Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Paidat alennuksessa

Tyylikkäällä paidalla teet aina hyvän vaikutuksen. Outlet tarjoaa uusimmat paitatrendit ja laadukkaat materiaalit aina edulliseen hintaan. Valitse suosikkimerkkien tarjonnasta muunmuassa kauluspaidat ja pitkähihaiset paidat suosikkivärissäsi.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(60)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Alennetut paidat Lounge by Zalandolla

Saat trendikkäät paidat nyt todella edulliseen hintaan rekisteröitymällä Lounge by Zalandon asiakkaaksi. Liittyminen jäseneksi on ilmaista ja se onnistuu nopeasti! Saat heti ilmoituksia vaihtuvista tarjouksista eri laatubrändien paidoista. Paita-ale voi olla parhaimmillaan jopa 75%*, joten tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua.

shirts_outlet_2_CM

Tilaa erilaiset paidat kätevästi netistä alehintaan

Tarvetta uusille puseroille riittää, etenkin neljän vuodenajan Suomessa, jossa pitää varautua sekä hyytävän kylmiin pakkasilmoihin että kuumiin kesähelteisiin. Vaatekaapissa on siis syytä olla ihanan lämpimiä neuleita, joihin käpertyä lämmittelemään ja esimerkiksi kevyempiä hihattomia puseroita ja toppeja, joissa on viileän mukava olo.

Lisäksi erilaisia yläosia tarvitsee toki myös eri tilanteisiin: arkeen ja juhlaan, töihin sekä ulkoiluun ja liikuntaharrastuksiin. Onneksi on olemassa monia puseroita, joita voi käyttää eri tilanteissa, joten vaatekaappisi ei tarvitse suorastaan pursua erilaisia vaatteita. Esimerkiksi laadukkaat ja monikäyttöiset t-paidat ja kauluspaidat ovat ehdoton osa jokanaisen ja -miehen vaatevarastoa. Yhdistämällä niitä eri vaatteisiin, kenkiin ja asusteisiin, ne toimivat hyvin sekä vapaa-ajalla, trendikkäässä katupukeutumisessa että toimistolla.

Laadukkaista materiaaleista valmistetut miesten paidat ja naisten paidat kestävät kovaakin käyttöä, ja puseroiden materiaaleissa on nykyään panostettu sekä käyttömukavuuteen että käytännöllisyyteen. Jos hektisessä arjessasi ei tunnu riittävän esimerkiksi aikaa silittämiseen, kannattaa valita pusero, joka on valmistettu sellaisesta materiaalista, että se näyttää siistiltä ilman silittämistä. Vaatteiden hoito- ja pesuohjeisiin onkin hyvä tutustua aina ennen tilauksen tekemistä.

Käytännölliset paidat, jotka tuntuvat ihanan mukavilta päällä

Nykytrendeihin kuuluvat kuluttajien iloksi käytännöllisyys ja käyttömukavuus. Tämä on näkynyt muun muassa athleisureksikin kutsutussa trendissä, jossa aiemmin vain treenaamiseen ja ulkoiluun käytetyistä vaatteista on tullut osa myös muuta vapaa-ajan pukeutumista ja katumuotia.

shirts_outlet_3_CM

Käyttömukavuus tarkoittaa nykyään tosin paljon muutakin. Esimerkiksi teknisiä materiaaleja ei käytetä nykyään vain treeni- ja ulkoiluvaatteissa, vaan myös tavallisissa arkivaatteissa ja vaikkapa bisneslookiin sopivissa puseroissa. Hengittävyytensä ansiosta esimerkiksi teknisistä materiaaleista valmistetut yläosat tuntuvat iholla ihanan miellyttäviltä ja joustavuutensa ansiosta ne eivät todellakaan kiristä eivätkä purista.

Kannattaa myös huomata, että tarjoustemme joukosta voit löytää myös kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistettuja puseroita, joissa ekologiset periaatteet on voitu huomioida jopa läpi tuotantoketjun. Materiaalien valmistus on voitu tehdä arvokasta vettä säästämällä tai puserossa on voitu käyttää kierrätysmateriaaleja. Kierrätysmateriaalit on voitu kerätä vaikkapa rantojen muovijätteestä.

Trendikkäät paidat alehintaan

Jos vaatekaapissasi on puutteita, saat onneksi tilattua niin naisten kuin miestenkin paidat alehintaan rekisteröitymällä Lounge by Zalandoon. Edullisten hintojen ansiosta voit tilata paitsi monikäyttöisiä ja klassisen ajattomia puseroita, myös kokeilla halutessasi kuumimpia trendiuutuuksia. Muoti antaa mahdollisuuksia ihanaan leikittelyyn ja uuden kokeilemiseen. Puseromuodissa on otettu nyt inspiraatiota monilta eri vuosikymmeniltä, kuten ysäriltä ja kasarilta. Tämä näkyy esimerkiksi olkatoppausten suosiossa, ja olkatoppaukset saavat olla nyt myös näyttävät ja kookkaat. Trendikkäissä yläosissa näkyy myös suloisia rusetti- ja Peter Pan -kauluksia sekä romanttisia liehukkeita. Tai ehkäpä haluat puseron muodikkailla pitsihihoilla tai verkkoneuloksella? Väritrendeissä näkyvät nyt sekä hillityn maanläheiset värit että kirkkaan rohkeat värit. Voit toki valita paidan myös jollakin hauskalla ja näyttävällä printtikuviolla, jolloin se toimii varsinaisena katseenvangitsijana.

Miesten ja naisten paidat jopa 75%* alennuksella

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Lounge by Zalandoon, sinun kannattaa tehdä se nyt. Rekisteröityminen on nimittäin täysin ilmaista ja saat erilaisia vaihtuvia tarjouksia, joita hyödyntämällä voit saada naisten ja miesten paidat suorastaan uskomattoman edullisesti. Monen mallisia, värisiä ja kokoisia puseroita on tarjolla lukuisilta eri brändeiltä, joten valinnanvaraa riittää.