Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

hummel alennuksessa

Hummel on pohjoismainen urheilubrändi, jonka toiminnallisilla vaatteilla ja asusteilla hiot urheilusuorituksesi huippuunsa. Outletista löydät Hummelin treenivaatteet niin vaativiin urheilusuorituksiin kuin aktiiviseen arkeenkin. Tutustu nyt!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Hummel: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Hummel tarjoaa treenivarusteita ja vapaa-ajan vaatteita kaikenikäisille. Halutessasi brändin korkealaatuisia urheiluvaatteita edullisin hinnoin, on Lounge by Zalando erinomainen kohde. Liity ilmaiseksi verkon hauskimpaan outletiin, tutustu vaihtuviin tarjouskampanjoihin ja hyödynnä suuret alennukset joustavin ostosehdoin. Lounge by Zalandolla voit tehdä todellisia löytöjä!

hummel_outlet_2_CM

Hummel on urheilubrändien klassikkomerkki

Hummel on yksi maailman vanhimmista urheiluvaatteiden ja -varusteiden valmistajista. Alun perin Saksassa jo vuonna 1923 perustettu ja sittemmin Tanskaan siirtynyt brändi on erityisen tunnettu korkealaatuisista jalkapallo- ja käsipallovaatteistaan, sekä ihastuttavasti rentoa vapaa-ajan vaatetusta ja teknisiä urheiluominaisuuksia yhdistelevästä tyylistään. Brändin tuotteita on saatavilla kaikenikäisille, sukupuoleen katsomatta. Lounge by Zalando mahdollistaa merkin laatutuotteiden löytämisen alehinnoin niin naisille, miehille kuin lapsillekin

Hummelin sporttituotteiden ale mahdollistaa monenlaisten löytöjen tekemisen

Rennon sporttiset vapaa-ajan vaatteet huppareista verryttelyhousuihin, asianmukaiset treenivarusteet salille ja joukkuelajeihin sekä erilaiset varusteet liikkumisen tueksi ovat muun muassa osa brändin tarjontaa. Tuo vapaa-ajan vaatteisiisi tyyliä mallistolla, joka yhdistelee 80-luvun estetiikkaa uusimpiin tyyleihin tai täydennä vihdoin vaatekaappisi puutteet laadukkaiden alusvaatteiden osalta. Huipputason tennareissa sujuvat ystävien tapaaminen ja vapaa-ajan vietto yhtä hyvin kuin urheilulliset aktiviteetitkin.

Hummelin urheiluvaatteiden outlet täynnä teknisiä ominaisuuksia

Brändin pitkä historia urheiluvaatteiden saralla näkyy Hummelin tuotteissa kokemuksena ja rohkeutena. Lounge by Zalandolla löytyvä urheiluvaatteiden outlet on täynnä Hummelin kokemuksen mukanaan tuomalla laadulla ja rohkean rennolla suunnittelulla luomia huipputuotteita, joissa tekniset ominaisuudet ovat erittäin korkealla tasolla.

hummel_outlet_3_CM

Tekniset paidat salille, joukkuelajeihin ja kotitreenaamiseen eivät ahdista rankankaan treenin yhteydessä. Meleerattu kuosi näyttää ulospäin hyvältä ja ihonmyötäinen polyesteria ja polyamidia yhdistelevä materiaali pysyy jämäkästi paikallaan, joustaen kuitenkin mukavasti. Kenties haetkin korkeatasoisia käsipallovarusteita? Käsipallokentän vaatimaa liikkuvuutta ja pitoa jalalle tarjoavat kengät, sekä muut lajiin kuuluvat varusteet löydät tuntuvin alennuksin varusteltuina. Arkiseen lenkkeilyyn sopivat puolestaan brändin tyylikkäät shortsit ja trikoot, sekä mukavuutta tuovat urheiluliivit. Löydä laajasta tarjonnasta omaan käyttöösi soveltuvat mallit, poimi matkaan miellyttävä väri ja liikkuminen on entistäkin mukavampaa.

Edistä lasten liikkumista korkeatasoisin Hummel-varustein

Miesten ja naisten laadukkaan urheilu- ja vapaa-ajan vaatteiden valikoiman lisäksi Hummel tarjoaa myös paljon tuotteita lasten kokoluokissa. Brändin filosofian mukaan pelikentät eivät ole taisteluareenoja vaan paikkoja, joissa voi näyttää oman suuruutensa joukkue- ja yhteishengen avulla. Tämä on toki lapsillekin mainio lähtökohta urheiluun. Lounge by Zalandolla löytyvän Hummelin tuotteiden valikoiman avulla edistät lapsen innokkuutta liikkumiseen laadukkailla varusteilla, sekä hauskoin värein ja tyylein. Mikä parasta, tuotteet ovat vieläpä erittäin edullisia.

Lähestulkoon jokaiseen päivään soveltuva ja monesti lapselle mieluisa asu on rennot verryttelyhousut ja ohut huppari. Nämä yhdistettynä jaloille mukavuutta tarjoaviin matalavartisiin tennareihin luovat jo siistin, rennon ja monenlaista liikkuvuutta mahdollistavan asukokonaisuuden. Kesäisiin joukkuelajeihin ja talvisena aikana sisällä harrastettaviin lajeihin löydät myös erittäin kestäviä lasten shortseja, joissa rankkakin treenaaminen sujuu helposti. Kannusta lastasi mukavilla ja näyttävillä urheiluvaatteilla.

Hyödynnä verkko-outletin mainiot edut

Lounge by Zalando tarjoaa erittäin laajan kattauksen erilaisia vaatteita ja asusteita merkittävin tarjouksin. Löydä valikoimasta esimerkiksi Hummelin korkeatasoiset urheiluvaatteet jopa 75% alennuksin tuotteiden ohjevähittäishintaan verrattuna. 

Tähän ja moniin muihin mainioihin kampanjoihin pääset käsiksi liittymällä shoppailuklubin jäseneksi. Ilmaisen liittymisen jälkeen voit myös halutessasi säätää saapuvien uutiskirjeiden määrää haluamallesi tasolle.

Ostopakkoa jäsenyys ei tuo myöskään mukanaan. Valppaalle korkeatasoisen muodin ystävälle antaa se kuitenkin erinomaisen mahdollisuuden huippubrändien tuotteiden löytämiseen merkittävin alennuksin.

Tuotteiden hankinta yleensä muutaman päivän kerrallaan voimassa olevista alekampanjoista on tehty myös mukavan joustavaksi, sillä kaikilla aletuotteilla on täysi 31 päivän ilmainen palautusoikeus.