Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Sadevaatteet alennuksessa

Outletista bongaat sadevaatteet, jotka pitävät sinut tyylikkäästi kuivana myös kaatosateessa. Valikoimastamme löydät laadukkaat sadetakit, sateenvarjot ja kumisaappaat. Ole valmis sateeseen ja näytä upealta samanaikaisesti. Tutustu nyt!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Sadevaatteet tuovat säänkestävyyttä jokaiselle vuodenajalle

Lounge by Zalandon shoppailuklubi tarjoaa säänkestävät sadevaatteet ihan jokaiseen tilaisuuteen. Tuotevalikoima päivittyy nopeasti ja sen lisäksi löydät lyömättömiä diilejä, alen ollessa jopa 75%*. Voit huokaista sateisena päivänä helpotuksesta, sillä oikeanlaiset ja kestävät sadevaatteet huolehtivat kuivana pysymisestä ja lämmöstä ja tekevät ulkona liikkumisesta mukavaa jopa sadekelillä.

rainwear_outlet_2_CM

Sadetakit suojaavat huonolta säältä

Lujalla ja itsevarmalla asenteella pääsee läpi vaikka harmaan kiven – sama pätee sadevaatteissa. Voit löytää valikoimasta uuden taisteluparisi, joka ei hylkää sinua milloinkaan. Vesisateen aikana se suojelee sinua kuin kallio, eikä päästä sadepisaroita kastelemaan sinua.

Sadepäivänä on tärkeää pukeutua laadukkaisiin sekä kunkin vuodenaikaan sopiviin sadevaatteisiin, jotka hylkivät ja estävät veden ja kosteuden pääsyä sisäpuolelle. Kylmemmälle säälle soveltuvat untuvaa sisältävät takit, jotka ovat lämpimiä ja vedenpitäviä. Jotkin sadetakit voivat mahtua hyvin kompaktiin kokoon, jolloin sitä on helppo kantaa varalta mukana.

Lounge by Zalandon valikoima tarjoaa niin maskuliinista tyyliä kuin naisellisia malleja sekä unisex-tuotteita. Tuulen- ja vedenpitävät sadevaatteet ovat tarkoitettu ulkoilun ohella moneen käyttöön ja sopivat tyylikkäästi myös töihin ja vapaa-ajalle. Tuotteiden kirjosta voit löytää jopa 70–100% kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja sadevaatteita, joten kestävä kehitys on vahvasti läsnä. Voit siis vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeesi valitsemalla ympäristöystävällisen tuotteen.

Jos tarvitset jotain uutukaista perheen pienimmille, olet myös oikeassa paikassa. Voit olla lapsen mielestä paras kummi, kun muistat kummilastasi suloisilla ja värikkäillä kuravaatteilla. Leikit saavat ulkona uuden merkityksen, kun lapsi pysyy lämpimänä ja kuivana.

Sadetakit jokaiseen elämäntapaan

On tärkeää löytää oikeanlaista päällepantavaa erilaisiin lajeihin ja ilmasto-olosuhteisiin. Sadeasuvalikoimasta voit löytää käytännöllisyyttä ja hyvän maun tyyliä sekä kaikki ne tuotteet, jotka tarvitset sadepäivien selättämiseen. Uusia haasteita ja tavoitteita rakastava voi löytää vedenpitävästä valikoimasta esimerkiksi mitä äärimmäisiinkin olosuhteisiin soveltuvat kuoritakit, kuten hardshell-takit. Softshell-takki taas soveltuu enemmän lempeämmälle säälle.

rainwear_outlet_3_CM

Pienempään tihkuun sopii myös fleece-takki, sillä se on hengittävää ja miellyttävää materiaalia sekä kuivuu nopeasti. Joissain softshell-takeissa voi olla myös fleece-vuori, joka lämmittää kylmällä kelillä. Verryttelytakit ovat vaihtoehdoltaan kevyempi versio, joka sopii yksilö- ja joukkourheiluun ja kestää pientä tihkusadetta. Pitkät ja klassiset mallit, kuten naisten tai miesten tyylikkäät parkatakit ovat näyttävä vaihtoehto perinteiselle sadetakille. Mielenkiintoisuutta lisää käytännölliset kengänsuojat, kuten kalossit ja sateenvarjosta saat lisätwistin tyylikkääseen sadeasukokonaisuuteesi kaduilla kävellessäsi.

Sadehousut antavat sadelookiisi makeaa tulisuutta

Älä unohda suojata myös jalkojasi laadukkailla ja kestävillä sadehousuilla. Saat yhdisteltyä vedenkestävät housut hyvin sadetakin kanssa ja olet valmiina taistoon sadetta vastaan. Moneen tyyliin ja työympäristöön löytyy niin tummempia, kuin värikkäämpiäkin vaihtoehtoja. Huomionväriset vaatteet tuovat lookiisi raikkaan ja hehkuvan ilmeen sekä erilliset heijastinelementit tuovat turvallisuutta pimeälle. Jos pidät hieman herkemmistä asioista elämässäsi, voit löytää hillitympiä ja neutraaleja sävyjä.

Softshelliä sisältävät sadehousut hengittävät ja sopivat urbaaniin ulkoiluun sekä retkeilyyn. Gore-Tex®-pinnoitettu sadeasu on myös aina varma valinta, sillä teipatut ja vedenpitävät saumat eivät päästä kosteutta lävitseen. Harkitsit ulkovaatteita sitten tärkeään tilaisuuteen, kalastukseen tai festareille, löydät täältä kaiken tarvitsemasi.

Sadevaatteet alessa – tyylikkyyttä sateiselle säälle

Sää ei aina satu mieleiseksi, kun päätät lähteä ulkoilemaan tai retkelle. Sadevaatteet ovat silloin oikea ja mieleinen asuvalinta. Lounge by Zalando tarjoaa sinulle käytännölliset sadevaatteet, sekä ainutlaatuisia etuja ja alennuksia. Shoppailuklubin jäsenenä saat uutta ja inspiroivaa tietoa tuotteista ja eduista ja lisäksi vain olemalla jäsen voit saada ilmaisia palautuksia ja jopa 75%* alennuksia.