Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Treenikengät alennuksessa

Olitpa sitten golffari, tennispelaaja, koripalloilija tai pikajuoksija, kunnolliset treenikengät ovat jokaisen urheilijan perusvaruste, jota ilman ei treeneihin kannata lähteä. Parhaimmat niistä sekä näyttävät tyylikkäiltä että tukevat suoritusta!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(70)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Trendikkäät treenikengät tuntuvilla alennuksilla

Laadukkaat treenikengät siivittävät sinut kohti uutta huippusuoritustasi. Tilaa ne Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta. Liityttyäsi asiakkaaksi pääset nauttimaan jopa 75% alennuksista tuotteiden ohjevähittäishintoihin verrattuna. Valikoima kattaa useita eri malleja, värejä ja brändejä – jopa yli 2500 eri merkkiä, joiden väliltä valita. 

sport_shoes_outlet_2_CM

Naisten ja miesten treenikengät niin kesä- kuin talviurheiluunkin

Aamuunsa saa hyvän startin, kun pukee jalkaan mukavat urheilukengät, painaa korville kuulokkeet ja lähtee kirmaamaan kohti läheisiä lenkkipolkuja – olipa sää millainen tahansa. Tenniksen pelaamiseen saa ihan eri otteen, kun kengänpohjat pureutuvat kentän pintaan niin, että suuntaa voi vaihtaa nopeastikin. Eikä yön jälkeen kostealla jalkapallokentälläkään tarvitse liukastella, jos jalassa on kunnolliset piikkarit. 

Moniin eri urheilulajeihin sopivat naisten ja miesten treenikengät löydät Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta, jonka valikoimaan kuuluu niin useita tunnettuja kuin pienemmänkin kuluttajakunnan suosimia merkkejä. Väri- ja mallivalikoima on laaja. On korkeavartista koripallokenkää, nilkkaa tukevaa vaelluskenkää, tasapohjaista tenniskenkää sekä joustavaa juoksukenkää. Jopa kunnollisia talvisaappaita tuntureissa patikoiville tai muille talviurheilun ystäville. Niin neutraaleissa kuin säväyttävämmissäkin sävyissä – kukapa ei neonvihreästä tai kirkkaan oranssista innostuisi. Naisten treenikengät eroavat miesten malleista yleensä kokonsa, muotoilunsa ja värimaailmansa puolesta. Ne ovat pääsääntöisesti pienempiä, hieman kapealestisempiä sekä herkullisemman värisiä, mutta toki jokainen kenkäpari on omanlaisensa kokonaisuus.

Tilaa urheilukengät netistä, niin sinun ei tarvitse käyttää aikaasi kaupasta toiseen kierrellen ja löydät varmasti juuri sellaiset jalkineet, joista olet haaveillutkin. Verkossa shoppaillessa voit myös vertailla tuotteita sekä niiden ominaisuuksia rauhassa toisiinsa ja tehdä harkitun ostopäätöksen punnittuasi eri vaihtoehtoja. Tilauksenkin voi tehdä mistä tahansa käsin – vaikkapa työpaikan taukohuoneesta tai ruuhkabussista käsin. Vieläpä vaikka keskellä yötä. Liity siis Lounge by Zalandon asiakkaaksi ja tule tekemään löytöjä!

sport_shoes_outlet_3_CM

Hanki tyylikkäät treenikengät salille ja käännä katseita

Painoja on paljon mukavampi nostella, kun jalat ovat lujasti kiinni maassa ja nilkat hyvin tuettuina. Toisin sanoen kunnolliset urheilukengät ehkäisevät monia vaurioita ja puskevat sinua kohti uutta huipputulostasi. Mutta kun hankinnassa on treenikengät salille, moni pohtii ergonomian ja kenkien teknisten ominaisuuksien lisäksi myös niiden näyttävyyttä sekä tyyliä. Eihän sitä koskaan tiedä, kuka istuu viereisessä kuntopyörässä tai tulee tarjoamaan apuaan vapaapainojen kanssa.  

Näyttävät treenikengät kääntävät katseita ja herättävät huomiota – positiivista sellaista. Esimerkiksi hauskat kuosit tai kiinnostavat väriyhdistelmät piristävät niin omaa kuin muidenkin päivää. Sekä tietysti myös koko asukokonaisuuttasi. Niiden avulla voit korostaa omaa persoonallista tyyliäsi ja erottua joukosta. Suosikkikengät on ilo pakat salikassiin ja vetää jalkaan ennen treenien alkua. Jos kengät ovat oikeaa kokoa sekä mallia, ei hiertymistä tai hankauksistakaan tarvitse huolehtia. Parhaimmillaan kunnon jalkineet myös hengittävät, pitäen jalan viileänä sekä vaikkapa pehmentävät iskuja. Nahka ja lujat tekstiilit kestävät vieläpä varsin kovaa kulutusta. Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupasta saat vieläpä treenikengät ale hinnoin ja säästät selvää rahaa!

Edullisemmin saat, kun tilaat netistä

Kun on tullut aika päivittää vanhat, jo hyvin palvelleet treenikengät uusiin, kannattaa harkintaa miettiä tarkoin. Kivijalkaliikkeissä tarjonta on usein rajattu rekkien määrän mukaan, mutta verkosta valinnanvaraa riittää. Ostostenteko käy myös nopeammin, kun ei tarvitse jonotella kassalla tai etsiskellä parkkipaikkoja. Tilaa siis uudet urheilukenkäsi mieluummin Lounge by Zalandon outlet-verkkokaupan kautta. Asiakkaaksi liittyminen on täysin ilmaista, nopeaa, helppoa, eikä sido sinua ostamaan mitään. Asiakkuuden myötä pääset nauttimaan lähes päivittäisistä tarjouskampanjoista, jopa 75%* alennuksista, ripeästä toimituksesta sekä 31 päivän ilmaisesta palautusoikeudesta. Tarjolla on yli 2500 eri merkkiä, joten jokainen varmasti löytää omaan tyyliinsä sopivat pelikengät!