Sandqvist outlet

Mitä Zalando Lounge voi tarjota sinulle

Etumme

Huippumerkkejä sinulle

Yli 2 500 brändiä tuovat sinulle uusia tyyliaarteita joka päivä

Sandqvist-laukut outlet-hinnoilla Zalando Loungesta

Kestäviä ratkaisuja ja käytännöllistä muotia taidokkaasti yhteen sovitteleva Sandqvist varttui 2000-luvun Ruotsissa skandinaavisen minimalismin mallioppilaaksi. Yksinomaan vastuullisesti tuotettuihin reppuihin, laukkuihin ja lompakkoihin erikoistunut tuotemerkki tekee kantajansa ylpeäksi niin tyylin kuin myös edustamiensa arvojen puolesta. Zalando Loungesta saat nämä laadukkaat laukut harvinaisen edulliseen outlet-hintaan.

Jos Sandqvistiä pitäisi kuvailla vain yhdellä sanalla, olisi se tinkimättömyys. Tyylin vuoksi ei tarvitse tinkiä kauneudesta sen enempää kuin ekologisuudesta tai funktionaalisuudestakaan. Minimalistisen muotoilun ihanuus piileekin juuri siinä, että voit saada kaiken, jos olet vain riittävän kekseliäs.

Materiaalivalinnoissaan brändi suosii puuvillaa, Corduraa®, kierrätettyä polyesteriä ja nailonia. Materiaaleja, jotka kestävät kovaa kulutusta toistuvasti ja pitkään, ja joiden tuottaminen vaatii mahdollisimman vähän resursseja. Ikonisiin Hege-, Stig-, Roald- ja Ground-reppuihin käytetään orgaanista puuvillaa, jota itsenäiset, intialaiset viljelijät tuottavat tarkoin valvotuissa olosuhteissa, kestävien ja vastuullisten toimintatapojen mukaisesti. Todisteena reilusta toiminnastaan Sandqvistilla on vastuutonta tuotantoa vastaan taistelevan Fair Wear -järjestön jäsenyys.

Sandqvist-outlet-zalando-lounge

Jopa laukkuihin käytetyt nahkadetaljit ovat kaikin puolin ympäristöystävällistä, sillä vain Leather Working Groupin sertifikaatilla palkittujen tuottajien nahka kelpaa brändin laukkuihin. Käyttämällä tuotantoeläinten nahkaa varmistetaan, ettei mitään mene hukkaan. Samalla ideologialla luodaan laukkuihin käytetty, kierrätetty polyesteri. Noin 30:stä puolen litran juomapullosta saadaan yhden keskikokoisen repun verran kierrätettyä polyesteriä.

Koska brändin perustaneet veljekset Anton ja Daniel sekä heidän ystävänsä Sebastian Westin ovat kaikki aktiivisia ulkoiluharrastajia, ei heidän tuotteistaan puutu yhtään hyvään ulkoilukokemukseen liittyvää yksityiskohtaa. Corduran®, 1680D-polyesterin tai polyuretaanilla pinnoitetun, kierrätetyn polyesterikankaan ansiosta Sandqvistin laukku kestää usein vettä ja kovempaakin kulutusta. Cordura® on äärimmäisen kestävää nailonia, jota käytettiin aikanaan armeijan vaatetukseen. Se kestää kulutusta kolme kertaa enemmän kuin tavallinen nailon, joka sekin on erittäin kestävä materiaali. Repuissa ja laukuissa sitä käytetään niihin kohtiin, joihin kohdistuu eniten kitkaa ja painetta. 1680D-polyesteri koostuu 1680 denierin kuiduista, mikä tarkoittaa kankaan kestävän äärimmäisen hyvin hankausta. Polyuretaanipinnoitteella varmistetaan laukun vedenpitävyys.

Näistä materiaaleista luodun, kestävän ja tyylikkään laukun voit ottaa mukaan mihin tahansa: vaellukselle, kouluun, töihin… Oli keli tai maasto mikä hyvänsä, reppusi tai sen sisältö ei kärsi vaihtelevista olosuhteista millään tavalla.

Täydellisesti organisoitu tilaihme tai näppärä peruslaukku

Sandqvistin laukut ja reput ovat selkeästi nerokkaan, perfektionistisen mielen tuote. Jokainen yksityiskohta palvelee jotain aitoa tarkoitusta. Säädettävien kiinnitysmekanismien ansiosta voit pakata repun välillä aivan täyteen ja toisinaan jättää sen puolityhjäksi. Napakka kiinnitys pitää repun ilmeen tyylikkäänä joka tapauksessa. Sandqvistin repuille tyypillisen, rullattavan yläosan ansiosta voit täyttää repun täyteen koko korkeudeltaan. Rullattuna tai alaspäin taitettuna, se suojaa tehokkaasti repun sisältöä kastumiselta. Laukkujen ja reppujen mallit vaihtelevat tyyliltään hyvin pelkistetyistä — yhden ison säilytystilan, muutaman taskun ja pehmustetun laptop-lokeron sisältävistä kanvaasilaukuista — useammilla lokeroilla ja taskuilla varustettuihin retkeilijän tilaihmeisiin. Hyvin organisoitua sisältöä on helppo kaivaa nopeasti laukun sisältä. Kun jokaisella tavarallasi on vakiopaikka, voit olla varma, että kaikki tarpeellinen tuli matkaan mukaan. Repun tyylistä riippuen säilytystilaa on joko piilotettu laukun sisään, tai sivuille, tai tuotu näyttävästi esiin laukun alareunaan.

Laukun tai repun optimaalisen istuvuuden takaavat säädettävät ja pehmustetut olkaimet sekä suljettavat vyöt ja hakaset. Laukkuja on saatavilla monessa eri koossa, joista voit valita parhaiten omiin tarpeisiin ja omiin mittoihin sopivan laukun.

Sandqvist-black-backbag

Dante- ja Bernt-laukkujen rakenne ja muoto ovat ideaaleja kaupunkimaisemissa seikkaileville kävelijöille ja pyöräilijöille. Vettähylkivä Baetis-reppu on retkeilijän ja eräilijän unelma useine lokeroineen ja pidikkeineen, joiden avulla kannat vaikkapa kalustusvälineet vaivatta kohteeseesi. Reppuun sisältyvä kuivapussi pitää kosteudelle herkimmät laitteesi ja välineesi varmasti kuivana. Roger on taas paras valinta sille, joka ei pysty valitsemaan olkalaukun ja repun välillä. Aina ei onneksi tarvitse valita, sillä tässä laukussa on molemmat vaihtoehdot. Kun kaipaat vain lyhytaikaista lenkkiseuraa, voit sujauttaa kännykän ja avaimet kevyeen pikkulaukkuun. Osa vyölaukuista on tehty vettähylkivästä materiaalista, joten pienen vesisateen vuoksi ei tarvitse palata kotiin kesken lenkin. Eikä Sandqvist valikoimista puutu fiksuja arkilaukkujakaan. Kätevän kokoinen messenger bag on helppo napata mukaan lounaalle, johon tarvitset vain lompakon, kännykän ja avaimet. Isompi nahkainen olkalaukku on tyylikäs valinta niin arkeen kuin juhlaankin ja kanvaasista valmistetussa salkussa kannat niin läppärin, muut älylaitteet kuin myös asiakirjasikin turvallisesti ja vastuullisesti, myös ympäristöä ajatellen.

Laatureput ja -laukut edullisesti Zalando Lounge -jäsenille

Kun liityt Zalando Lounge -outletin jäseneksi, saat tuntuvia alennuksia merkkituotteista, kuten Sandqvistin laukuista, repuista ja lompakoista.

Jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista, eikä se velvoita ostoihin liittymishetkellä tai sen jälkeen. Saat vain oman käyttäjätilin lisäksi uutiskirjeitä sähköpostiisi, joissa esitellään lähipäivinä alessa alkavat tarjouskampanjat: huippudiilit nimittäin vaihtuvat lähes päivittäin. Uusia tarjouskampanjoita alkaa joko päivä ja ne kestävät kolmesta viiteen päivään. Kampanjat vaihtelevat brändikohtaisista alennuksista jonkin tietyn teeman mukaisiin kampanjoihin.

Uutiskirjeen lisäksi tarjontaa on helppo seurata Zalando Lounge -apin avulla, joka lähettää älylaitteellesi push-notifikaatioita juuri ennen uuden alekampanjan alkua. Näin et jää koskaan paitsi suosikkibrändiesi outlet-löydöistä. Hyvät suhteemme vaate- ja asustebrändeihin takaavat kunnon alennukset, jotka yltävät parhaimmillaan jopa 75%:iin. Voit poimia tuotteita kaikista avoinna olevista brändialennuksista ja toimitamme ne yhdellä toimitusmaksulla. Mikäli tuote ei syystä tai toisesta ollutkaan sopiva, voit aina palauttaa sen meille takaisin. Reilua ja kätevää, eikö? Liity siis Zalando Lounge -jäseneksi ja nauti outlet-löydöistä, joita et välttämättä löydä mistään muualta.

Pohjoismaiset suosikkimerkit

🔸

🔸

🔸

🔸