Olemme osa Zalandoa

Uusia tarjouksia päivittäin Lounge by Zalandolla

Mads Nørgaard alennuksessa

Mads Nørgaard -outlet tarjoilee premium-skandimuotia pukeutumiseen intohimoisesti suhtautuville persoonille. Shoppaile tanskalaisen suosikkimerkin muotia Lounge by Zalandolla poikkeuksellisen edullisin alehinnoin.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Mads Nørgaard: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Mads Nørgaard suunnittelee vaatteita ihmislähtöisesti – oikeille ihmisille, oikeaan elämään, oikeisiin arjen tilanteisiin. Tanskalaismerkin vaatteissa skarppi ja kaunis räätälöinti yhdistyy urheilumuodista ammennettuun inspiraatioon, kuten rohkeaan värien käyttöön, univormun tavoin ala- ja yläosassa toistuviin kuvioihiin tai väriyhdistelmiin sekä rentoihin siluetteihin. Hienoimpienkin vaatteiden tulee toimia oikeissa elämäntilanteissa ja tuntua hyvältä päällä.

Shoppaile suositun skandimerkin luomuksia Lounge by Zalandolla jopa -75%*.

mads_norgaard_outlet_2_CM

Rakastetun skandimerkin muotia outlet-hintaan

Skandimuodille ominaiseen tapaan suunnittelija haluaa, että brändin vaatteet on helposti yhdisteltävissä, ja tässäkin näkyy inspiraatio urheilumuodista sekä minimalistisen funtionaalinen suunnittelu ja harmoninen värimaailma. Esimerkiksi erilaiset kokoasut, kuten jumpsuitit ja collegepuvut, kuuluvat merkin tunnistettavaan tyyliin. Raikkaat raidat on toinen usein merkin vaatteissa ja asusteissa toistuva elementti, ja niistä syntyykin aina ajattoman tyylikäs ilme, joka sopii niin minimalistiseen kuin räväkämpäänkin tyyliin.

Mads Nørgaardiin pukeutuvat muodikkaat, modernit tyypit, joille oma persoonallinen tyyli on tärkeämpää kuin ohikiitävät trendit. Merkki edustaa hidasta muotia, jossa tärkeämpää on löytää aikaa kestäviä, pitkäikäisiä vaatteita, jotka toimivat omassa tyylissä muuttumattomina ja vuodesta toisen kiinnostavina kiinnostavina. Muutosta luo vaatteiden eri tavoin yhdistely. Mads Nørgaard haluaa vapauttaa muodillaan, ei rajoittaa tai sitoa. Sen ytimessä on ajatus, että vaatteiden tulisi tukea niiden kantajan arvomaailmaa ja elämäntapaa – kukin määrittää itse oman tapansa pukea, yhdistää ja stailata vaatteensa.

Nyt sinullakin on mahdollisuus poimia tyyliisi näitä upeita ja ajattoman tyylikkäitä skandimuodin jalokiviä hyödyntämällä online-shoppailuklubimme alehinnat.

Nämä helmet kannattaa poimia Mads Nørgaard -outletista

Merkki suunnittelee muotia naisille, miehille ja lapsille. Erityisesti sen T-paidat, mekot, takit ja yhdisteltävissä olevat verkka- ja collegeasut kuuluvat suosikkeihin, joita kannattaa poimia alennettuun hintaan. Lisäksi brändin asusteet voivat toimia tyylisi piristäjinä. Esimerkiksi brändin hurmaavat kauppakassit tullaan huomaamaan taatusti kadulla. Ehkä täydennät omaa asustearsenaaliasi nyt online-valikoimastamme alennushintaan.

#T-paidat

Brändin tunnistettavan muodikas mutta mukava tyyli syntyy T-paidasta ja lempifarkuistasi. Brändin nimellä varustetut T-paidat säväyttävät myös hameiden tai puvunhousujen parina. Löydät joukosta myös minimalistisia yksivärisiä paitoja. Naisten ribbineuloksiset, ysärityyliset lyhythihaiset paidat ovat juuri sopivan trendikkäitä, ja kokoelmissa on juuri niitä brändin upeita raitoja! Löydät ribbi- ja raitapaidat myös pitkähihaisina ja poolokauluksella. Täydellisiä niin lempifarkkujen, -haalarin kuin -hameen kanssa kanssa puettaviksi. Valkoinen tai muu yksivärinen T-paita on monikäyttöinen missä tahansa tyylissä. Vahva tyyli syntyy mustan nahkahameen kanssa yhdistettynä, hienostuneempi tyyli naisellisen silkkimekon kanssa ja värikkään pliseeratun mekon kanssa syntyykin valloittavan hurmaava tyyli, jossa on iloa.

mads_norgaard_outlet_3_CM

#Mekot

Mekot kuuluvat outlet-löytöihin, jotka viedään yleensä käsistä. Designer-mekko on varsinainen löytö etenkin ale-hintaan. Ehkäpä tiedossa on juhlat, joihin et ole vielä löytänyt sitä oikeaa seuralaista – upeaa mekkoa! Mads Nørgaardin mekoissa on se ihana puoli, että niissä on juuri sopivasti rentoa huolettomuutta, ja siksi ne onkin helppo yhdistää niin arkeen kuin juhlaan, kun valitsee oikeat kengät ja asusteet. Onko oma tyylisi rento paitamekko, räväkkä pitkähihainen mekko kissakuosissa vai romanttinen kukkamekko? Mekoissa on sekiin hyvä puoli, että yhden mekon varaan voi luoda useita eri tyylejä. Rento huppari, muhkea neule tai nahkarotsi tuovat kaikki eri ilmeen mekkoon yhdistettynä.

#Collegeasut

Parhaimmillaan merkin designille ominainen yhdistelmä urheilumuodin inspiroimia raikkaita värejä ja virtaviivaisuutta sekä räätälöityä tyylikkyyttä on kokoasuissa, kuten collegepuvuissa, joissa toistuu sama värimaailma päästä varpaisiin – niin tyylikästä ja trendikästä! Collegevaatteet kuuluvat urheilumuodin kulmakiviin, joten ei ole lainkaan yllättävää, että ne ovat toimineet inspiraationa tämän tanskalaismerkin suunnittelussa. Brändin collegevaatteet kohottavat rentoa tyyliäsi, sillä niiden räätälöidyt leikkaukset ja kauniit linjat henkivät huippumuotia ja korkeaa laatua, jota ei ole tarkoitettu urheilukentille vaan kadun kuumimpiin tyyleihin.

Mads Nørgaardin outlet tarjoilee upeaa skandimuotia

Skandinaavinen muoti tunnetaan sen käytännöllisyydestä ja minimalismista. Tanskalaisessa muodissa kuitenkin osataan ottaa rennosti ja pitää vähän hauskaakin. Tämä näkyy myös Mads Nørgaardin suunnittelussa. Rennot siluetit, rohkeat voimavärit ja hauskat yksityiskohdat tuovat juuri sopivasti vauhtia ja vaaratilanteita myös minimalistisempaan tyyliin. Vaikka vaatekaappisi olisi muuten harmonisen minimalistinen kokonaisuus, kannattaa sinne poimia muutama väripilkku – se voi olla esimerkiksi näyttävä asuste, kuten kassi tai huivi, kirkkaanvärinen neulepaita tai kuviollinen hame. Tai ehkä aloitat lisäämällä väriä tai maltillisia kuvioita harmaan sävyissä kauluspaitaasi tai T-paitaasi. Voit korostaa persoonaasi jo pienilläkin yksityiskohdilla, kuten erikoisella leikkauksella, lähes huomaamattomalla logolla rinnuksissa tai erikoisella kauluksella. Mikä ikinä sopiikaan juuri sinun tyyliisi.

Lounge by Zalando -shoppailuklubin jäsenet voivat nauttia vain heidän saatavillaan olevista ale-kampanjoista, tarjouksista ja alekoodeista, jotka ovat voimassa aina rajatun ajan. Saatat löytää upeita luomuksia jopa 75%* alehintaan. Kannattaa toimia nopeasti, jos löydät onine-outletista jotain mielestäsi upeaa, sillä ostoskoriisi valikoimasi löydöt varataan ainoastaan 20 minuutin ajan. Sen jälkeen ne vapautuvat muiden shoppailijoiden saataville. Ei kun rekisteröitymään ja tekemään löytöjä!