Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Vauvojen uimapuvut alennuksessa

Löydä suloiset ja käytännölliset vauvojen uimapuvut pienille vesipedoille! Outletista voit napata värikkäät ja iloiset taaperon uimapuvut lukuisissa kuoseissa sekä pienimmille että nopeasti kasvaville uimareille. Tutustu nyt!

Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Vauvan uimapuvut alessa: shoppaile pienen uimarin varusteet edullisesti

Rentoudu nyt Lounge by Zalandon verkko-outletissa ja tutustu samalla vauvojen alennettujen uimapukujen huipputarjontaan. Lounge by Zalando tuo käyttövaatteet omiin sekä perheesi tarpeisiin edullisesti. Jäseneksi liityttyäsi hyödyt päivittäin vaihtuvista tarjouksista, jotka yltävät jopa 75% ohjevähittäishintaan verrattuna.

baby_swimsuits_outlet_2_CM

Oikea asu vauvan ensiuinnille

Olettepa sitten ilmoittautuneet vauvauintiin, valmistautumassa ensimmäiselle lomamatkalle tai täyttämässä takapihan puhallettavan altaan, löydät oikeat varusteet perheen pienimmälle laajasta vauvojen uima-asuvalikoimastamme. Iloisen kirjavia taaperon uimapukuja löytyy monissa raikkaissa kuoseissa sekä pienen pienille että nopeasti kasvaville vesipedoille.

Taaperon on mukava touhuta vedessä miellyttävästi istuvassa ja herkkää ihoa suojaavassa vauvan uimahaalarissa. Vesielementin ääressä viihtyy iästä riippumatta ja takaa kiinnitettävä uimahaalari pysyy yllä ja mukana vauvan vauhdissa. Uimahaalareissa on pitkät tai lyhyet hihat ja niiden mallistoista löydät myös uimahaalarin ja sointuvan hatun yhdistelmiä. Uima-asuun kuuluva lipallinen hattu suojaa pään ohella niskaa auringolta.

Mallikasta suojaa vesileikkeihin

Koskaan ei ole liian aikaista tuntea tyyliään ja taaperon uimapukuja voi valita raikkailla raidoilla tai tähtikuvioilla, dinosauruksia tai Spidermania unohtamatta. Erityisesti tytöille suunnattuja vauvan uima-asumalleja löytyy ylä- tai alaosaa somistavilla röyhelöillä sekä rypytyksillä. Napakat henkselit pitävät sievimmänkin uimapuvun pienen polskijan yllä.

Vauvan lahkeellisia uimapukuja löytyy niin hempeissä kuin tummissa sävyissä sekä unisex-malleina. Lahkeelliset uimapuvut kiinnitetään vauvoilla edestä. Vauvan uimahousut tulevat useimmiten niihin sopivan yläosan kanssa. Vauvan uimahousut napakasti paikallaan pitävä joustava vyötärö on miellyttävä vauvan yllä. Uimahousujen lailla joustavan yläosan voi valita pyöreällä tai korkealla kauluksessa ja vetoketjukiinnityksellä.

Herkullisen värisiä, käytössä hyvin toimivia vauvojen uima-asuja ja vauvan uimahaalareita löydät muun muassa Ted Bakerin, GAPin sekä Nextin valikoimista.

baby_swimsuits_outlet_3_CM

Suojaa ja kestävyyttä pienelle uimarille

Pienen herkkä iho on hyvä suojata silloin, kun aurinkoisella rannalla tai altaalla viihdytään pidempään. Aurinkovoiteiden ja suojaavien hihojen sekä lahkeiden ohella voit myös valita vauvalle UV- uimapuvun. Vauvojen uimapukujen mallistossamme on lukuisia UV-uimapukuja, jotka suovaajat vauvan ihoa auringon ultraviolettisäteiltä. UV-suojalla 50 merkityt eli UPF 50+ -suojatut taaperon uimapuvut läpäisevät auringon ultraviolettisäteilyä keskimäärin vain 2 prosentin verran. UV-uimapukuja vauvoille löydät unisex-malleina, lyhyillä tai pitkillä hihoilla varustettuina, lahkeellisina tai lahkeettomina haalaripukuina tai yksiosaisina uima-asuina. Sujauta suojan antava vauvan UV-uimapuku taaperosi ylle ja vietä iloista ulkoiluhetkeä pikku-uimarisi seurassa.

Hyvälaatuinen ja hyvin hoidettu vauvan uima-asu kestää käytössä pulikoinnista toiseen. Vauvan uima-asu kestää pidempään, kun et kuivata sitä rummussa. Lukuiset merkkimme tuovat markkinoille kestävän kehityksen mukaisia vauvojen uimapukuja, joiden valmistuksessa on esimerkiksi käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Sertifioidut tuotantostandardit varmistavat, että asut on tuotettu kestävästi ja luontoa mahdollisimman vähän kuormittaen.

Outletin shoppailusohvalle kannattaa hypähtää aika ajoin ja tehdä tarpeellisia hankintoja vauvojen uima-asujen ale-valikoimista. Samalla reissulla bongaat vauvalle mahdollisesti jotain muutakin kivaa rannalle tai takapihan temmellykseen. Aletuotteista kannattaa poimia myös kasvavan vauvan kohta tarvitsemia asusteita tai kenkiä. Kymmenien merkkituotteiden laajoista valikoimista löydät hakemasi merkit niin perheen pienimmille sekä itsellesi, joten säästät myös aikaa ja vaivaa.

Outlet-jäsenyyden hyödyt odottavat sinua

Päivittäin vaihtuvat erikoistarjoukset helpottavat arkeasi ja tuovat piristystä päivään. Vauvojen uimapuku-ale kuuluu vain jäsenille suunnattuun Lounge by Zalandon erityistarjontaan. Liity shoppailuklubiin kätevästi jo tänään sivuillamme. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen. Jäsenenä saat huikeat Lounge by Zalandon jäsenedut:

  • erityistarjousten uutiskirje
  • jopa 75% ohjevähittäishintaan nähden alennetut tuotteet
  • 2 500 merkkituotteen valikoimat
  • maksuton kotiinkuljetus
  • tuotteiden 31 päivän ilmainen palautusoikeus.

Tervetuloa joukkoomme nauttimaan sinua odottavista Outletin eduista ja ale-tuotteista.