Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Billabong alennuksessa

Billabong tarjoaa kaikkea, mitä vuorten ja valtamerten samoamiseen kaipaa. Nuorekkaasta tyylistään tunnettu brändi valmistaa kaikkea märkäpuvuista bikineihin ja talvitakkeihin sekä näyttäviin printtipaitoihin. 

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Billabong: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Monen aktiivisen ja vauhdikkaasta elämäntyylistä nauttivan ihmisen suosikkimerkki on 60-luvulla alkunsa saanut Billabong, joka vaatettaa niin harrastelijoita kuin huippu-urheilijoitakin – surffareista lumilautailijoihin ja skeittareihin. Merkin vaatteita voi tilata edullisemmin liittymällä nopeasti ja helposti Lounge by Zalandon asiakkaaksi.

billabong outlet 2 CM

Billabong: Anna tyylisi kuvastaa elämäntyyliäsi

Rantapukeutuminen on joka kesän kuumin puheenaihe. Bikinivalinnalla on nimittäin väliä. Oikeanlainen uima-asu takaa itsevarman olon niin surffatessa, uidessa kuin rannalla makoillessakin. Ja Billabongin bikinit ovat aina hyvä valinta. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista ja muotoiltu niin istuviksi, että ne pysyvät mukana kovassakin vauhdissa. Sama pätee muihinkin merkin uimapukuihin. Billabong inuimashortsit ovat nekin kovaa kitkaa kestävää kangasta, jonka värit eivät haalistu meriveden tai auringonkaan vaikutuksesta. Housujen istuvuuden varmistaa kiristettävä vyötärönauha – joistain malleista löytyy jopa taskut tärkeimmille tavaroille. Sekä bikinit että uimashortsit ovat brändille tyypilliseen tapaan värikkäitä ja kuosit rentoja. Löytyy raitaa, kukkaa, ruutua ja aaltoa. Valita voi niin yksiväriset shortsit kuin vaikkapa liukuvärjätytkin. Eri bikinisettien ylä- ja alaosia yhdistelemällä voi myös luoda mielenkiintoisia sekä mieleenpainuvia kokonaisuuksia. 

Pitkän rannalla vietetyt päivän päätteeksi on mukava kääriytyä mukavaan ja rentoon huppariin. Billabongin hupparit ovat siis juuri sitä, mitä viileneviin iltoihin kaipaat. Kuumempana päivänä t-paita suojaa suoralta auringolta. Sekä huppareita että t-paitoja on saatavilla erilaisia malleja lukuisissa herkullisissa väreissä. Suloinen liila ja lämmin oranssi ovat hyviä haastajia perinteiselle mustalle ja valkoiselle. Suurta osaa paidoista ja huppareista koristaa vieläpä jokin tyylikäs logo tai printti, joka toimii varmana katseiden kiinnittäjänä. Yhdistä t-paita merkin huppariin tai housuihin ja anna rennon mutta vauhdikkaan elämäntyylisi näkyä pukeutumisessasi. Tilaa itsellesi vaikkapa kokonaan uusi skeittiparkkeihin tai rantabulevardeille soveltuva asukokonaisuus Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta edullisesi, hyödyntäen erikoistarjouksia!

billabong outlet 3 CM

Billabongin laskettelutakit houkuttelevat rientämään rinteisiin

Billabong ei ole vain aallonharjalla ratsastajien ja rantaraitilla skeittaavien luottomerkki, vaan se vaatettaa myös talviurheilijoita. Olipa lempilajisi sitten lumilautailu, laskettelu tai lumikelkkailu, merkin talvivaatteet ovat juuri sitä, mitä kaipaat. Billabong takit, laskettelutakit sekä toppatakit pitävät yläruumiin lämpimänä kovassakin viimassa ja varmistavat, ettei vilu pääse yllättämään pitkänäkään päivänä rinteissä. Niiden taskuissa kulkee sopivasti mukana kaikki, mitä liikkeessä saattaakaan tarvita. Huppu on helppo vetää pään suojaksi ja resorit varmistavat, ettei lunta pääse sisään esimerkiksi helman alta. Kevyempi takki voi olla hyvä valinta silloin, kun sää jo hiljalleen lämpenee. Esimerkiksi ihanan pörröinen fleecetakki luo hauskan kontrastin muutoin suhteellisen suoraviivaiseen asuun. Päähän voi vetää vielä lippiksen, jos olo on oikein keväinen. 

Toppatakit ja laskettelutakit sopivat tietysti hyvin yhteen merkin omien lasketteluhousujen kanssa. Halutessaan sitä voi luoda ihania väriyhdistelmiä valitsemalla vaikkapa näyttävällä kuosilla koristellut housut ja yhdistämällä ne yksiväriseen takkiin – tai päinvastoin. Näin varmistaa myös sen, että tulee huomatuksi muutoin lumivalkeaa taustaa vasten. Talvivaatteet kannattaa tilata Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta, jonka laajasta valikoimasta löytää kaikenlaista.

Lounge by Zalandon outlet-verkkokauppa takaa laajan valikoiman

Kivijalkaliikkeissä tarjontaa rajoittaa aina rekkien ja tilan määrä, mutta Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta voi löytää kaiken kaipaamansa – kattaahan valikoima yli 2500 eri merkkiä. Liittyminen asiakkaaksi on nopeaa, helppoa sekä ilmaista eikä sido ostoon. Sen myötä pääsee tilaamaan merkkituotteita edullisemmin – jopa 75% alennuksella tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna – sekä nauttimaan lähes päivittäisistä erikoistarjouksista. Tuotteet saapuvat nopean kuljetuksen ansiosta perille pikaisesti ja halutessaan ne voi palauttaa ilmaiseksi 31 päivän sisällä. Tule siis tutustumaan uutuuksiin jo tänään ja tekemään kiinnostavia löytöjä.