Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Reebok alennuksessa

Reebok on ikoninen urheilumerkki, jonka retrot ja värikkäät vaatteet, kengät sekä asusteet ovat vilisseet katukuvassa jo vuosikymmeniä. Tutustu Reebokin outlet-valikoimaan ja ansaitse tyylipisteitä uusilla tennareilla, tuulihousuilla tai lippiksellä.

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Reebok: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Mikäli mielit säästää merkkivaateostoksia tehdessäsi, hyödyt varmasti Lounge by Zalandon asiakkuudesta. Luomalla ilmaisen tilin pääset käsiksi Reebok-alennuksiin sekä tuhansiin muihin huippumerkkien vaihtuviin tarjouskampanjoihin, jotka ovat tarjolla normaalia huomattavasti edullisemmin hinnoin.

Monenlaisia muitakin etuuksia on tarjolla, joten älä odota, vaan rekisteröidy jo tänään, niin et jää paitsi lompakkoystävällisistä hinnoista!

reebok_outlet_2_CM

Reebok tekee vaatteita ja kenkiä kaikkiin arjen koitoksiin

Alun perin Englannissa 50-luvulla perustettu vaate- ja kenkämerkki Reebok on monelle tuttu katukuvassa sen suuresta suosiosta johtuen. Ja suosionsa tämä brändi on ansainnutkin. Hitaasti asiakkaiden huulille kiivennyt Reebok on tuottanut nimittäin laadukkaita tuotteita kaikenlaisille urheilijoille ja pyrkii yhä kehittymään yrityksenä. Merkki haluaa levittää liikunnan ilosanomaa tarjoamalla aktiiviseen elämäntyyliin sopivia vaatteita. Vaatteita, jotka mahdollistavat omien tavoitteiden saavuttamisen ja itsensä haastamisen joka kerta, kun solmii kengännauhat tai vetää juoksuhousut jalkaan.

Ikoniset ja hieman retrotyyliset vaatteet sekä kengät sopivat kuitenkin paitsi lenkkipolulle, tennistreeneihin tai salilla, myös ihan vain arkikäyttöön. Mikäli oma tyyli on rennon sporttinen, voi Reebokilta löytää varsinaisia helmiä, joissa kulkea niin yliopistolla, kaupungin kaduilla kuin vaikka toimistollakin. Huolellinen suunnittelu takaa katseita kiinnittäviä tuotteita, joissa on helppo tuntea olonsa mukavaksi. Mitä siis arki eteesi tuokaa, ole valmis. Valitse yllesi vaatteet ja jalkoihisi kengät, joissa voit heittäytyä kesken päivää tanssin pyörteisiin tai pelata kavereiden kanssa koripalloa. Älä anna minkään hidastaa sinua tai estää luomasta uusia muistoja, jotka kulkevat kanssasi läpi elämän.

Lounge by Zalando -asiakkaille suunnatut ale- ja outlet-hinnat hellivät lompakkoa, tilaaminen hoituu helposti vain muutamalla klikkauksella ja palautus on ilmainen. Liity siis ilmaiseksi ja tule tekemään löytöjä!

reebok_outlet_3_CM

Reebok-tuotteita koko perheelle

Monet haluavat siirtää aktiivisen ja säästä riippumattoman elämäntapansa myös jälkipolville. Onhan perheenä ulkoilu ja urheilu hauskaa sekä tärkeää yhteistä aikaa. Mutta, jotta perheen pienimmätkin nauttisivat liikunnasta, on varustuksen oltava kunnossa. Lapset ovat nimittäin hyvin tarkkoja siitä, etteivät vaatteet saa kutittaa ihoa tai kengät hiertää. Jalkapallon pelaamisesta ie tule mitään, jos housut eivät istu, eikä kävellä jaksa kengissä, jotka hiertävät jalat rakoille. Junioreiden vaatevalintoja tehdessä onkin panostettava laadukkaisiin materiaaleihin sekä huolelliseen suunnitteluun.

Onneksi Reebokilta löytyy puettavaa koko perheelle. Kaikki lastenvaatteet ja kengät on suunniteltu lapsen ikätaso huomioiden. Tämä tarkoittaa, että kengistä löytyy tarranauhakiinnitykset ja vaatteiden printit sekä kuosit ovat varsin värikkäitä. Materiaalitkin joustavat ja venyvät liikkuessa, mutta palautuvat sitten muotoonsa. Kangasvalinnoissa on priorisoitu hengittäviä materiaaleja, kuten puuvillaa sekä trikoota. Ja mutaleikkien jälkeen vaatteet on helppo pestä. Lisäksi vaatteet sopivat vieläpä vaihteleviin sääolosuhteisiin, joten ne mahdollistavat leikit kurakeleilläkin.

Reebok-vaatteita ja kenkiä outlet-jäsenille

Kun vaatekaappi kaipaa päivitystä – oli kyse sitten urheiluvaatteista tai arkisemmasta pukeutumisesta – kannattaa panostaa laatuun ja kestävyyteen. Laadusta ei kuitenkaan tarvitse maksaa maltaita, sillä Lounge by Zalandon asiakkaana voi shoppailla normaalisti hintavampia merkkivaatteita huomattavin alennuksin. Eksklusiiviset alehinnat ja kampanjat ovat rajoitettu vain rekisteröityneille asiakkaille, mutta eivät etuudet toki rajoitu vain halvempiin hintoihin.

Verkko-outletin asiakkaat muun muassa:

  • Nauttivat tarjouksista ja kampanjoista, joihin muilla ei ole pääsyä
  • Voivat ostaa laadukkaita tuotteita jopa 75%:n alennuksella oheisvähittäishintaan verrattuina
  • Voivat palauttaa haluamansa tuotteet ilman lisäkustannuksia ensimmäisen 31:n vuorokauden ajan
  • Tilata tuotteita yli 2 500 huippubrändin valikoimasta.

Liity siis Lounge by Zalandon jäseneksi ja tilaa kaikin puolin laadukkaita Reebok-tuotteita koko perheelle alehintaan, niin säästät selvää rahaa!