Olemme osa Zalandoa

Jopa −75%* Lounge by Zalandolla

Juoksukengät alennuksessa

Hyvät juoksukengat tekevät juoksusta nautinnollista. Outletista löydät täydellisen parin kaikkiin tarpeisiisi – nappaa juuri ne juoksukengät, jotka tarjoavat mukavuutta ja siivittävät juoksusi uudelle tasolle. Valitse lukuisten suosikkimerkkien joukosta!

Liity & löydä

Päivittäiset tarjoukset, säästä jopa 75 %*

(83)
Mitä Lounge by Zalando voi tarjota sinulle
Etumme

Jopa 75%* alennusta

Näytä parhaimmaltasi, tunne olevasi parhaimmillasi. Hemmottele itseäsi. Koska voit.

Juoksukenkiä moneen jalkaan ja makuun

Lounge by Zalandon ale tarjoaa juoksukenkiä erilaisiin käyttötarkoituksiin, joita kaikkia kuitenkin yhdistää sama asia: rakkaus juoksemiseen. Laadukkaat juoksukengät ja juoksulenkkarit ovat juoksijan tärkein varuste, joiden sopivuus ratkaisee harjoittelun onnistumisen. Lounge by Zalando -shoppailuklubissa löydät tarjouksia jopa 75%* alennuksella.

running_shoes_outlet_2_CM

Aktiivinen juoksija tarvitsee kenkäkaappiinsa vaihtoehtoja joka säähän

Onnistunut ja tarkkaan harkittu kenkäostos takaa nautinnollisen harrastamisen ja parhaimmassa tapauksessa vähentää myös tapaturmia. Juoksukenkien valinnassa ulkonäön ja koon lisäksi ratkaisee myös kenkien käyttötarkoitus: aiotko juosta enemmän maastossa vai päällystetyllä tiellä? Lisäksi on syytä miettiä, kuinka aktiivisesti juoksukenkiä aikoo käyttää. Iän karttuessa on aina hyvä arvioida myös omien, vanhojen juoksukenkien sopivuutta muuttuneeseen fysiikkaan nähden. Suoritusteho voi parantua monella varttuneella juoksijalla yllättävän paljon, kun juoksukenkien laatuun panostetaan.

Satsaaminen useampiin juoksukenkäpareihin voi olla aktiiviselle harrastajalle harkinnan arvoinen päätös. Vaikka et tähtäisikään ammattilaistasoon, useampi kenkäpari mahdollistaa harrastamisen monipuolisuuden. Sinun on myös otettava huomioon tarpeesi – jos juokset mieluiten yöllä, kengät, joissa on heijastavia yksityiskohtia, voivat parantaa näkyvyyttä. Jos taas harrastat polkujuoksua, saatat tarvita kenkää, jossa on lyhyet korvakkeet paremman pidon takaamiseksi. Vaahtomuovipohjallinen voi auttaa sinua parantamaan askeltasi ja olemaan mukavampi juostessasi.

Elämäsi tärkein askel voi olla klikkaus juoksukenkäaleen

Tarjoa jaloillesi hyvä startti juoksukauteen. Saat vastinetta rahoillesi Lounge by Zalandolla, jossa on suuri ja monipuolinen valikoima laadukkaita, käytännöllisiä, miellyttävältä tuntuvia sekä trendikkäitä juoksukenkiä parhaaseen mahdolliseen hintaan. Juoksukengät on syytä valita oman jalan rakenteen sekä fysiikan perusteella. Kengän on istuttava jalkaan hyvin jo ennen harrastuksiin lähtemistä. Liian puristava tai hölskyvä juoksukenkä ei yleensä sovellu juoksemiseen tai muuhunkaan urheiluharrastukseen.

Toinen huomioon otettava näkökohta ovat materiaalit, nylon tai puuvilla ovat joitakin eniten käytetyistä kouluttajien kankaasta. Ne tuovat sinulle mukavuutta ja ovat hyvin hengittäviä. Löydät myös tuotemerkkejä, jotka tekevät oman osuutensa ympäristön hyväksi. Siksi Lounge by Zalandolta löydät kierrätysmuovista tai polyesteristä valmistetut tennarit. Lisäksi monet näistä yrityksistä vähentävät veden käyttöä tuotantoprosesseissaan.

running_shoes_outlet_3_CM

Polkaise harrastuksesi käyntiin oikealla kenkävalinnalla

Juokseminen on helppo ja mukava harrastus, eikä se vaadi suurta määrää erilaisia varusteita tai hurjan isoa budjettia. Hyvillä juoksukengillä pääset juoksuharrastuksen aloittamisessa jo pitkälle. Valinnan tekeminen ei ole kuitenkaan aina helppoa. Juoksukengiltä odotetaan soveltuvuutta esimerkiksi maastoon, jolloin varteenotettava valinta voi olla monien ammattijuoksijoiden käyttämä polkujuoksukenkä. Moni harrastaa juoksemista myös asfaltilla, jossa jalkoihin kohdistuu voimakkaita iskuja johtuen kovasta alustasta, joka ei luonnollisesti ole jaloille kaikkein miellyttävin tai turvallisin vaihtoehto. Asfaltille tarkoitetuissa juoksulenkkareissa on yleensä parempi iskunvaimennus pohjissa, mikä tekee juoksemisesta kovalla alustalla rutkasti miellyttävämpää.

Tästä syystä laadukkaisiin juoksulenkkareihiin kannattaa panostaa jo harrastuksen alkumetreillä ja miettiä, mihin käyttötarkoitukseen omat juoksukengät tulevat. Lounge by Zalandon alesta löytyy monipuolisesti tyylikkäitä juoksulenkkareita monenlaiseen menoon ja makuun.

Talvi ei ole riittävä tekosyy juoksulenkin lykkäämiselle

Talvisin monen juoksijan valttikortti ovat esimerkiksi nastoilla varustetut talvijuoksukengät, jotka estävät turhia kaatumisia ja liukastumisia jäisillä reiteillä. Talvijuoksukenkien pohjilta odotetaan erityisesti pitävyyttä ja istuvuudelta tukevuutta. Talvi tai liukas keli ei näin ollen ole este juoksuharrastuksen aloittamiselle tai sen jatkamiselle. Kesällä käytettävät laadukkaat juoksukengät muuntautuvat näppärästi talviystävällisiksi esimerkiksi hyvillä liukuesteillä. Juoksu ei ole pelkästään kesäinen harrastus. Liukkaiden säiden ei sovi antaa estää juoksemisen iloa.

Klikkaa itsesi siis Lounge by Zalandon jäseneksi ja löydä unelmiesi talvijuoksukengät! Juoksukenkien pohjien kuvioinnista voi paljolti päätellä niiden sopivuuden talvisäille. Eräät pohjamateriaalit ovat täydellisen kimmoisia ja iskunvaimentavia kesällä, mutta pakkasessa ne voivat kovettua ja menettää etulyöntiasemansa kasvattaen samalla tapaturmariskiä.

Astu sisään Lounge by Zalandoon ja sukella juoksukenkien valikoimaan. Rekisteröityminen on helppoa, ja saat heti käyttöösi mahtavia alennuksia ja tarjouksia ja parhaimmillaan jopa 75%* alennuksen täydestä hinnasta. Uusia tarjouksia tulee päivittäin ja voit selailla valikoimaa mukavasti vaikka nojatuolissa rentoutuen. Löydä itsellesi huippubrändien juoksukengät ja nappaa talteen vaikka useampi pari kerralla: oikeiden juoksukenkien löytäminen on helpompaa kuin koskaan!