Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Luhta alennuksessa

Luhta on suomalainen ulkoilun ja aktiivityylin rakastettu ja luotettu merkki. Luhta-outletista löydät merkin takkeja, ulkoiluhousuja sekä paljon muita suosikkituotteita edullisesti. Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Luhta: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Rekisteröidy ilmaiseksi Lounge by Zalandon jäseneksi ja pääse käsiksi fantastisiin tarjouskampanjoihin, joista löydät Luhdan sekä muiden lempibrändiesi tuotteita jopa 75%* alennuksella. Päivittäin vaihtuvat valikoimat tarjoavat aina jotain uutta tarjousten metsästäjille!

luhta_outlet_2_CM

Kotimainen Luhta takaa luotettavan laadun

Luhta on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1907 Lahdessa. Brändi on vakiintunut, vakavarainen ja luotettava, ja yksi Pohjoismaiden suurimmista urheiluvaateyrityksistä. Aktiiviset ihmiset yli viidessäkymmenessä maassa ympäri maailmaa arvostavat ja luottavat brändin tuotteisiin, joissa kaikissa näkyy tinkimätön suomalainen perintö ja pohjoismainen osaaminen. Se, mikä alkoi perheyrityksenä, on nykyään kasvanut yhdeksi suosituimmista eurooppalaisista hiihtovaatemerkeistä.

Täydelliset ulkovaatteet ovat mukavia käyttää ja samalla mukavia katsella. Selaa verkkokauppamme Luhta outlet -valikoimaa ja löydät kaikkea urheilukengistä ja lenkkareista nilkkakenkiin ja ulkoilukenkiin sekä tietysti muihin ulkovaatteisiin, kuten takkeihin ja housuihin, parhaaseen alehintaan.

Luotettavat ja mukavat Luhta-talvikengät alesta

Täydellisten talvikenkien valinnan pitäisi aina olla itsestään selvää, sillä niiden on oltava mahdollisimman mukavat. Loppujen lopuksi talvijalkineen on myös tarjottava jaloillesi lisää vakautta ja turvallisuutta. Lisäksi kenkien pitäisi myös pitää jalat lämpiminä. Kaikista näistä upeista ominaisuuksista on todellakin hyötyä, kun vietät aikaa rinteissä ja vaellusreiteillä. Onneksi Luhta kattaa kaikki tärkeät asiat talvikenkien kanssa. Luhta Reilu -saappaat ovat täydellinen esimerkki luotettavasta tuotteesta, joka tarjoaa upean jalkatuen. Nilkan, pohkeen ja varpaiden ympärille mukavasti istuvat talvisaappaat voivat päästä nopeasti suosikeiksesi.

luhta_outlet_3_CM

Luhta luo erinomaisia ja unohtumattomia hiihtovaatteita. Parhaimmat materiaalit ja istuvuus ovat ratkaisevan tärkeää erityisesti lasketellessa. Täydellisten hiihtovaatteiden pitäisi olla kestävät ja mukavat, jotta voit nauttia rinteistä. Luhdan tuotteiden avulla tämä on mahdollista. Näissä hiihtoharrastajille suunnatuissa upeissa vaatteissa on laaja valikoima hämmästyttäviä ominaisuuksia ja värivaihtoehtoja.

Laadukkaisiin kankaisiin ja materiaaleihin perustuvat Luhdan ulkovaatteet ovat erittäin kestäviä ja luotettavia. Vettä hylkivien ominaisuuksiensa ansiosta ne täyttävät tarpeesi vaativimmissakin olosuhteissa. Tekoturkis ja vuori tuovat lisää lämpöä. Merkin kenkien muotoiltu EVA-vaahto yhdistettynä kumiseen ulkopohjaan lisää iskunvaimennusta. Näin jokainen askeleesi on viihtyisä ja turvallinen. Hämmästyttävän toiminnallisuuden mukana tulee myös silmiä hivelevä muotoilu.

Hyppää verkkokauppaan ja selaa urheiluvaatteiden outlet-valikoimaamme jo tänään. Ihastu, tilaa Luhdan tuotteet outletista ja rakastu.

Lounge by Zalando tarjoaa himotuimman Luhta-outletin

Vaellusreitille kenkiä valitessa on oltava kriittinen istuvuuden ja mukavuuden suhteen, sillä vietät jaloillasi tuntikausia maastossa. Esimerkiksi Luhta Vallakas -kengät voivat olla seuraavat vaelluskenkäsi. Niiden päällisessä on vedenkestävä kalvo, joka takaa kuivat jalat myös haastavissa sääolosuhteissa. Hengittävä verkkovuori suo jaloillesi kuivuuden tunteen. Pehmeä ja kevyt välipohja tarjoaa puolestaan toivottua iskunvaimennusta ja tukea jaloille. Liukastumista estävä kumipohja pitää huolta turvallisuudestasi.

Rennompaan menoon sopivat parhaiten esimerkiksi merkin Makea- tai Iloinen-tennarit ajattoman tyylikkäästi valkoisina tai mustina. Luhta Osaava voi puolestaan olla oiva valinta työpaikalle, jossa haluat sisätiloissa ollessasi vaihtaa talvikenkäsi esimerkiksi keveämpään kenkäpariin.

Mittavia etuja Zalando Loungen asiakkaille

Voittajat eivät koskaan pysähdy maaliin. Heidän tähtäimessään on jo seuraava haaste. Pysy uteliaana, etsi uusia suuntia ja reagoi nopeasti Luhdan avulla.

Liittymällä Lounge by Zalandoon löydät upeimmat Luhta-tarjoukset. Muistathan, että rekisteröityminen on ilmaista ja kirjauduttuasi sisään näet kaikki tarjouksemme yli 2 500 brändin joukosta. Shoppaile tuotteita jopa 75%* halvemmalla.

Tule tekemään todellisia alelöytöjä Luhta-mallistostamme.