Zalando -shoppailuklubin upeat tarjoukset, jotka on suunniteltu erityisesti sen jäsenille. Voit tehdä löytöjä jopa 75%* alennettuun hintaan. Kannattaa kuitenkin kiiruhtaa, sillä muutkin fashionistat ovat liikkeellä, ja ostoskoriisi poimimasi tuotteet varataan vain 20 minuutin ajaksi, sen jälkeen ne vapautuvat muiden shoppailijoiden saataville