Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Asusteet alennuksessa

Löydä suosikkimerkkien asusteet tyyliäsi täydentämään. Outlet-valikoimasta voit bongata upeat merkkilaukut, trendikorut sekä lippikset ja hatut itselle tai lahjaksi. Tutustu valikoimaan ja poimi upeat asusteet mojovaan alehintaan.

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(68)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

EDULLISET ASUSTEET LOUNGE BY ZALANDON OUTLETISTA

Kiinnostaako helppo tyylipäivitys pikkurahalla ja laadusta tinkimättä? Jos vastauksesi on kyllä, katsasta Lounge by Zalandon asusteale, jossa voit päästää luovuutesi valloilleen. Uusi asustesetti – jos toinenkin – syntyy äkkiarvaamatta löytöjen kirjosta ja uskomattomin outlet-hinnoin. Lounge by Zalandon valikoimassa voit shoppailla asusteita naisille, miehille sekä lapsille jopa 75%* alennuksella.

Lounge by Zalandon alesta kannattaa etsiä nimenomaan laatumateriaaleista valmistettuja asusteita, joiden lähtöhinta saattaa olla paljonkin outlet-hintaa korkeampi. Alennuksemme yltävät nimittäin usein jopa 75%*. Shoppailuklubin kattavaa tarjontaa on helppo suodattaa erilaisilla kriteereillä, mikä nopeuttaa etsimäsi löytämistä ja auttaa joskus nappaamaan löydöt ennen muita.

accessories_outlet_2_CM

Luo tunnistettava tyyli asusteilla

Nimikkokoru, lempivärisi tai niiden uniikki yhdistelmä voi olla juuri se piirre, josta ystäväsi tunnistavat sinut. Jos et muista hetkeen kuulleesi jonkun tyylin muistuttavan nimenomaan sinua, voi olla hyvä aika muutokselle. Uuden tyylin rakentamisen voit aloittaa mistä tahansa, mutta asusteilla luot asusta toiseen yhtenäisenä jatkuvan punaisen langan vähimmällä vaivalla ja maksimihyödyllä.

Laukut osana pukeutumis- ja elämäntyyliä

Luottolaukku on monen tyylikkään pukeutujan suosikkiasuste. Eikä syyttä, sillä taidokkaasti valmistettuun laukkuun mahtuu kaikki tärkeimmät tavarasi, joita jokaisella meistä on jatkuvasti enemmän. Tosin, pikkulaukkuihin ihastuneet minimalistit onnistuvat kuin ihmeen kaupalla elämään lähes nykyihmiselle askeettiseen tapaan; kantamalla mukanaan kompaktia älypuhelimesta, luottokortista ja avaimista muodostuvaa kokonaisuutta. Laukunkantajien toista ääripäätä edustavat tilavaa ostoskassia tyytyväisenä olallaan heilauttelevat himoshoppaajat ja jatkuvasta liikkumisesta nauttivat reppureissaajat.

Tilava ja hyvin organisoitu laukku tekee mistä tahansa retkestä rennon kokemuksen. Matkalaukku saattaa silti tuntua liioitellulta lyhyellä citybreakilla ja hiukan jopa vajaaksi jäävä viikonloppukassi täysin sopivalta. Reppu on hyvä vaihtoehto päivän tai kahden mittaisiin vapaa-ajan matkoihin kuin myös päivittäisiin työmatkoihin. Lähes joka repusta löytyy jo omat lokeronsa läppärille ja muille laitteillesi sekä monta osastoa muiden tavaroiden lajitteluun. Klassiseen työpukeutumiseen ihastuneelle sopii paremmin salkkumainen tietokonelaukku, jota on saatavilla sekä hiukan isompinäyttöisille laitteille kuin myös pikkuläppäreille.

Putkikassi tai duffelilaukku on treenikassien klassikko, jota ilman harvat treenit ja vielä harvemmat kisamatkat onnistuisivat. Tähän tilaihmeeseen mahtuu sekä treenivaatteet, -jalkineet, urheiluvarusteet että kaikki muutkin harrastukseesi ja sen jälkeen tarvittavat vaatteet ja asusteet.

Pikkulaukkujen edeltäjinä voi pitää isoja lompakoita, joista osaa voi kantaa pikkulaukun tavoin ranteeseen pujotettavan hihnan avulla. Lompakossa on usein pikkulaukkuun verrattuna enemmän korttipaikkoja ja oma lokero kolikoille. Pikkulaukun lähisukulaiseksi voi laskea myös kännykkäpussit, joissa on isoin tila puhelimelle, joitakin korttipaikkoja ja pikkutasku avaimille. Kaikki nämä ovat hyviä vaihtoehtoja, kun haluat ottaa mukaan vain kaikkein oleellisimmat tavarasi.

Nyt kuumimmat merkkikellot ja -korut alesta

Statussymbolinakin tunnetut rannekellot ovat jälleen ottaneet paikkansa arvostettujen asusteiden joukossa. Laadukas kello onkin yksi huolitellun pukeutumisen merkeistä. Samoin tarkkaan valitut korut, joilla korostat joko asusi värimaailmaa, sen kuviointia tai omaa persoonaasi. Alelöytönä laatukello tai iki-ihana korusetti voivat ilahduttaa päivittäin, jos satut ihastumaan valitsemaasi tyyliin pysyvästi.

Kelloista ja koruista saat hyviä tyylipareja yhdistelemällä niiden metallin- tai nahansävyjä, korukivien värejä tai toistuvia muotoja. Korut ja kellot tulevat usein ihoa vasten, joten voit valita ne myös sen mukaan, mikä saa omat värisi hehkumaan. Nahkakoruihin voit helposti yhdistää myös muita samansävyisiä nahka-asusteita ja -vaatteita: kengät, käsilaukun, käsineet tai vaikkapa vyön.

accessories_outlet_3_CM

Satoi tai paistoi; asusteista saat suojaa

Harva asuste on vain koriste. Niistä suurin osa palvelee jotain tarkoitusta ja tekee näin olostasi mukavan. UV-suojalla varustetut aurinkolasit suojaavat näköä auringon haitallisilta säteiltä ja estävät turhan silmien siristelyn. Mikä parasta, omien piirteiden mukaan valitut aurinkolasit tuovat esiin kasvojesi parhaita puolia. Aurinkolasien lisäksi näyttöpäätteellä työskentelevien kannattaa suojata näkönsä sinistä valoa suodattavilla laseilla.

Jos kaipaat aurinkolaseja isompaa varjoa, joka parhaassa tapauksessa peittää koko kasvosi, vilkaise outletin hattutarjontaa. Lippalakki on ideaali valinta sporttiseen ilmeeseen ja kesäinen fedora tai lierihattu viimeistelee tyylikkäästi niin tyköistuvan kokopuvun kuin rennon mekkotyylinkin. Sievällä kaulaan sidotulla silkkihuivilla annat vielä tyylillesi elegantin loppusilauksen, mikä vastaa miesten pukeutumisessa joko juhlallista rusettia tai arvovaltaa huokuvaa solmiota.

Sadepäivänä luotettavaa suojaa saat laadukkaasta sateenvarjosta. Pieneen kokoon taittuva sateenvarjo mahtuu näppärästi olkalaukkuun ja klassinen täyspitkä sateenvarjo kulkee käsipuolessasi kätevän, kaarevan kahvan avulla. Tyylilleen uskollinen voi valita sateenvarjojen joukostakin suosikkibrändinsä taidonnäytteen, designer-sateenvarjon. Tanskalaisten kestosuosikki Rains valmistaa nimensä mukaisesti vedenpitäviä asusteita, jotta tärkeät tavarasi pysyvät suojassa myös koiranilmalla. Valitse lempituotteesi trendikkäiden reppujen, vyölaukkujen ja shoppereiden joukosta.

Kaulaliinat, käsineet ja pipot tyylisi kantavina kulmakivinä

Viileinä sesonkeina kuvioihin ensimmäisenä saapuvat ohuet käsineet, kevyesti lämmittävät hatut ja ilmavat kaulaliinat tai huivit. Mitä pidemmälle kohti talvea kuljetaan, sitä enemmän asusteissa on hyvä olla lämpöä eristäviä materiaaleja, kuten villaa. Jos hipiäsi on herkkä, kannattaa harkita asusteiden materiaaleihin panostamista ja kokeilla ylellistä silkkiä tai kashmiria.

Lounge by Zalando -outletin edut

Lounge by Zalandon jäsenenä saat pääsyn lukuisten eri suosikkibrändien outletteihin ja eri tuotekategorioiden tarjouskampanjoihin. Jäsenyys on täysin ilmainen, eikä se edellytä sinulta ostoja sen enempää liittymishetkellä kuin sen jälkeenkään. Saat vain infoa uusista, alkavista tarjouskampanjoista sähköpostiisi tulevasta uutiskirjeestä ja päätät itse, milloin on paras aika piipahtaa ale-löytöjen maailmassa.