Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

LEGO alennuksessa

LEGO on lasten kestosuosikki, joka yhdistää luovuuden ja rakentamisen ilon. LEGO-palikoilla voi luoda uusia seikkailuja ja merkin vaatelinja LEGO Wear on yhtä suosittu kuin itse lelu. Outletista löydät LEGOn vaatteet, lelut ja sisustusratkaisut!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

LEGO: tee outlet-löytöjä Lounge by Zalandolla

Lounge by Zalando vie sinut leikin maailmaan, jossa kaikki on mahdollista. Nyt mahdollista on myös tehdä upeita löytöjä LEGO-outletista poikkeukselliseen ale-hintaan. Luottolelun vaatemerkki on yhtä rakastettu kuin lelukin.

LEGO_outlet_1_CM

Hitti joka ei vanhene: LEGOn vaatteet alennettuun hintaan outletista

Tanskalainen LEGO on kuulunut lasten leikkeihin jo vuodesta 1932 alkaen. Sen innovatiivinen mutta yksinkertainen idea on kasvanut muutamasta muovipalikasta värikylläiseksi unelmien universumiksi, jossa kukin saa rakentaa juuri oman näköisensä taikamaailman.

Brändin keskiössä ovat mielikuvitus, hauskanpito, luovuus ja oppiminen. Näistä palikoista koostuu lasten arki ja LEGOn käsissä syntyy korkealaatuisia leluja, vaatteita ja asusteita, jotka ilostuttavat perheen pienimpiä vuodesta toiseen. LEGO Wear on jatke lelubrändin mielikuvituksen täyttämälle arjen ilolle, jossa korostuvat korkea laatu, turvallisuus ja innovatiivisuus, iloa unohtamatta.

Kirkkaat värit ja käytännölliset materiaalit, jotka kestävät myös kovaa menoa, ovat vaatebrändin parasta antia. Luottomerkkiin voi pukeutua ympäri vuoden satoi, paistoi tai pyrytti. Lasten vaatteiden ei pidä olla monimutkaisia, sillä pukeminen on joskus muutenkin vähän tylsää. Brändin vaatemuotoilussa on pitäydytty perusasioissa ja jännittäviä yksityiskohtia on lisätty ainoastaan toiminnallisuuden nimissä. Merkki tuntuukin tietävän hyvin, mistä sen käyttäjät tykkäävät.

Hittituotteita takovan lelubrändin suosikit poikkeuksellisin outlet-hinnoin

Tuotemerkki on lanseerannut laajan valikoiman erilaisia brändejä ja lisenssoituja elokuva- ja sarjakuvatuotteita. Sen kokoelmiin kuuluvat muun muassa suuret hitit, kuten NINJAGO, Frozen ja Minecraft.

LEGO_outlet_2_CM

NINJAGO on ehdottomasti tuotemerkin menestynein lelusarja, joten se on haluttu teema myös lasten vaatteissa. LEGO NINJAGO on jännittävä maailma, jossa ninjat taistelevat pahaa vastaan. Mukana on myös lohikäärmeitä eli jokaisen lapsen täydellinen unelma. Nyt on hyvä mahdollisuus poimia näitä rakastettuja NINJAGO-vaatteita alennettuun hintaan online-outletistamme.

DC on sarjakuvauniversumi, joka tarjoaa useita sankareita, joista syntyy hienoja kuvituksia koristamaan vaatteita. Yksi suosituimmista on varmasti Batman. Omassa LEGO-elokuvassaankin seikkaillut öiden ritari on lasten suosikki, koska kukapa ei haluaisi pelastaa kaupunkia käyttäen hienoja vempeleitä ja autoja. Salaperäinen sankari koristaa näyttäviä T-paitoja, pitkähihaisia paitoja ja housuja. Lepakkomiehen koristamiin vaatteisiin voi pukeutua päästä varpaisiin niin halutessaan. Toisaalta värikkäät paidat ovat täydellinen pari myös yksivärisille farkuille tai shortseille.

Jurassic Park tarjoaa makeita dinosauruksia, jotka kuuluvat lasten suosikkeihin. Kukapa ei kiinnostuisi näiden mystisten eläinten kiehtovista piirteistä aina terävistä hampaista ja isoista kynsistä suomupeitteiseen ihoon ja voimakkaisiin raajoihin. Dinosaurusteema ei vanhene, vaan se löytää aina uusia innostuneita ihailijoita. Vekkulit kuvitukset vaatteissa tuovat iloa päivään ja ovat yhtä aikaa trendikkäitä.

LEGO-vaatteiden tärpit – nämä kannattaa poimia outlet-valikoimasta ale-hintaan

Sadevaatteet ovat tärkeä osa lasten vaatekaapin sisältöä, sillä rapatessa roiskuu ja sateella leikkiminen on erityisen kivaa. Laadukkaat sadevaatteet voivat tuntua isolta sijoitukselta joskus, mutta ne ovat sen arvoiset. Nyt sinulla voi olla oivallinen tilaisuus löytää ne hyvään ale-hintaan online-outletissamme. Usein suositellaan, että sadevaatekertoja olisi hyvä olla useampi, jotta ne ennättää laittaa sadeleikkien välillä kuivumaan. Tämä koskee ylipäätään ulkovaatteita. Silmä tarkkana siis, jospa löydät täydennystä tästä outletin valikoimasta. Parita iloisen värinen sadetakki sadehousuihin. Sadehaalarit pitävät huolen korkealla leikkauksellaan, että vesi ei pääse valumaan sadevaatteiden alle ja housut pysyvät jalassa kovassakin menossa.

Ulkoiluvaatteet, kuten takit, haalarit ja ulkoiluhousut, kannattaa myös poimia online-outletista ale-hintaan. Takin tai talvihaalarin voi hankkia jopa seuraavaa vuotta ajatellen, jos haluaa todella hyötyä alennetuista hinnoista ja jos sattuu löytämään juuri oikeanlaisen ja -kokoisen vaatteen. LEGO-takit ovat ilmeeltään reippaan raikkaita ja niiden skandinaavisen funktionaalinen ja minimalistinen tyyli sopii monen makuun ja kestää aikaa. Kestävät ne myös käyttöä ja kulkevat hyvin lapselta toiselle. Pidä silmällä erityisesti kuori-, talvi- ja ulkoilutakkeja ja -haalareita – ne ovat loistavia ale-löytöjä.

Paidat ovat kuin taideteoksia, joihin voi poimia juuri ne omat suosikit. Merkin pitkähihaiset paidat, hupparit ja T-paidat ovat täydellisiä arjen luottoasuja, ja ne voi yhdistää verryttelyhousuihin. Rennon mukava asu on paras asu, koska siinä liikkuminen, leikkiminen ja urheileminen on vaivatonta. Joustavat, miellyttävän tuntuiset ja kestävät materiaalit lastenvaatteissa ovat tärkeä valintakriteeri. Suosikkihahmojen kuvat ovat usein väriyhdistelmiä tärkeämpiä, mutta hyvä mieli tulee siitäkin, kun löytää outlet-valikoimasta paidan, joka on juuri sen värinen kuin oli toivonutkin.

Tulevaisuuteen katsova LEGO haluaa jättää positiivisen jäljen

Ole Kirk Kristiansenin perustaman yrityksen ytimessä sykkivät pehmeät arvot, joiden pyrkimys on vaikuttaa myönteisesti maailmaan ja sen tulevaisuuteen. Yritys pyrkii rakentamaan omalta osaltaan kestävää tulevaisuutta ja minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset kokonaan ja käyttämään kestäviä materiaaleja tuotteidensa valmistuksessa. Tuotteillaan merkki haluaa inspiroida kokeilemaan, luomaan – ja oppimaan sitä kautta. Lasten leikki onkin oppimista parhaimmillaan, sillä leikkiessään lapset harjoittelevat ongelmanratkaisua, luovuutta ja joustavuutta.

Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus tehdä upeita löytöjä tämän luovan ja innovatiivisen brändin outlet-valikoimasta alennettuun hintaan. Zalando Privé -ostosklubin jäsenet voivat nauttia eksklusiivisista ale-kampanjoista ja tarjouksista. Tuotteita voi löytyä jopa 75%* alennuksilla. Online-outlettia selatessa kannattaa pitää mielessä, että suosikkituotteet saattavat mennä nopeasti. Ostoskoriisi keräämäsi tuotteet varataan ainoastaan 20 minuutiksi, sen jälkeen ne vapautuvat muiden verkossa shoppailijoiden käyttöön. Onnea matkaan!